Jel to to?

Moderators: spacebound, Duminjo
sačekajBeni wrote: 07 Nov 2019, 11:28jarane haj ga baci na grobaSalko_dvominutaš wrote: 07 Nov 2019, 11:24
evo najotvorenije, iz mog aspekta nikad al nikad nije bilo bez ejakuliranja, zapravo nemam pojma kako je to moguće izvest...
Od nas 10 ovde na forumu da nas 11 pitaš svih 15 bi odgovorilo ovako.
Ova trojica su oni što vele da imaju što bi reko fudo hargije od preko 25...
od biraca nema jebacaSalko_dvominutaš wrote: 07 Nov 2019, 11:32sačekaj
ako već ideš u odnose sa nekim podrazumjeva se da nije ako me shvataš...
ne fejkiram ni ja orgazme, ali zene to radeSalko_dvominutaš wrote: 07 Nov 2019, 11:24evo najotvorenije, iz mog aspekta nikad al nikad nije bilo bez ejakuliranja, zapravo nemam pojma kako je to moguće izvest...Venera wrote: 07 Nov 2019, 11:20
lijepo, nije nekakav mit, i vrijeme je da se malo prica o vasim problemima![]()
i jaBeni wrote: 07 Nov 2019, 11:34od biraca nema jebacaSalko_dvominutaš wrote: 07 Nov 2019, 11:32
sačekaj
ako već ideš u odnose sa nekim podrazumjeva se da nije ako me shvataš...![]()
![]()
![]()
nikako da se ja s tobom složim, čak ni sa ovom zadnjom rečenicom tvojom....Venera wrote: 07 Nov 2019, 11:36ne fejkiram ni ja orgazme, ali zene to radeSalko_dvominutaš wrote: 07 Nov 2019, 11:24
evo najotvorenije, iz mog aspekta nikad al nikad nije bilo bez ejakuliranja, zapravo nemam pojma kako je to moguće izvest...
postoji istrazivanje, pstoje analize, odgovori
muskraci nizeg libida
drugo, nemoguce da ste uvijek raspolozeni za seks, ali ne zlite odbiti , jel' tako
eo bogumi ne znamnida wrote: 07 Nov 2019, 11:37 Haj ispraVte me ako griješim.
Može se desiti da prebrzo svrsi, da mu u po frke i “ispuše” (nešto kvrcne i ne možeš nadići nema te sile)al da se sexas i da muškarac odglumi? Pa kaaaakooo?
Pa valjda se zna kako znaš da je svršio gromovu mu nenu.
kod fejkiranja sa npr. kondomom u mraku ne znas da li je svrsionida wrote: 07 Nov 2019, 11:37 Haj ispraVte me ako griješim.
Može se desiti da prebrzo svrsi, da mu u po frke i “ispuše” (nešto kvrcne i ne možeš nadići nema te sile)al da se sexas i da muškarac odglumi? Pa kaaaakooo?
pa tema nisi ti ,jer nisi jedini muskarac na PlanetiSalko_dvominutaš wrote: 07 Nov 2019, 11:38nikako da se ja s tobom složim, čak ni sa ovom zadnjom rečenicom tvojom....Venera wrote: 07 Nov 2019, 11:36
ne fejkiram ni ja orgazme, ali zene to rade
postoji istrazivanje, pstoje analize, odgovori
muskraci nizeg libida
drugo, nemoguce da ste uvijek raspolozeni za seks, ali ne zlite odbiti , jel' tako
istina istinaVenera wrote: 07 Nov 2019, 11:39kod fejkiranja sa npr. kondomom u mraku ne znas da li je svrsionida wrote: 07 Nov 2019, 11:37 Haj ispraVte me ako griješim.
drugo, postoje orgazmi kod msukraca bez ejakulacije![]()
pa nisi tema ni ti jer ti nisi jedina žena na planetiVenera wrote: 07 Nov 2019, 11:40pa tema nisi ti ,jer nisi jedini muskarac na PlanetiSalko_dvominutaš wrote: 07 Nov 2019, 11:38
nikako da se ja s tobom složim, čak ni sa ovom zadnjom rečenicom tvojom....![]()
A bem mu... drhtulji li? Ono sav se uzjoguni, zakoluta ocima...Venera wrote: 07 Nov 2019, 11:39
kod fejkiranja sa npr. kondomom u mraku ne znas da li je svrsio
Nemre ispuhat, oma’b ga oSiko ahahahahanida wrote: 07 Nov 2019, 11:37 Haj ispraVte me ako griješim.
nida wrote: 07 Nov 2019, 11:44A bem mu... drhtulji li? Ono sav se uzjoguni, zakoluta ocima...Venera wrote: 07 Nov 2019, 11:39
Vrišti izginuuuh
![]()
A sta kad skine kondom? Prazan bude jel?![]()
Ma ja ascare veze nemam... ko po obicajU se zaHebaJem. Odoh u kaFanu.![]()
nida wrote: 07 Nov 2019, 11:44A bem mu... drhtulji li? Ono sav se uzjoguni, zakoluta ocima...Venera wrote: 07 Nov 2019, 11:39
Vrišti izginuuuh
![]()
A sta kad skine kondom? Prazan bude jel?![]()
Ma ja ascare veze nemam... ko po obicajU se zaHebaJem. Odoh u kaFanu.![]()
nida wrote: 07 Nov 2019, 11:37 Haj ispraVte me ako griješim.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests