I ja isto

Masina bijelog, masina sarenog..rucak...
Pa sredila noge, izvukla sav pijesak iz njih .. (ne rume, necu kaciti sliku stopala)..
Pa sredila sebe .jos samo nokti.. koji su gori nego lani kad sam ono 3dana gulila paprike za ajvara
Moderator: VIP
I ja isto
Bogami zasluzila si oni kvatro od linoladevrhbosnica wrote: 11 Jul 2021, 16:39I ja isto![]()
Pa sredila noge, izvukla sav pijesak iz njih .. (ne rume, necu kaciti sliku stopala)..
Pa sredila sebe .jos samo nokti.. koji su gori nego lani kad sam ono 3dana gulila paprike za ajvara![]()
Eno ga u zamrzivacu.. kako si znaoElTriconi wrote: 11 Jul 2021, 16:42Bogami zasluzila si oni kvatro od linoladevrhbosnica wrote: 11 Jul 2021, 16:39
I ja isto![]()
Pa sredila sebe .jos samo nokti.. koji su gori nego lani kad sam ono 3dana gulila paprike za ajvara![]()
![]()
prvo mie bia najbolji kad su izbacili jel, ali stvarno je presladakElTriconi wrote: 11 Jul 2021, 16:42Bogami zasluzila si oni kvatro od linoladevrhbosnica wrote: 11 Jul 2021, 16:39
I ja isto![]()
![]()
Najbolji sladoled za najbolje cure
uzivamo spacey, ali realno, satra nasspacebound wrote: 08 Jul 2021, 19:05
Neka ste, proci ce to, i to jako brzo, eh koliko puta cete pozeljeti da opet bude mala bebica, zato maksimalno iskoristite svaki trenutak, otklonite svaki stres koji mozete i uzivajte u svakom novom pokretu, novoj grimasi, novom zvuku. Caroban period![]()
mene si u ovoj mnozini isto jel
Jesam, i na jos par, sto
A bila je jagma za kartu.arzuhal wrote: 11 Jul 2021, 13:57 Nora i ja išli u kino gledat Crnu udovicu maksuz da navijamo za Spejsu kako razbija one vlahe tam'I što smo našli mjesto u zadnjem redu...
![]()
Vidla sta bi onoj u indonezij neki dan?Nora Ibsenova wrote: 11 Jul 2021, 18:06 Mogli smo se komotno marnut u kinu da ja nisam paranoična pizda.
Nisam, štainsomnia wrote: 11 Jul 2021, 18:08Vidla sta bi onoj u indonezij neki dan?Nora Ibsenova wrote: 11 Jul 2021, 18:06 Mogli smo se komotno marnut u kinu da ja nisam paranoična pizda.