Havana bolan.
Priznajem da te to ja zafrkavam.
Moderator: VIP

Ma ovo je svakodnevnica. Ti bi oplako da vidis poruke. Zemlja u ilijasu, motokultivator, traktor, kes pare al toliko da bi ja izgubio jedno 3 milje kad bi mu dao.
Al hit je daje mi frajer i uredno nabraja, mikrovalna, agregat, nesta jos i na kraju 60m2 crvenih plocica. Cuj crvenih plocica
Reko imas li jos ista da ti smeta u supi, ponesi za mercedesa. 

Pa ja, crvenihHAVANA wrote: 12 Dec 2020, 02:03Ma ovo je svakodnevnica. Ti bi oplako da vidis poruke. Zemlja u ilijasu, motokultivator, traktor, kes pare al toliko da bi ja izgubio jedno 3 milje kad bi mu dao.Al hit je daje mi frajer i uredno nabraja, mikrovalna, agregat, nesta jos i na kraju 60m2 crvenih plocica. Cuj crvenih plocica
![]()

Mrtav ozbiljan. Kakvih budala ima to je nevjerovatno. Ja godinu renoviro. 860 vreca sute iznijeli. 8000km mi samo na smece i odvoz otislo. Obijelili dok smo ga zavrsili. Kaze levat haj daj, da se ja ne j.... sa renoviranjem. 

Ma zna papak sta hoce ba. Suplja bolan. Probere noviji model... Nece ono sto moze.Fuddo wrote: 12 Dec 2020, 02:06Pa ja, crvenihHAVANA wrote: 12 Dec 2020, 02:03
Ma ovo je svakodnevnica. Ti bi oplako da vidis poruke. Zemlja u ilijasu, motokultivator, traktor, kes pare al toliko da bi ja izgubio jedno 3 milje kad bi mu dao.Al hit je daje mi frajer i uredno nabraja, mikrovalna, agregat, nesta jos i na kraju 60m2 crvenih plocica. Cuj crvenih plocica
![]()
Zna da volis Titu![]()
Posteno
Pa imas li ikakvo za 7 i po
Ponudi mu to

E to ti je ta "seljacka" filozofija.HAVANA wrote: 12 Dec 2020, 02:10 A neki dan mi je davo frajer za moj stan u fulu renoviran, svoj na istoj lokaciji al nikakav. Haj kaze da ti dam svoj i malo para da se ja ne zajebavam, valja to renovirat.Mrtav ozbiljan. Kakvih budala ima to je nevjerovatno. Ja godinu renoviro. 860 vreca sute iznijeli. 8000km mi samo na smece i odvoz otislo. Obijelili dok smo ga zavrsili. Kaze levat haj daj, da se ja ne j.... sa renoviranjem.
![]()

Pih, dok ne pocnes po 11 prebacivat ne javljaj se

https://www.slobodnaevropa.org/a/u-titi ... 91355.htmlNaseef Mushroom wrote: 12 Dec 2020, 01:06MarlboroGold wrote: 11 Dec 2020, 23:51 Jebe se njima ko će kasnije vraćati te kredite. Svoju djecu su poslali u inostranstvo i odavno obezbijedili, kao i praunuke.https://www.novosti.rs/vesti/ekonomija/ ... liona-evraSTIŽE NA NAPLATU NOVA RATA TITOVIH DUGOVA: Evo koliko ćemo ih još otplaćivati, sledeće nedelje vraćamo 20 miliona evra!
GRAĐANI Srbije plaćaće Titove dugove još tačno 21 godinu, a već sledeće nedelje na naplatu stiže više od 20 miliona evra.
Imamo samo sreću što se Srbija danas vodi kao nasljednik Jugoslavije

OpsssFuddo wrote: 12 Dec 2020, 01:56 Vido Hasibe sto odmah ljubomorise
Prevagnuce
Prevagnuce
Tctctc
Jok et, tvoje ce

De bona petlja samo, izmislja..ko da mu je 15 godina u guzici a ne 30MunDzi wrote: 11 Dec 2020, 19:39Jesi romanticna.Merlin246 wrote: 11 Dec 2020, 18:40
Ok ja samo napisala.
Kad nije proslo pola sata, salje mi slike iz bolnice kako leziReko oke, kad ozdravis javi se
![]()
Cuj OK.
I cuj - kad ozdravis javi se.
Pa jesi li ga makar pitala sta mu je?
Mozda je muska gripa.![]()
Bez zeze, kako ces bona tako hladno samo ok.
Da sam on, ja bi te iskoristila i ostavila.![]()
Veca wrote: 11 Dec 2020, 19:31Merlin246 wrote: 11 Dec 2020, 18:44 Meni tako nesto bilo smjesno kad je poslao te slike![]()
Ja stvarno ne znam sta se desava s muskarcima sta je ovo
...a da ti je zamo otkaz'o i rekao, ne mogu, bez ikakvog objasnjenja, ti bi popizdila, cupala si kose, pa sto, sta mu je, joooooj, imam slobodan vikend, ma ima drugu, samo hoce ono u ono!...ovdje si me razocarala, ako je u bolnici onda je nesto ozbiljno, mozda zeli tvoju paznju, nekako si mi bas hladna!