"Ko je volio taj voljeti neće"
Moderator: spacebound
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18677 times
- Status: Offline
-
La Face1875
- Na probnom

- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Re: "Ko je volio taj voljeti neće"
Nemoj biti budala za emocijam i strastima se povode brzopleti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ne kvari ništa....na isto se svede na kraju...
Habibti, ya nour el - ain... 
-
La Face1875
- Na probnom

Ma gotovo je to, nea povratka. Sta ces sve je to zivot, zato treba pazit s kim se u vezu upustat, ako se ne misli nista ozbiljno, zna se covjek oprzit. U ranim 20im mi nije veza vise od 6 mjeseci trajala, samo lupvanje, hodanje, dok nisam naletio na nju, i to spontano, znali se izvidjenja, vidjeli se nakon dugo vremena, vamo-tamo s kafe na kafu, veza, i eto 6 godina proletilo, i vazda ostalo "sta ako".Username wrote:Nemoj da razmisljas nego se razvedi i ozeni tu
Mutevelija wrote:Nemoj biti budala za emocijam i strastima se povode brzopleti.
napusti temu
Neki je veliki razlog postojao kad ti djevojka s kojom hodaš 6 (?) godina nije u izgledima za brakLa Face1875 wrote:Ma gotovo je to, nea povratka. Sta ces sve je to zivot, zato treba pazit s kim se u vezu upustat, ako se ne misli nista ozbiljno, zna se covjek oprzit. U ranim 20im mi nije veza vise od 6 mjeseci trajala, samo lupvanje, hodanje, dok nisam naletio na nju, i to spontano, znali se izvidjenja, vidjeli se nakon dugo vremena, vamo-tamo s kafe na kafu, veza, i eto 6 godina proletilo, i vazda ostalo "sta ako".Username wrote:Nemoj da razmisljas nego se razvedi i ozeni tu
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
La Face1875
- Na probnom

Nisam mogo zbog djece, religije, mentaliteta, nacin na koji razmislja oko nekih stvari koji su meni bitne, mnostva stvari, jednostavno nisam mogo. Znao sam da stvaram ne potrebne situacije kasnije u zivotu (ne da imam sta protiv bilo koga, niti da sam ikad barato prerasudama, ali kad je bilo stani-padni nisam mogo), mada je ona pristajala na skoro sve samo da budemo skupa. Ali nisam htio da mjenjam ikog, jednostavno nisam vidio sebe u svemu tome za cijeli zivot. Jebga vrijeme leti, meni je bilo lijepo s njom, nikad dosadno, lomio sam se dugo, ih kad se sjerim ali sve ima svoje.Nice try wrote:Neki je veliki razlog postojao kad ti djevojka s kojom hodaš 6 (?) godina nije u izgledima za brakLa Face1875 wrote:Ma gotovo je to, nea povratka. Sta ces sve je to zivot, zato treba pazit s kim se u vezu upustat, ako se ne misli nista ozbiljno, zna se covjek oprzit. U ranim 20im mi nije veza vise od 6 mjeseci trajala, samo lupvanje, hodanje, dok nisam naletio na nju, i to spontano, znali se izvidjenja, vidjeli se nakon dugo vremena, vamo-tamo s kafe na kafu, veza, i eto 6 godina proletilo, i vazda ostalo "sta ako".Username wrote:Nemoj da razmisljas nego se razvedi i ozeni tu
Last edited by La Face1875 on 15 May 2017, 00:34, edited 1 time in total.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Nisi ti nikad ni bio njen nivo, nemas ti takav intelektualni i emocionlani kapacitetLa Face1875 wrote:
Nisam mogo zbog djece, religije, mentaliteta, nacin na koji razmislja oko nekih stvari koji su meni bitne, mnostva stvari, jednostavno nisam mogo. Znao sam da stvaram ne potrebne situacije kasnije u zivotu (ne da imam sta protiv bilo koga, niti da sam ikad barato prerasudama, ali kad je bilo stani-padni nisam mogo), mada je ona pristajala na skoro sve samo da budemo skupa. Ali nisam htio da mjenjam ikog. Jebga vrijeme leti, meni je bilo lijepo s njom, nikad dosadno, lomio sam se dugo, ih kad se sjerim ali sve ima svoje.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
La Face1875
- Na probnom

Pa dobro sad, kako ko gleda stvari, nekome je sve svejedno, meni nije. Posebno kad je upitanju brak
Dok se hoda sve je rega, libo te za svim, fino ti, ali kad se radi o braku, djeci itd. Neke stvari su bitne
Dok se hoda sve je rega, libo te za svim, fino ti, ali kad se radi o braku, djeci itd. Neke stvari su bitne
-
Venera
- Seksologinja

La Face1875 wrote:Pa dobro sad, kako ko gleda stvari, nekome je sve svejedno, meni nije. Posebno kad je upitanju brak
ma ti si izgleda usao i u sadasnji brak "reda radi" , a ne iz ljubavi i respekta prema sadasnjoj supruzi
zato sam napisala, nisi ti kapacitet
-
Venera
- Seksologinja

a sto kazu zenamaSPINERKA wrote:Kazu -ozeni se pa se zaljubi.
-
La Face1875
- Na probnom

Pa jesam realno, ali je zena koja meni odgovara u svakom aspektu, zena koju mogu pustit na kraj svijeta da secunde ne pomislim da ce me obrukat ili nesto. S onom je odjeca mogla po podu stajat mjesec dana ona je pomjerit nece, jelo su bili restorani da su me vise i konobari i kuhari znali. Ljubav da, ljubav je ogromna, al' je.bo te ljubav kad nea zivota.statebriga wrote:La Face1875 wrote:Pa dobro sad, kako ko gleda stvari, nekome je sve svejedno, meni nije. Posebno kad je upitanju brak
ma ti si izgleda usao i u sadasnji brak "reda radi" , a ne iz ljubavi i respekta prema sadasnjoj supruzi![]()
Postoje ludi ljudi koji vole onako platonski iskreno bez ikakvih uslova bez prkosa ponosa inata i svega ostalog i zbog ljubavi su spremni preci preko svega . To je jedina prava ljubav , sve ostalo se samo naziva ljubavlju , ali to ona nije ,sve ostalo je povrsna fikcija u pokusaju da se zadovolji ego da bude voljen ...Julia-Klara wrote:'sam rekla![]()
Ali, zene, ja cu se ovdje sloziti sa Socratesom![]()
Ljubav je poprilicno egoisticna stvar
Ni to nije rješenje kada bi to uradio i sve se ostvarilo onda bi proradila grižnja savjesti prema ovoj sadašnjoj .. Jednostavno je otišao u rupu bez dna u kojoj jedino može birati manje zlo za druge, a navikne se na teškoću sebi ... Ukoliko je moguće da se pomiri sa stvarima takve kakve jesu, jer je sve njegova krivica, ako je ovako kako je ispričaoUsername wrote:Nemoj da razmisljas nego se razvedi i ozeni tu
Svatko svakome treba da oprosti i svatko je svakome kriv za sve!!
-
Venera
- Seksologinja

pa takvih poput tebe je najvise u brakuLa Face1875 wrote:Pa jesam realno, ali je zena koja meni odgovara u svakom aspektu, zena koju mogu pustit na kraj svijeta da secunde ne pomislim da ce me obrukat ili nesto. S onom je odjeca mogla po podu stajat mjesec dana ona je pomjerit nece, jelo su bili restorani da su me vise i konobari i kuhari znali. Ljubav da, ljubav je ogromna, al' je.bo te ljubav kad nea zivota.statebriga wrote:
ma ti si izgleda usao i u sadasnji brak "reda radi" , a ne iz ljubavi i respekta prema sadasnjoj supruzi![]()
mnogi brakovi se upravo planiraju sa najmanje ljubavi i respekta
malo je lijepih iskrenih brakova
-
Venera
- Seksologinja

pa najveci broj je takvih veza ili brakovaSPINERKA wrote:![]()
NIGDJE LJUBAVI -- PARTNERI - PREZIVLJAVANJE