Šta će sa ovih 52% žena bijele kože? 37% latino? itd.
Bome ima on veliku podršku i žena izuzev afroamerikanki.
Moderator: Krokodil Behko

Već počeo pisati o tome. Na temi Amerikama.

Dobri komentari
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Malo se otvori prema ovoj tematiciMutevelija wrote: 13 Nov 2024, 19:29Već počeo pisati o tome. Na temi Amerikama.
A što se tiče feminizma , jbga žene imaju monopol nad djecom i odgajaju nove generacije, kako ih odgoje tako će biti.
Možda bolje ne imati dijete ako ne valja žena me svidja ti se.I nema iste vrijednosti kao ti.
Ima nova uzrečica sad :" Muškarci birajte žene , onakve kako bi voljeli da se vaša kćerka kasnije ponaša " nije više gledaj mater ženi kćerku .

Nice wrote: 14 Nov 2024, 19:02Malo se otvori prema ovoj tematiciMutevelija wrote: 13 Nov 2024, 19:29
A što se tiče feminizma , jbga žene imaju monopol nad djecom i odgajaju nove generacije, kako ih odgoje tako će biti.
Možda bolje ne imati dijete ako ne valja žena me svidja ti se.I nema iste vrijednosti kao ti.
Ima nova uzrečica sad :" Muškarci birajte žene , onakve kako bi voljeli da se vaša kćerka kasnije ponaša " nije više gledaj mater ženi kćerku .

Sta se otvori butikNice wrote: 14 Nov 2024, 19:02Malo se otvori prema ovoj tematiciMutevelija wrote: 13 Nov 2024, 19:29

Tim putem idu i ostali.Masamune wrote: 21 Nov 2024, 21:55 Ma to je u preko 90% slučajeva samo u Americi.
Njima je kompletno društvo otišlo u 3 lijepe

Pa i nije losa vako, budimo realni

I ti si haman gore od mene zagorio.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest