Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 28 Nov 2020, 17:53
Zna li neko kakva je procedura (da li postoji) kada neko iz inostranstva dodje nazad u Bosnu? Karantin, test? Nista?
Julia-Klara wrote: 28 Nov 2020, 17:53
Zna li neko kakva je procedura (da li postoji) kada neko iz inostranstva dodje nazad u Bosnu? Karantin, test? Nista?
Bih drzavljanstvo?
Sad za sad ...nista
Hvala vilce Sestra se danas vratila kuci od mene, a nismo cule ni za kakvu proceduru, osim naravno kad se imaju simptomi
Nora Ibsenova wrote: 28 Nov 2020, 17:33
Prije heftu izašla sa drugom, samo začas do pumpe, već je kasno bilo, oko pola 11, i ne znam kako, ali zaboravimo oboje maske.
Hodamo cestom i ja njemu govorim: jebote, koja sloboda, osjećam se k'o pravi buntovnik
vila wrote: 28 Nov 2020, 16:38
Meni kolega 62-go godiste kriticno
Znaci nikakve dijagnoze nema..zdrav ko drijen
I katastrofa
Daj boze da se izvuce
Zato pazite se
Novi kolega pozitivan. Maloprije patron govori. Ovaj lijevo ormaric od mene u svlacionici. Onaj desno se provuko. Imo lik 4 kontakta plus pozitivnu cerku i negativan
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 02 Dec 2020, 19:33
Novi kolega pozitivan. Maloprije patron govori. Ovaj lijevo ormaric od mene u svlacionici. Onaj desno se provuko. Imo lik 4 kontakta plus pozitivnu cerku i negativan
Neće tebe korona, nema šansi
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Nora Ibsenova wrote: 28 Nov 2020, 17:33
Prije heftu izašla sa drugom, samo začas do pumpe, već je kasno bilo, oko pola 11, i ne znam kako, ali zaboravimo oboje maske.
Hodamo cestom i ja njemu govorim: jebote, koja sloboda, osjećam se k'o pravi buntovnik
Čarobni wrote: 28 Nov 2020, 14:52
Ova jedna zaražena koronom i da ne bi zarazila muža i dvoje djece, došla roditeljima da tu preboluje koronu, a tu joj je i brat koji takođe ima malu djecu.
Proslo je sad mjesec i pol otkako smo se zarazili, oporavili se svi osim mame dosta brzo, jedino je ona dugo vukla neke probleme, ali bolje je sad
Imala sam i u rodbini jos slucajeva, bratici i sestricne, i stric i strina koji su imali vise od 10 dana uzasnu temperaturu, ali svi su sad dobro,
Nitko nije zavrsio u bolnici
gospođa Brams wrote: 26 Dec 2020, 11:20
Proslo je sad mjesec i pol otkako smo se zarazili, oporavili se svi osim mame dosta brzo, jedino je ona dugo vukla neke probleme, ali bolje je sad
Imala sam i u rodbini jos slucajeva, bratici i sestricne, i stric i strina koji su imali vise od 10 dana uzasnu temperaturu, ali svi su sad dobro,
Najbitnije je da ste dobro i da ste se riješili toga.
Jesi li počela da radiš? Imaš li energije kao prije?
gospođa Brams wrote: 26 Dec 2020, 11:20
Najbitnije je da ste dobro i da ste se riješili toga.
Jesi li počela da radiš? Imaš li energije kao prije?
Ja sam se vratila na posao nakon 14 dana, i mogu reci da sam bila ko nova, sve normalno. Caca isto tako, kao da uopce nije ni bio bolestan, bolje prosao od mene
Jedino mama kaze da se i dalje dosta umara i brzo se uspuse