POSAVLJAK wrote:Vi koji radite posao iz fotelje, jel istina da imate "Gospodsku bolest", ili je to samo tako navikano? Julia,dacina,Spanac...imal još neko da odgovori? Čisto me interesuje zbog mogućeg novog posla preko veze, pa ono da se pripremim
Samo da pitam
Moderator: VIP
-
Ciklama
- Status: Offline
Re: Samo da pitam
-
dacina_curica
Imamo li neku temu tipa "Opisite forumasa jednom recenicom"...nesto na taj kalup? :jonas
-
dacina_curica
Jastuk pod guScu k'o i sav normalan narod.POSAVLJAK wrote:Vi koji radite posao iz fotelje, jel istina da imate "Gospodsku bolest", ili je to samo tako navikano? Julia,dacina,Spanac...imal još neko da odgovori? Čisto me interesuje zbog mogućeg novog posla preko veze, pa ono da se pripremim
NemamO nista gospodsko, pa ni bolest.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
jok suljevi ...
prve godine me jeste zglob desne ruke bolio od misa (mama me ismijavala), ali vise ne
prve godine me jeste zglob desne ruke bolio od misa (mama me ismijavala), ali vise ne
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8046 times
- Been thanked: 19044 times
Ima reci nešto o forumašu iznad i Šta znate o forumaši iznad.dacina_curica wrote:Imamo li neku temu tipa "Opisite forumasa jednom recenicom"...nesto na taj kalup? :jonas
Julia-Klara wrote:jok suljevi ...
Moj tata se stalno svađao sa svojom sestrom. Ona je bila sekretarica i tvrdila je da je lakši posao rad na zemlji.
A tata bi se tako zajazio da mu se dim pušio iz ušiju, pa bi joj nabrajao šta sve jedan seljak mora da podnosi.
Kaže tetka...kao da je moj posao fizički jednostavan! Meni se ukočio mali prst od pisanja (i podigne ga u zrak).
-
dacina_curica
Nije to to. :jonasMaja wrote:Ima reci nešto o forumašu iznad i Šta znate o forumaši iznad.dacina_curica wrote:Imamo li neku temu tipa "Opisite forumasa jednom recenicom"...nesto na taj kalup? :jonas
Odoh skontati gdje da je smjestim. :jonas
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
mene nekad bole ledja od sjedenja za kompjuterom.
a poso u kancelariji stvarno vise iscrpi... prije dok sam radila fizicki zahtjevnije poslove umorim se, ali kad se istusiram kod kuce i malo odmorim budem ok... sad kad imam nekad puno posla bas budem iscrpljena
a poso u kancelariji stvarno vise iscrpi... prije dok sam radila fizicki zahtjevnije poslove umorim se, ali kad se istusiram kod kuce i malo odmorim budem ok... sad kad imam nekad puno posla bas budem iscrpljena
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
dacina_curica
Upravo! Najrahatnija sam kad hodam po terenu; u kancelariji mi oci otpadose od oni 13 miliona linija po ekranu a kad krenu jos i brojevi dodje mi da si glavu na busilicu prislonim (ko je gledao Pi znat ce na sta mislim
)
- Maja
- Administrator

-
Ruana
Dobro je, operacija je prosla i uspjela.Maja wrote:Zna li iko šta je s dacom, jel bila danas operacija?
- Maja
- Administrator

-
Ruana
- Maja
- Administrator

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41211 times
- Been thanked: 27876 times
dacina_curica wrote:Tu sam

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
-
dacina_curica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9856 times
- Been thanked: 11636 times
dacina_curica wrote:Sve proslo kako treba, malo sam jos corava pa frljavo kucam.
good news from north america
-
Blackhawk