Pa ako uzimas primjere silovanja uzimaj sa nasih prostora

Moderator: Krokodil Behko
Pa ako uzimas primjere silovanja uzimaj sa nasih prostora
neka zena odluci
Sva je ta galama domoljubnih dusebriznika, u svrhu tobožnje brige za natalitet...lejlamo wrote: 19 Jun 2020, 20:37 ono kad se fransoa pravi blesav.
ne zabrana, ali učinimo SVE da se sačuva život i štiti do KRAJA.
Šta sve i kako se štiti do kraja? Je li to pojasnio borac za život?
Je l' to čini razliku, ono negdje silovanje vrijedi manje, a na drugim mjestima više?Mutevelija wrote: 19 Jun 2020, 20:51
Pa ako uzimas primjere silovanja uzimaj sa nasih prostoraima hejbet materijala od cetnickih koljaca
Vise je vezano za nasu pricu .almir90 wrote: 19 Jun 2020, 20:53Je l' to čini razliku, ono negdje silovanje vrijedi manje, a na drugim mjestima više?Mutevelija wrote: 19 Jun 2020, 20:51
Pa ako uzimas primjere silovanja uzimaj sa nasih prostoraima hejbet materijala od cetnickih koljaca
Pa politicarska suplja.
A sta cemo za Abortuse u Njemackoj, Irskoj i Skandinaviji? Tamo nema hadezea i esdea pa omet mlada tri put abortira do 29-e.storm wrote: 19 Jun 2020, 20:52Sva je ta galama domoljubnih dusebriznika, u svrhu tobožnje brige za natalitet...lejlamo wrote: 19 Jun 2020, 20:37 ono kad se fransoa pravi blesav.
ne zabrana, ali učinimo SVE da se sačuva život i štiti do KRAJA.
Šta sve i kako se štiti do kraja? Je li to pojasnio borac za život?
Istina je, da pada broj populacije, istina je, da se radja sve manje djece, ali je isto tako istina, da su upravo ti isti dusebriznici učinili, da se ljudima smučio vlastiti život, a kamo li, da na ovaj svijet serijski donose djecu...
A mnogi od njih, koji imaju hrabrosti, donose i donijeti će ih u njemačkoj, irskoj, Skandinaviji...
Da sad potpuno zabrane sve abortuse, učinak će biti minoran, u odnosu na broj mladih obitelji, koje su / će otjerati, sistemskom korupcijom, nepotizmom, uhljebastvom, mahanjem zastavama i sličnim opće prihvaćenim pojavama u Hrvata danas...
Što bi se narodski reklo... Ne vidi se šuma od drveta...
ti si kao msukrac si odlcio da je zeni bolje da abortira nakon silovanja
Ja imam mišljenje formirano po ovom pitanju, ti nemaš a soliš pamet svima okolo.Venera wrote: 19 Jun 2020, 20:58
ti si kao msukrac si odlcio da je zeni bolje da abortira nakon silovanja
ja kazem, da zena treba odluciti
sto nije jasno![]()
ti ga mozes formirati ako budes silovan i zatrudnis
Ti si prije dvije stranice govorila da i muškarci imaju pravo na mišljenje o ovoj temi.
nisam
a sto su to evropske vrijednosti
Znaci ja trebam placati za tvoje karanje?Venera wrote: 19 Jun 2020, 21:03 da, opet napisem kao zena
lazen uzbune se dese
vjerujte ni zeni tad nije lako odluciti da li zadrzati djete ili abrotirati
zato, nemojte sjedati zenama na muku, ako ne mzoete pomoci![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests