gricka vjestica wrote: 31 Jul 2022, 23:35
HAVANA wrote: 31 Jul 2022, 23:31
Rade, prave. Znaci bolji. Jednostavno je za uporediti, pogledam i vidim nista i nesta. Za sada mnogo bolji. Kad ne budu, ruzicemo.
vjeruj mi da ne rade...s obzirom da ne ide u javnost i da nije transparentno, pa se i ne zna, al pojma nemas koliko dobrih projekata su odbili, jer njih nigdje nije bilo, bilo u parama il politickim poenima...sve to sto kazes da vidis da kao rade, je ono gdje su se oni pronasli i nista vise, a kao sto rekoh, predobrih projekata i za narod i za drzavu su kategoricno odbili i to bez obrazlozenja
Malo mi ovo na sda pricu vuce. Mozes li mi objasniti kako i na koji nacin njih ima u nacinu finansiranja izgradnje pruge, porodiljskim naknadama, uredjenju ovog trga, mosta, vodovodne mreze, sufinansiranju najma mladim... Pazi, ja sam privatnik koji ne zavisi ni od jednih, ni drugih i u velikom sam krugu. Znam kako se pare uzimaju i gdje, znam koji ih ljudi imaju a znam i mnoge iz sda a i ove... Iskreno, drasticna razlika u ponasanju, izgledu, prici, imovinskom stanju itd Svi vole pare i svi ce cvaknuti sta kad mogu i tako je svuda i u citavom svijetu. Al daj malo i narodu, napravi nesta... Ne zanima ti to mene plaho, samo me zanima moj grad i moja zemlja. A te politicke price, vjerske, satro domoljubne i sve druge suplje, to me ne zanima. Samo sta oko vidi i tijelo osjeti... Tako i krizam.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.