Sta bi da promjenis misljenje?Krokodil Behko wrote: 28 Feb 2020, 10:41
Čini ti se.
Tu nema onih skočnih prozora i koječega, pa da ti oduzme pola vremena. Jednu dobru seriju počni, razmerači se kad se epizode nižu jedna iza druge, same od sebe.
Uostalom, proba je besplatna, na nekih 7 dana, kako mi se čini, a kod netflixa je mjesec. Uslov je da imaš normalan TV koji se sam kopča na internet. Ili to ili se pati s mobitelom. Doduše, može i na laptop, ali tek kod ovakve aplikacije se vidi, kako je dobro imati smart tv.
Koje teme uopste ne posjecujete
Moderator: Krokodil Behko
Re: Koje teme uopste ne posjecujete
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9210 times
- Been thanked: 10939 times
- Status: Offline
Snowie wrote: 28 Feb 2020, 14:24Sta bi da promjenis misljenje?Krokodil Behko wrote: 28 Feb 2020, 10:41
Čini ti se.
Tu nema onih skočnih prozora i koječega, pa da ti oduzme pola vremena. Jednu dobru seriju počni, razmerači se kad se epizode nižu jedna iza druge, same od sebe.
Uostalom, proba je besplatna, na nekih 7 dana, kako mi se čini, a kod netflixa je mjesec. Uslov je da imaš normalan TV koji se sam kopča na internet. Ili to ili se pati s mobitelom. Doduše, može i na laptop, ali tek kod ovakve aplikacije se vidi, kako je dobro imati smart tv.
Ne kontam?
Pa za netflix i hbo go. Jesi li ti govorio da ne bi to nikad platio, ili sam ja nesto pobrkala
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1684 times
- Been thanked: 1383 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9210 times
- Been thanked: 10939 times
Snowie wrote: 28 Feb 2020, 20:34Pa za netflix i hbo go. Jesi li ti govorio da ne bi to nikad platio, ili sam ja nesto pobrkala![]()
Nzm, možda sam to rekao za netflix, ili paket HBO, na kablovskoj

Imaj u vidu i da je situacija na filmskim sajtovima, nepodnošljiva tek u zadnjih pola godine.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46684 times
- Been thanked: 8364 times
- Status: Online
Ako je do neplacanja filmova/serija/softvera najvjerovatnije da sam ja reko da to nikad be bih placoSnowie wrote: 28 Feb 2020, 20:34Pa za netflix i hbo go. Jesi li ti govorio da ne bi to nikad platio, ili sam ja nesto pobrkala![]()

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio