Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Donald Trump na korak do pobjede
..a gospe ti ko je to dosa u bosnu u potragu za boljim zivotom.
sto ti znas izvalit..
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Nije, nego je covjek realan.dr laganini wrote:..vrati si na prvi post danas...ko pohvalis moj post al prije toga poltronski kazes da mi nista prije nije vridno spomena..zasto to spominjes..jer mene pohvalit opasnost da ne padnes u nemilosti klana babe..naravno ti to neces priznat..mozda doduse niai ni svjestan..
Corava si koka koja se klanja Franjinoj slici, ali, eto nekad potrefis i koje zrno.
. . . . . . . . .
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
ako ne ide da zivi ili se spasi tamo onda ide da je razara,rasturi itd...ispadne tako 
- dr laganini
- Inventar foruma

..ocu domovine se klanja u hr i desnica i ljevica..negdi pocetkom ovog stoljeca je bio djir antitudjmanizacije al nije sugo trajalo..cak ni kod ljevice cak i stovise..Socrates wrote:Nije, nego je covjek realan.dr laganini wrote:..vrati si na prvi post danas...ko pohvalis moj post al prije toga poltronski kazes da mi nista prije nije vridno spomena..zasto to spominjes..jer mene pohvalit opasnost da ne padnes u nemilosti klana babe..naravno ti to neces priznat..mozda doduse niai ni svjestan..
Corava si koka koja se klanja Franjinoj slici, ali, eto nekad potrefis i koje zrno.
- Socrates
- Forum [Bot]
Jel' to pricas o Klintonu?dr laganini wrote:..ocu domovine se klanja u hr i desnica i ljevica..negdi pocetkom ovog stoljeca je bio djir antitudjmanizacije al nije sugo trajalo..cak ni kod ljevice cak i stovise..Socrates wrote:Nije, nego je covjek realan.dr laganini wrote:..vrati si na prvi post danas...ko pohvalis moj post al prije toga poltronski kazes da mi nista prije nije vridno spomena..zasto to spominjes..jer mene pohvalit opasnost da ne padnes u nemilosti klana babe..naravno ti to neces priznat..mozda doduse niai ni svjestan..
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma

..ti si projugolavenski provokator i nema ti pomoci..pa ni komentirat..samo oni koji pate za Ugom mrze tudjmana brzo se prepoznaju..
- Socrates
- Forum [Bot]
Tudjmana mrzi svaki covjek koji misli.
"Otac Domovine" je popio samar od Klintona u vezi Bosne, a onda su mu Amerikanci isplanirali citavu Oluju, u dogovoru sa Slobom, naravno.
Kakav crni otac domovine....
Politicki hohstapler, nesudjeni haski zatvorenik i, generalno, nedostojan bilo kakvog razgovora kada se prica o ozbiljnoj politici.
"Otac Domovine" je popio samar od Klintona u vezi Bosne, a onda su mu Amerikanci isplanirali citavu Oluju, u dogovoru sa Slobom, naravno.
Kakav crni otac domovine....
Politicki hohstapler, nesudjeni haski zatvorenik i, generalno, nedostojan bilo kakvog razgovora kada se prica o ozbiljnoj politici.
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma

..opet se blamiras na poitickim temama..oprosti imas srpske krvi..al iskreno
- dr laganini
- Inventar foruma

..kunem se da imas..ne brojim krvna zrnca jebe mi se za to al to je tako tipicno..
- Socrates
- Forum [Bot]
Samo ti broj sta hoces...
Tjesi se sovinistickom taktikom
To ne mijenja ni najmanju cinjenicu u vezi "oca domovine". Banditos Tudjmanos.
Sta je on oslobodio prije zelenog svjetla i dobre podrske od Washingtona i pristanka Beograda?
Djecak, moras biti svjestan da je Tudjman bio pijuncic.
Sta je on oslobodio prije zelenog svjetla i dobre podrske od Washingtona i pristanka Beograda?
. . . . . . . . .
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Prelaze susjedi na Islam, mashallah.dr laganini wrote:
..ocu domovine se klanja u hr i desnica i ljevica..negdi pocetkom ovog stoljeca je bio djir antitudjmanizacije al nije sugo trajalo..cak ni kod ljevice cak i stovise..
- dr laganini
- Inventar foruma

..ti si odavno siodavno miraleme..Mirelam wrote:Prelaze susjedi na Islam, mashallah.dr laganini wrote:
..ocu domovine se klanja u hr i desnica i ljevica..negdi pocetkom ovog stoljeca je bio djir antitudjmanizacije al nije sugo trajalo..cak ni kod ljevice cak i stovise..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9690 times
- Been thanked: 11431 times
- Status: Online
Sinoć sam gledao film i doznao, da je naša vojska poražena u američkom građanskom ratu, samo iz razloga što su im u pozadini djelovali crnci i komunisti. Ja nepravde u pm
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Bora mi , ja svoje katolicke vjere nedam.dr laganini wrote:..ti si odavno siodavno miraleme..Mirelam wrote:Prelaze susjedi na Islam, mashallah.dr laganini wrote:
- dr laganini
- Inventar foruma

Udovica prvoga predsjednika gospođa Ankica Tuđman napokon može biti zadovoljna. Polako se ostvaruje ono što je u svojoj knjizi "Moj život s Francekom" napisala još 2006. godine: "Sedam godina od njegove smrti Hrvatska je na putu da predsjednik Tuđman bude prihvaćen od svih političkih stranaka... i postane zajedničko naslijeđe cijeloga hrvatskog naroda i različitih političkih opcija koje će na različite načine stremiti k istome cilju: uvijek i sve za Hrvatsku, a jedinu nam Hrvatsku ni za što."Socrates wrote:Samo ti broj sta hoces...Tjesi se sovinistickom taktikom
![]()
Sudeći prema posljednjim izjavama, Tuđmana je prihvatio i premijer Zoran Milanović. "Tito i Tuđman najbolje su što smo u danim razdobljima svoje povijesti imali", rekao je u ožujku ove godine, a prije nekoliko dana izjavio je kako su "zadnjih stotinu godina Hrvatsku po značaju i utjecaju u političkom životu obilježila tri čovjeka – Stjepan Radić, Josip Broz Tito i Franjo Tuđman".
1