Ja cu sutra kod hodze u Visoko svratiti
Ho's da proucimo nesto i u tvoje ime?
Moderators: spacebound, Duminjo

Ja cu sutra kod hodze u Visoko svratiti

Merlin246 wrote: 23 Sep 2020, 21:44 I previse razmisljamo o svemu, premalo pokazujemo drugima da nam se svidjaju, ne dajemo nikakve konkretne signale, ne poduzimamo nista prvi, muskarci plasljivi, nesigurni, smotani.. kao da cemo zivjeti 500 godina nekad se ponasamo i imamo osjecaj..![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pusti sad to...nismo mi znali da si ti turcina planirala samo za sexa...nebi mozda pricali protiv njegaMerlin246 wrote: 23 Sep 2020, 21:44 I previse razmisljamo o svemu, premalo pokazujemo drugima da nam se svidjaju, ne dajemo nikakve konkretne signale, ne poduzimamo nista prvi, muskarci plasljivi, nesigurni, smotani.. kao da cemo zivjeti 500 godina nekad se ponasamo i imamo osjecaj..![]()

Ja bih, mal im je prosjek.vrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 21:48Pusti sad to...nismo mi znali da si ti turcina planirala samo za sexa...nebi mozda pricali protiv njegaMerlin246 wrote: 23 Sep 2020, 21:44 I previse razmisljamo o svemu, premalo pokazujemo drugima da nam se svidjaju, ne dajemo nikakve konkretne signale, ne poduzimamo nista prvi, muskarci plasljivi, nesigurni, smotani.. kao da cemo zivjeti 500 godina nekad se ponasamo i imamo osjecaj..![]()
![]()

Radi brt sve sto znas samo spasavaj situvaciju

Čuj čega, pa alatke.

Sa'ce te Vrhbosnica pobiti

Ma on je polu sve, i polu Tuzlak i polu Sandžaklija i polu Turčin a i pola je Jason Mamoa.vrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 21:55 Ja? Necu ja nis na to replicirati![]()
![]()
Al hoce fufi mozda..on je polu turcin

Eto ja planirala obitelj s njimvrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 21:48Pusti sad to...nismo mi znali da si ti turcina planirala samo za sexa...nebi mozda pricali protiv njegaMerlin246 wrote: 23 Sep 2020, 21:44 I previse razmisljamo o svemu, premalo pokazujemo drugima da nam se svidjaju, ne dajemo nikakve konkretne signale, ne poduzimamo nista prvi, muskarci plasljivi, nesigurni, smotani.. kao da cemo zivjeti 500 godina nekad se ponasamo i imamo osjecaj..![]()
![]()

Ja takve stvari ni ne pitamMerlin246 wrote: 23 Sep 2020, 22:00Eto ja planirala obitelj s njimvrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 21:48
Pusti sad to...nismo mi znali da si ti turcina planirala samo za sexa...nebi mozda pricali protiv njega![]()
![]()
Planirala da se zabavimo, da uzivamo, nista ozbiljno znaci.. Decko bas zgodan, seksi, karizmatican, stvoren za avanture![]()
I ja umjesto da gledam kroz tu prizmu ja budala poslije gledala jel zna dobro njemacki jel zavrsio fakultet jel radi sta vazno jel ima stan s kim zivii, jel ovo jel ono![]()

Ma yebem ja nas obojicu. I Turcini pozeljniji od nas

Haj bar ces ti umociti brt