Ni više ni manje nego isto.
"Sile koje nasrću na Bosnu će se umoriti, mi se nećemo umoriti"
Moderator: Krokodil Behko

Feminizam sila koja ugrožava našu državu ...Mutevelija wrote: 12 Mar 2025, 02:47Ni više ni manje nego isto.
"Sile koje nasrću na Bosnu će se umoriti, mi se nećemo umoriti"

Pa ugrožava, zemlje koje imaju tendencije ka feminizmu ili su feminističke imaju manju stopu nataliteta.Chloe wrote: 12 Mar 2025, 14:00Feminizam sila koja ugrožava našu državu ...Mutevelija wrote: 12 Mar 2025, 02:47
"Sile koje nasrću na Bosnu će se umoriti, mi se nećemo umoriti"![]()

aferimChloe wrote: 12 Mar 2025, 14:00Feminizam sila koja ugrožava našu državu ...Mutevelija wrote: 12 Mar 2025, 02:47
"Sile koje nasrću na Bosnu će se umoriti, mi se nećemo umoriti"![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
To je zato što ako ti je ocu trebalo usaditi u glavu nešto gdje mu treba samo 5 rečenica, to znači da je to mudar i inteligentan čovjek.Masamune wrote: 04 Oct 2025, 18:26 Žalosno je da ljudi moraju izlaziti u javnost sa takvim klipovima i da ljudima objašnjavaju osnove jbt koje se manje više trebaju podrazumijevati.
Isto je i kad se obraćaju muškarcima koji su pogubljeni. Ono neka filozofija od sat vremena što je meni otac u 5 rečenica usadio u glavu.

Ja vjerujem da je većina naših očeva tako postupilo. Jbt tamo se filozofira o nečemu što kao mladi odrasli muškarac već trebaš da znaš tj. te neke osnove.Naseef Mushroom wrote: 05 Oct 2025, 02:23To je zato što ako ti je ocu trebalo usaditi u glavu nešto gdje mu treba samo 5 rečenica, to znači da je to mudar i inteligentan čovjek.Masamune wrote: 04 Oct 2025, 18:26 Žalosno je da ljudi moraju izlaziti u javnost sa takvim klipovima i da ljudima objašnjavaju osnove jbt koje se manje više trebaju podrazumijevati.
Isto je i kad se obraćaju muškarcima koji su pogubljeni. Ono neka filozofija od sat vremena što je meni otac u 5 rečenica usadio u glavu.
A ako nekome treba sat za to, to znači da su to glupe osobe koje govore o temama gdje misle da su pametne
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests