Bakir Izetbegović

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 345 times
Status: Offline

Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH

Post by Mirelam »

HAVANA wrote: 22 Apr 2021, 12:59 Meni ce tad bit 100 godina.Kasno mi za samuraja a volio bi bas.Necu moc ni one gejse jebavat.Tugo moja.Sto nisu prije,I ja bi ga prigrlio.
Hajde ba, ne možeš ni sada. :ooo
Bogo drago cime se besposlicari bave. :D.
Društvo malo ali odabrano.
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH

Post by MorningStar »

Naseef Mushroom wrote: 22 Apr 2021, 13:13 Image
Pa da procentualno jeste brzo rastuca:

The Pew Research Center estimated that there were 185,000 Muslims in Japan in 2010.For 2019 it was estimated that the numbers rose to 230,000, due to the more friendly policies towards immigration, the Japanese converts being estimated at around 50,000,
Population
• 2021 estimate
125,410,000

Za 9 godina procentualno je porastao broj pripadnika islamske vjeroispovijesti za 20% ... samo druga stvar je sto se radi o 55 000 ljudi za 9 godina u zemlji od 125 miliona ljudi :ooo
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

bosnjakinja wrote: 22 Apr 2021, 13:18 Japan je cestita zemlja,svidja mi se njihova kultura,,,pa to je spremno pocinit harakiri radi casti

kud ces dalje kad je jedini prezivjeli japanac sa titanika citav zivot proveo u kuci jer je narod smatrao da je sramota da je on prezivio a hiljade zena i djece izginulo.Njegova kcerka prica da su u to vrijeme novine po Japanu prozivale ga objavljivale njegovu sliku i stavljali ga na stub srama

kad bi islam dobio japan to bi nam znacilo bas puno :oo
Bojim se da su tamo moji cafiri u najvecem porastu :valja
none (62%)
Buddhism (31%)
Shinto (3%)
Christianity (1%)
others (1%)
No answer (2%)
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

ti se najvise i samoubijaju, drogiraju, alkoholisu, ne razmonozavaju, evolucija ce to da pogura.
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

The 51st State wrote: 22 Apr 2021, 13:24 ti se najvise i samoubijaju, drogiraju, alkoholisu, ne razmonozavaju, evolucija ce to da pogura.
Kad vide sa kim djele planetu i ne cudi :valja
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

MorningStar wrote: 22 Apr 2021, 13:27
The 51st State wrote: 22 Apr 2021, 13:24 ti se najvise i samoubijaju, drogiraju, alkoholisu, ne razmonozavaju, evolucija ce to da pogura.
Kad vide sa kim djele planetu i ne cudi :valja
ma jok, pogledaju se u ogledalo.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21838 times
Been thanked: 19882 times

Post by Masamune »

De ba okanite se Japana i drzite se teme.
amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2128 times
Been thanked: 1028 times

Post by amidza idriz »

Kud Bakir tu i ja.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera »

Taare wrote: 22 Apr 2021, 11:39
animals wrote: 22 Apr 2021, 09:09

Zasto Bosnjak mora biti i musliman..
Zasto Bosnjak vezes za Islam.
O čemu ti, čovječe? Vidiš li šta piše? Kad ih pitaš šta su/koje vjeroispovijesti, kažu da su muslimani...
onaj upis je bila kritika onima koji kažu da su muslimani a ponašaju se tako kako se ponašaju.
Što se tiče nacionalnog opredjeljenja, prvi sam koji je protiv toga da se vežu vjera i nacija i to sam opetovano pisao na forumu.
Ja sam bošnjak musliman, ali i insomnia je bošnjak ali ateista.
Odraz je također bošnjak, a ne pripada nijednoj od ovih vjera.

Dakle, ono što nas veže jeste to da smo svi mi djeca bosne i hercegovine i da nosimo hiljadugodišnje ime. Što se tiče vjere, ista je svakako privatna stvar svakog pojedinca.
Ali ste svi iz muslimanskih porodica, a mozete biti ateisti.

Veze vas muslimansko porodicno nasljedstvo, tradicija.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Idi ba ženo spavaj. Nemam kad odgovarat na gluposti.
Svi mi se morete obratit
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja »

Taare wrote: 22 Apr 2021, 14:06 Idi ba ženo spavaj. Nemam kad odgovarat na gluposti.
Pa u pravu je
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

MarlboroGold wrote: 22 Apr 2021, 12:49 Sigurno ce biti dominantna sa Zakirom Naikom na celu ekspanzije 😁
Na zalost, mnogi ga vole u BiH :lupa
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

Taare wrote: 22 Apr 2021, 14:06 Idi ba ženo spavaj. Nemam kad odgovarat na gluposti.
Pa obrazlozi mi, gdje su Bosnjaci iz katolickih, pravoslanih brakova na spisku, osim clanova neke politicke partije, pisemo o narodu :D.
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

HAVANA wrote: 22 Apr 2021, 12:59 Meni ce tad bit 100 godina.Kasno mi za samuraja a volio bi bas.Necu moc ni one gejse jebavat.Tugo moja.Sto nisu prije,I ja bi ga prigrlio.
Samuraji su tradicionalno prakticirali homo seks :D.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2775 times
Been thanked: 22921 times

Post by HAVANA »

Venera wrote: 22 Apr 2021, 14:14
Ko je onda one gejse jebavo?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

HAVANA wrote: 22 Apr 2021, 14:25
Venera wrote: 22 Apr 2021, 14:14

Ko je onda one gejse jebavo?
https://allabout-japan.com/en/article/5187/

Gejse su bile za visoku klasu, a samuraji su bili cijenjeni jedan period u povijesti, kasnije su bili obicna, sitna raja.
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

bosnjakinja wrote: 22 Apr 2021, 14:06
Pa u pravu je
Nije. Nikad nije bilo niti će biti da je nacionalnost = vjerska pripadnost.
Onaj ko je osmislio slogan "ja sam bošnjak, vjera mi je islam, a jezik mi je bosanski" treba biti skinut do gola, naopako uzjahan na magare i da ga takvog vodaju kroz gradove da narod gleda budalu.
Po takvim budalama, katolik ne može biti bošnjak.
inače, naš prijatelj fedor iz tz koji dolazi iz pravoslavne porodice a po uvjerenju je agnostik, izjašnjava se kao bošnjak.
Uostalom, koja to druga evropska država svoju nacionalnu pripadnost definiše protenstantizmom, katoličanstvom ili pravoslavljem? Nijedna.
Kad ti u bih dođu sandže, maltene svi koriste ekavicu i govore srpski poput beograđana. Kad ga pitaš šta je po nacionalnosti, reći će ti da je bošnjak.

A da ne idem u blisku prošlost kada su se svi stanovnici bosne bez obzira na vjersku pripadnost izjašnjavali kao bošnjaci.
Čak je i lažljivi rts donekle kazao istinu u seriji o filipu višnjiću, pa kaže ja sam srbin bošnjak.
Naravno da on nikada nije kazao da je srbin bošnjak, nego bošnjak pravoslavac, ali je dobro da dođe barem pola istine.
Nadam se da znaš pročitati ćirilični naslov.

Svi mi se morete obratit
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja »

Taare wrote: 22 Apr 2021, 15:18
bosnjakinja wrote: 22 Apr 2021, 14:06

Pa u pravu je
Nije. Nikad nije bilo niti će biti da je nacionalnost = vjerska pripadnost.
Onaj ko je osmislio slogan "ja sam bošnjak, vjera mi je islam, a jezik mi je bosanski" treba biti skinut do gola, naopako uzjahan na magare i da ga takvog vodaju kroz gradove da narod gleda budalu.
Po takvim budalama, katolik ne može biti bošnjak.
inače, naš prijatelj fedor iz tz koji dolazi iz pravoslavne porodice a po uvjerenju je agnostik, izjašnjava se kao bošnjak.
Uostalom, koja to druga evropska država svoju nacionalnu pripadnost definiše protenstantizmom, katoličanstvom ili pravoslavljem? Nijedna.
Kad ti u bih dođu sandže, maltene svi koriste ekavicu i govore srpski poput beograđana. Kad ga pitaš šta je po nacionalnosti, reći će ti da je bošnjak.

A da ne idem u blisku prošlost kada su se svi stanovnici bosne bez obzira na vjersku pripadnost izjašnjavali kao bošnjaci.
Čak je i lažljivi rts donekle kazao istinu u seriji o filipu višnjiću, pa kaže ja sam srbin bošnjak.
Naravno da on nikada nije kazao da je srbin bošnjak, nego bošnjak pravoslavac, ali je dobro da dođe barem pola istine.
Nadam se da znaš pročitati ćirilični naslov.

sve je to laz i pokusaj bosnjacke mitomanije,ovdje je uvijek bilo 3 narod 3 religije.doduse nas nacionalni identitet kasni ali s obzirom da smo uvijek imali 3 grupe koje su razvijale svoje obicaje imena i sela to je sve sto treba za narod

sta narod cini narod? jesam li ja isti narod s nekim perom ?s njim dodira nemam,on ima svoje selo ja svoje, mati i otac bi me se odrekli da kazem hocu za njega,jesmo li isti narod ja i on? nebi ni njegovoj bilo pravo da dovede muslimanku :123
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

A neka ti objasni i naša pamet. Lakše je slušati nego da pišem kilometarske postove.

Svi mi se morete obratit
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21838 times
Been thanked: 19882 times

Post by Masamune »

Možemo malo o Tvrtku i starim Bošnjanima, a kasnije Bošnjacima. Nisam dugo :oo
Post Reply

Return to “Politika u BiH”