u mene ti je mozak k'o sito ono krupno
mozda kad bi je vidio......

Tempy wrote:
Niska Grana je gledao kroz prozor autobusa kako promiču kuće poredane pored ceste koja vodi kroz bosansku krajinu, a sa zebnjom mislio o trenutku kada će izaći iz autobusa i ugledati najdraže lice svoje Ideje. Kišilo je, ali mu to nije smetalo , sve mu je bilo purpurnih boja iako je magličasto sivilo dominiralo krajolikom. Da mi je sada cigaretu , mislio je Grana, samo jedan dim, ništa više, mislio je dok je u ruci uvijao omanji buketić narandžastih i žutih gerbera.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
E da ti je znatiMaja wrote:
Imex ko li je taj tajanstveni i koga prati. Da nije bosman![]()

posljednja riječ govori sve, dakle, ovo je tek prva epizoda, planiram napravit Santu BarbaruJulia-Klara wrote:hm ,Posavljak, gdje su ovdje ostali forumasi> nije samo o sebi da pises nego da izmisljas price u kojima smo i mi...
a rjecit si,vidim, i ne nedostaje ti maste ... hajd sad opleti...pusti masti na volju
'alo, sef'ce 
'ta ce bomba hehe ... zamolicu JK da vam napravi frizuru, gle sto je vjesta i brza, a i spretne je rukeHeidi wrote: dacina me shebala, njoj salji bombu![]()
Mogao bi se i film snimiti.Ruana wrote:Behko ce ove godine u avgustu da ide u Vrapcice, da kupi neki dio za auto, svratice na pijacu da kupi malo hercegovackog voca i povrca iz radoznalosti ce kupiti malo naseg saransaka i bize. Kad krene kuci na parkingu ce ugledati Maju, ili ona njega ne vidim dobro. Dogovorice se da odu na Musalu na kafu i tamo ce pricati o svemu i onda ce shvatiti koliko su vremena izgubili na forumu i da su oduvjek voljeli jedno drugo. Onda ce Behko odjednom da kaze "pa ona Ruana je bila u pravu, hamo malo u Trebinje kod nje" Maja ce se dvoumit kako ce preko Zegulje na ovoj vrucini ali ce pristati. Dok dodju u Trebinje, skontace sta ce im Ruana da im kvari dozivljaj, i okrenuce se u Popovu Polju i nazad za Ilijas. Kad naidju kroz Stolac, Maja ce reci, "sacekaj Behko, da se pozdravim sa tatom i bratom" Behko ce reci "znaju oni ja sam nima sve javio i tvoj tata je dao blagoslov" i tako ce zivjeti sretno do kraja zivota.
Forumsko vjencanje ce obaviti Gejsa i Paparaci, serijatsko Black.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest