E vidis meni je jedno na hrvatski, drugo na bosanski ili srpski
Da li su muškarci stvarno bolji prijatelji od žena?
Moderator: spacebound
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
- Status: Offline
Re: Muškarci su mnogo bolji prijatelji od žena: Ovo su razlozi zbog kojih je to tako
U kolko sam ja friendzonova upala po ovim forumima i Bog je prestao voditi evidenciju.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Re: Muškarci su mnogo bolji prijatelji od žena: Ovo su razlozi zbog kojih je to tako
jesil izabrala statuusMerlin246 wrote: 04 Feb 2020, 00:07Ja preferiram samo sestrugospođa Brams wrote: 03 Feb 2020, 23:34 Uvijek sam izbjegavala muskarce s puno prijateljica. Nekako mi to odbojnopreferiram da nema nijednu
![]()
![]()
🐽
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Ni bi ti bilo čudno da tog muškarca ni jedna žena ne želi za prijatelja?gospođa Brams wrote: 03 Feb 2020, 23:34 Uvijek sam izbjegavala muskarce s puno prijateljica. Nekako mi to odbojnopreferiram da nema nijednu
![]()
Ne bi se pitala koji je vrag s njim pa ga ni jedna, ali baš ni jedna ne želi za prijatelja?
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
sad sam vala htio da te pitam kolko si to imala prijatelja do sadNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:12 U kolko sam ja friendzonova upala po ovim forumima i Bog je prestao voditi evidenciju.
🐽
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Uh, da znas koliko frustracija se Ispod tih pundja mundja
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Zamisli ba koji sam ja gabor nikad nije drug htio da se sexta sa mnomHannibal wrote: 04 Feb 2020, 00:14sad sam vala htio da te pitam kolko si to imala prijatelja do sadNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:12 U kolko sam ja friendzonova upala po ovim forumima i Bog je prestao voditi evidenciju.![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
alahume saliNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:17Zamisli ba koji sam ja gabor nikad nije drug htio da se sexta sa mnomHannibal wrote: 04 Feb 2020, 00:14
sad sam vala htio da te pitam kolko si to imala prijatelja do sad![]()
![]()
🐽
Pa sto ja njega nikada prva ne pocnem tako dodirivatiNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:10Pa i prijateljica me odmjeri i prokomentariše šta sam obukla, dodiruju me i prijateljice kao i drugovi, zagrle me, itd ali nikad to ne shvaćam u nekom seksualnom kontekstu.Merlin246 wrote: 04 Feb 2020, 00:05
Meni se nije nikad desilo da ne moram da podsjecam.
Iskreno reci dal te odmjere dobro sta si obukla svaki put, jel koriste prilike da te kao slucajno dodirnu dok pricate o necemu? Jel te vise gleda u usne ili oci ili sise?
Kod prijateljica nema toga al muskarci koliko god su ti dobri prijatelji oni su ipak samo muskarci![]()
Tuzno ali tako je kako je
Drugovi me ne gledaju u sise, barem ne da ja primijetim, dok me prijateljice redovno gledaju, komentarišu i pipkaju![]()
I ne diram ni prijateljice bome
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
A vala i glorificirate to prijateljstvo kao da ste pravi boomeri. Pravo prijateljstvo, njemu možeš sve reći, povjeriti, bla bla bla
Ja svakom mogu sve reći i niko me ne može povrijediti. Ono što razlikuje prijatelje je da njima ne moram govoriti ništa. I da ce me osamariti kad treba. Mi smo imali društvo u osnovnoj (srednjoj) skoli i svi su tu manje vise. Fakultet, dodalo se nekoliko ljudi. I Šta sad imam glorificirati. Svako je tu.
Niko me ne ogovara.
Ja svakom mogu sve reći i niko me ne može povrijediti. Ono što razlikuje prijatelje je da njima ne moram govoriti ništa. I da ce me osamariti kad treba. Mi smo imali društvo u osnovnoj (srednjoj) skoli i svi su tu manje vise. Fakultet, dodalo se nekoliko ljudi. I Šta sad imam glorificirati. Svako je tu.
Niko me ne ogovara.
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
za 10 tisuca postova
🐽
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Možda jasnije moraš da im daš do znanja koje su graniceMerlin246 wrote: 04 Feb 2020, 00:19Pa sto ja njega nikada prva ne pocnem tako dodirivatiNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:10
Pa i prijateljica me odmjeri i prokomentariše šta sam obukla, dodiruju me i prijateljice kao i drugovi, zagrle me, itd ali nikad to ne shvaćam u nekom seksualnom kontekstu.
Drugovi me ne gledaju u sise, barem ne da ja primijetim, dok me prijateljice redovno gledaju, komentarišu i pipkaju![]()
![]()
I ne diram ni prijateljice bome![]()
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Hej, prodaje se prijatelj...
prosao je mnogo, kvario se lako,
trosio je puno, da, i zato sad
prodaje se prijatelj..
prosao je mnogo, kvario se lako,
trosio je puno, da, i zato sad
prodaje se prijatelj..
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Doduše, jedna prijateljica je dugo i iscrpno radila na tome da me navikne na dodir, inače sam bila prava divljakuša, dotakneš me ja se izbezumim.
Sad je uzela za zadatak da mi dokaze da sam dama, Al imam neki osjecaj da joj neće poći za rukom.
Sad je uzela za zadatak da mi dokaze da sam dama, Al imam neki osjecaj da joj neće poći za rukom.
Pa mozda i nije a mozda i jeDuminjo wrote: 04 Feb 2020, 00:08Nie takoMerlin246 wrote: 04 Feb 2020, 00:05
Meni se nije nikad desilo da ne moram da podsjecam.
Iskreno reci dal te odmjere dobro sta si obukla svaki put, jel koriste prilike da te kao slucajno dodirnu dok pricate o necemu? Jel te vise gleda u usne ili oci ili sise?
Kod prijateljica nema toga al muskarci koliko god su ti dobri prijatelji oni su ipak samo muskarci![]()
Tuzno ali tako je kako je![]()
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Prvo se moras izbrisati sa foruma, ostalo ces nekako skontatiNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:23 Doduše, jedna prijateljica je dugo i iscrpno radila na tome da me navikne na dodir, inače sam bila prava divljakuša, dotakneš me ja se izbezumim.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Bicemo prijatelji aBdNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:23 Doduše, jedna prijateljica je dugo i iscrpno radila na tome da me navikne na dodir, inače sam bila prava divljakuša, dotakneš me ja se izbezumim.
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Dabome. Slabo je to ona nesto razgranicilaNora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:22Možda jasnije moraš da im daš do znanja koje su graniceMerlin246 wrote: 04 Feb 2020, 00:19
Pa sto ja njega nikada prva ne pocnem tako dodirivati![]()
I ne diram ni prijateljice bome![]()
![]()
Samo sabura