Joj brzine covjece. U treptaju oka post je na temi

Edit: jah i Gorazde od danas ima 4G
Mogo si link staviti, odoh vidjet u cemu je fol.Krokodil Behko wrote: 01 Jul 2022, 15:39
Pajdaga, šta je ovo, haman BH Telecom besplatno dijeli smart boxove?
Iskoristite akciju za nove i postojeće korisnike:
Uzmite Moja TV za 1 KM i osigurajte sebi BESPLATNO:
Android box uz koji svaki TV ekran postaje Smart TV
Besplatno
Moja TV Full
Moja TV Net
S Android box – 24 mjeseca
HD paket – 24 mjeseca
M Android box – 24 mjeseca
HBO Premium – 12 mjeseci
L Android box – 24 mjeseca
Fritz!Box – 24 mjeseca
https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... a-moja-tv/Beni wrote: 01 Jul 2022, 17:09Mogo si link staviti, odoh vidjet u cemu je fol.Krokodil Behko wrote: 01 Jul 2022, 15:39
Pajdaga, šta je ovo, haman BH Telecom besplatno dijeli smart boxove?
Iskoristite akciju za nove i postojeće korisnike:
Uzmite Moja TV za 1 KM i osigurajte sebi BESPLATNO:
Android box uz koji svaki TV ekran postaje Smart TV
Besplatno
Moja TV Full
Moja TV Net
S Android box – 24 mjeseca
HD paket – 24 mjeseca
M Android box – 24 mjeseca
HBO Premium – 12 mjeseci
L Android box – 24 mjeseca
Fritz!Box – 24 mjeseca
Haj znaj kakvi su to boxovi a garant kao na telemachu jer na EON.box npr. nemeres instalirat Netflix aplikaciju, jer fakini tako znaju ukinuti neke aplikacije za njihove boxove
Rum wrote: 01 Jul 2022, 17:29 I stranica dno kreno da vidim pakete sve nasao osim paketa , tako da covjek odmah ohladi sto ne okace sve odmah tu imaju mahanje
Beni wrote: 01 Jul 2022, 17:30Haj znaj kakvi su to boxovi a garant kao na telemachu jer na EON.box npr. nemeres instalirat Netflix aplikaciju, jer fakini tako znaju ukinuti neke aplikacije za njihove boxove
Instaliraj netflix i na PS4Krokodil Behko wrote: 01 Jul 2022, 17:34Rum wrote: 01 Jul 2022, 17:29 I stranica dno kreno da vidim pakete sve nasao osim paketa , tako da covjek odmah ohladi sto ne okace sve odmah tu imaju mahanje
I ja tražio liste kanala i nema
Beni wrote: 01 Jul 2022, 17:30
Haj znaj kakvi su to boxovi a garant kao na telemachu jer na EON.box npr. nemeres instalirat Netflix aplikaciju, jer fakini tako znaju ukinuti neke aplikacije za njihove boxove
Meni to neće biti problem, jer Netflix app imam na samsung TV, problem je piraterija
Problem sam riješio na način, da sam se nakon godinu dana sjetio, da imam browser i na PS4.
Piči Sony browser ko lud po piratskim sajtovima.
Nikad ništa ne šteka. Jedino malo teže upravljati džojstikom, ali tu je univerzalni samsung bluetooth daljinac koji preuzima komandu nad svim uređajima koji su uštekani u TV.
Jesu vala ako ne na citavom balkanu.. sreca pa dodje telemah, nebi oni jos uveli flat pakete
Valja vratiti sad donacije koje su dali turskoj.. nisu oni nego sve narod..
Kai wrote: 27 Feb 2023, 21:40Jesu vala ako ne na citavom balkanu.. sreca pa dodje telemah, nebi oni jos uveli flat pakete![]()
Bas tako..Krokodil Behko wrote: 27 Feb 2023, 22:35Kai wrote: 27 Feb 2023, 21:40
Jesu vala ako ne na citavom balkanu.. sreca pa dodje telemah, nebi oni jos uveli flat pakete![]()
Da znaš da ne bi. Gangsteri teški.
Još uvijek bi 1 GB mjesečno koštao 20 maraka
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest