Ljudi jos nisu svjesni sta je sve moguce u digitalnom svijetu, fakat, dostajnstvo ode u pm za sekundu.
Ali to je ono primitivno sto vlada mozgom, nista im sveto nije, ni sto ce druge uvuci u sranje pored sebe.
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
koliko god su krivi roditelji toliko je kriva i mahala i tracanja i svasta nesto kao i ona sama na posljetkualmir90 wrote: 06 Jun 2020, 12:59Ja smatram da su najveći krivci njeni roditelji. Šta treba da uradi neki pojedinac? Kako pomoći žrtvi koja ne želi pomoć?lejlamo wrote: 06 Jun 2020, 12:55
joj salko nije to uvijek tako jednostavno. dublji razlozi stoje u tome što je dopuštala da je tuče, gura, slika i sl.
toj djevojci je bila potrebna pomoć i usmjerenje, ne osuđivanje. a garant je nailazila jedino na osudu.
a de bonaMerlin246 wrote: 06 Jun 2020, 13:20 Joj sto serete, sad su krivi njeni roditelji..
Bolje da suuutim i da se zaustavim na vrijeme. Ne mogu osuda i nepravde![]()
Laznih moralisanja i jedenja govana![]()

Kakvo sad lažno moralisanje? O čemu ti?Merlin246 wrote: 06 Jun 2020, 13:20 Joj sto serete, sad su krivi njeni roditelji..
a moze i meni ispricati na kafiSalko_dvominutaš wrote: 06 Jun 2020, 13:23a de bonaMerlin246 wrote: 06 Jun 2020, 13:20 Joj sto serete, sad su krivi njeni roditelji..
možeš ti to bez ružnih riječi..
znam da možeš
![]()

Kao roditelj, sve što moja djeca urade loše preispitujem se i smatram odgovornom.Merlin246 wrote: 06 Jun 2020, 13:20 Joj sto serete, sad su krivi njeni roditelji..
Ista sam ti takva...Chloe wrote: 06 Jun 2020, 13:21 Kao roditelj bih teško digla ruke od svog djeteta, vjerovatno je i tom ocu bilo teško. Ne mogu i neću da osudjujem nikoga i ničiju djecu.
Bivša kolegica mi se javila nakon godina i godina. Sina je smjestila u komunu u Sarajevo.
Naši sinovi su bili kolege, ali krenuli različitim putevima. Sebi sam jednom dozvolila da joj skrenem pažnju na njenog sina, dok je vrijeme, ispao je haos u kojem niko gori nije bio od mene, a njen sin je mog sa ekipom u školi fizički napao. Ona je zaista radila onako kako je smatrala da je najbolje, iz ljubavi prema njemu, nažalost otišlo je to kako netreba.
Isplakala mi je more suza, u dahu pričajući kroz šta je sve prošla zadnjih godina. Sad je u strahu od reakcije okoline, sjetila se mene, mojih stavova i razmišljanja te me potražila jer joj treba podrška.
Imam ih troje, ne znam šta me čeka, Bože najbolje svačijoj djeci pa i mojoj, a sve što čujem mogu samo pokušati razumjeti i sebi dokučiti šta biva s nekim da se slomi, padne pod utjecaj loših ljudi, krene stranputicom itd. Mislim da svi mi težimo da budemo dobri, ali okolnosti neke odvedu u nesreću... :cudi
Ne branim je samo ne volim osude, pogotovo nevinih ljudi.almir90 wrote: 06 Jun 2020, 13:28 Ja mogu reći da je tip papak sa takvim ponašanjem, ali kako da nju branim jer ga je ona odabrala, iako je dobro znala kakav je. De bogati nek mi to neko objasni?
ma dobro sada mi ovdje pricamo o djevojci i situaciji koju ne znamoMerlin246 wrote: 06 Jun 2020, 13:32Ne branim je samo ne volim osude, pogotovo nevinih ljudi.almir90 wrote: 06 Jun 2020, 13:28 Ja mogu reći da je tip papak sa takvim ponašanjem, ali kako da nju branim jer ga je ona odabrala, iako je dobro znala kakav je. De bogati nek mi to neko objasni?
Treba da se osudjuje policajac koji je ugusio covjeka na sred ceste kao da je pseto.Treba smrtna kazna da se uvede za takve zlocine.
A ne djevojka koja je u trenutku strasti dozvolila da je slika covjek kojeg je voljela![]()

Moze ako se poklopi milion stvarcica

Ti sad pričaš nama neki šuplju priču. Kakva je ovo ljubav? To ljubav kad te neko vara, šamara, slikava golu? Bože sačuvaj!Merlin246 wrote: 06 Jun 2020, 13:32Ne branim je samo ne volim osude, pogotovo nevinih ljudi.almir90 wrote: 06 Jun 2020, 13:28 Ja mogu reći da je tip papak sa takvim ponašanjem, ali kako da nju branim jer ga je ona odabrala, iako je dobro znala kakav je. De bogati nek mi to neko objasni?
Treba da se osudjuje policajac koji je ugusio covjeka na sred ceste kao da je pseto.Treba smrtna kazna da se uvede za takve zlocine.
A ne djevojka koja je u trenutku strasti dozvolila da je slika covjek kojeg je voljela![]()
isto kao sto ovdje imas publike za selfije i modne kombinacije iako takvih zena i muskaraca mozes vidjeti na hiljade samim izlaskom iz kucelejlamo wrote: 06 Jun 2020, 13:34 a vala i te nage fotografije, otkud više publika kojoj su interesantne toliko da uništavaju život osobi![]()
vala ja ne bih ikog od vas da gledam u uvijanju.respo wrote: 06 Jun 2020, 13:36isto kao sto ovdje imas publike za selfije i modne kombinacije iako takvih zena i muskaraca mozes vidjeti na hiljade samim izlaskom iz kucelejlamo wrote: 06 Jun 2020, 13:34 a vala i te nage fotografije, otkud više publika kojoj su interesantne toliko da uništavaju život osobi![]()
pokazi slike lise ann u sexualnom cinu to nikome nece biti zanimljivo kao sto bi bilo da vidi lejlu kako se s nekim hajirlijom uvija
pokazem ti je na kafilejlamo wrote: 06 Jun 2020, 13:38vala ja ne bih ikog od vas da gledam u uvijanju.respo wrote: 06 Jun 2020, 13:36
isto kao sto ovdje imas publike za selfije i modne kombinacije iako takvih zena i muskaraca mozes vidjeti na hiljade samim izlaskom iz kuce
pokazi slike lise ann u sexualnom cinu to nikome nece biti zanimljivo kao sto bi bilo da vidi lejlu kako se s nekim hajirlijom uvijadaj radije tu lisu
![]()

Zivoti se unistavaju za dosta manje stvari od telejlamo wrote: 06 Jun 2020, 13:34 a vala i te nage fotografije, otkud više publika kojoj su interesantne toliko da uništavaju život osobi![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest