Heroj dana

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Heroj dana

23 Oct 2013, 20:37

Biti u sužitju a još i nasmijan, to je za mene herojstvo :)

Image

Pasaga, ja sam dobio kad je bio tri mjeseca star a od prvog dana kod nas se ponaša kao da je od prvog dana kod nas :)
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41519 times
Been thanked: 28306 times

23 Oct 2013, 20:44

Nasao je lutalicu iza kuce , lijecio je psa, borio se i sto je najvaznije nije odustao.

:respekt :aplauzz
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

29 Nov 2013, 20:31

Postigao najbolji autogol ikada, i od sramote napustio teren!

Sam Hanson, amaterski fudbaler iz Portsmoutha koji nastupa za niželigaški klub Kings Church, postigao je jedan od najljepših golova koji su viđeni u nižim amaterskim ligama Engleske, samo što ga je dao golmanu svog tima, tako da je ovo možda i najbolji autogol ikada viđen.Nesrećni Hanson je pokušao sa trideset metara da izbije loptu što dalje, ali je ona završila u gornjem lijevom uglu njegovog gola. Kada je vidio šta je uradio, ovaj malo buckasti fudbaler je pao na zemlju od očaja, a zatim uz osmijeh na licu sam sebe zamijenio i napustio teren.Ovo će mu biti jedan od najupečatljivijih momenata u fudbalskoj karijeri

[media]AqS5S_2hfy8#t=24[/media]
s takvom lakoćom

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

13 Dec 2013, 17:15

:plavi pustim ga svaki dan da se nasmijem
s takvom lakoćom

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

13 Dec 2013, 17:22

Rum wrote: :plavi pustim ga svaki dan da se nasmijem
:aplauzz

Tek sam sad pogledao. Da ne povjeruješ. Žena priča on ništa, sve isto ponavlja. :valja
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

13 Dec 2013, 17:23

Lebowski wrote:
Rum wrote: :plavi pustim ga svaki dan da se nasmijem
:aplauzz

Tek sam sad pogledao. Da ne povjeruješ. Žena priča on ništa, sve isto ponavlja. :valja
http://www.avaz.ba/globus/svijet/lazni- ... -silovanje :plavi
s takvom lakoćom

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8214 times
Been thanked: 19318 times

15 Dec 2013, 00:32

[ytube][/ytube]

:respekt

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

19 Dec 2013, 19:15

SRPSKI DEDA MRAZ: Poslao poruku svim dobrim ljudima!
U Loznici je nastala ova fotografije Djeda Mraza koji je poslao poruku svim ljudima dobre volje. “Pažnja pažnja! Pomozite Deda Mrazu da se napije!! Hvala” glasi njegova poruka. Ostaje da se vidi koliko će mu ljudi pomoći…

Image
s takvom lakoćom

niska grana
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

22 Jan 2014, 13:45

Uveselio mi je pomalo tegoban & pospan dan.
U kategoriji besmisleni poduhvati ovaj kralj bi vjerovatno bio ozbiljan kandidat za neku od vrijednih nagrada: 50 dana apstinirao od samozadovoljavanja i o tome vodio potpuno sumanut dnevnik :oo

http://50dana.bloger.index.hr/
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

22 Jan 2014, 16:11

Image
s takvom lakoćom

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

22 Jan 2014, 16:12

:aplauzz :aplauzz :aplauzz

niska grana
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

22 Feb 2014, 15:20

Kraljica :cool

A ovako je bilo svojevremeno i kod mene kući....bilo da je na podu slika vrijedna milione, arheološki nalaz od presudne važnosti za sklapanje mozaika prošlosti čovječanstva ili vreća s novcem; samo ako si bilo šta od toga ostavio na podu....:mah
Čistačica u južnoitalijanskom gradu Bariju nesmotreno je počistila umjetničke instalacije koje su bile dio izložbe, otvorene večeras u tom gradu.

Image

Lorenco Roka, direktor kompanije za čišćenje, rekao je da je žena „samo radila svoj posao“, kada je pomislila da su dva umjetnička djela dio smeća koje je ostalo iza posjetilaca koji su došli na večerašnje otvaranje izložbe.

Organizatori izložbe su naveli da je jedno od umjetničkih djela koje je čistačica „prosljedila“ đubretarima sadržalo komadiće kolača, razbacanih po podu, kao dio umjetničkog aranžmana.

Roka je naveo da će njegova kompanija iz osiguranja platiti za bačena umjetnička djela, čija vrijednost se procjenjuje na 10.000 eura.
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.

Maja
Administrator
Administrator

23 Feb 2014, 23:47

Prvo je ponovo uspio zakasniti, a onda ona boldirana izjava :klanja :klanja :klanja :klanja
(ne znam zašto uvijek ovaj smajli stavim 4 puta)

Image

Sušić izgubio prtljag i zakasnio na žrijeb

Safet Sušić očigledno nema sreće sa žrijebom, bar kada je riječ o prisustvovanju samoj manifestaciji.

Selektor Bosne i Hercegovine nedavno je zbog saobraćajnog kolapsa u Parizu zakasnio na let u Brazil i propustio žrijeb grupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a danas je zbog avio prevoza kasnio i na žrijeb kvalifikacija u Nici za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. V

raćajući se u subotu iz Brazila za Nicu populatnom Papetu izgubljen je prtljag.

„Zakasnio sam na sam početak izvlačenja, a kada malo bolje sagledam izgleda da bi bilo bolje da nisam ušao u salu nikako. Naime, dok me nije bilo izvukli smo Andoru, a onda kada sam se ja pojavio počeli smo dobijati one jače reprezentacije. Očito nisam srećan u tom dijelu“, rekao je danas u šaljivom tonu Sušić i objasnio razloge kašnjenja za Nezavisne Novine:

„Tokom presjedanja u Frankfurtu, gdje je u subotu bio štrajk, obavjestili su nas da je prtljag izgubljen i biće mi dostavljen u nedjelju u večernjim satima. Zato sam jutros morao kupiti novo odijelo i kravatu, ali to nisam mogao učiniti prije 11 sata, jer se nedjeljom u Francuskoj radnje tek tada otvaraju“.

Sušić se na kraju našalio da je već dogovorio da će račun za naplatu nepredviđenih troškova ispostaviti Mišelu Platiniju, predsjedniku UEFA.

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 39 times
Been thanked: 905 times

06 Mar 2014, 02:10

niska grana wrote:Uveselio mi je pomalo tegoban & pospan dan.
U kategoriji besmisleni poduhvati ovaj kralj bi vjerovatno bio ozbiljan kandidat za neku od vrijednih nagrada: 50 dana apstinirao od samozadovoljavanja i o tome vodio potpuno sumanut dnevnik :oo

http://50dana.bloger.index.hr/

obzirom da je moj bio danas jaaaaaaaaaaako tegoban, pa jos ne spavam................razmiljsam za koju naggradu da se prijavim
za besmisleni poduhvat otvaranja restorana hrana na bazi nikotina................bez katrana..................itd. kontam kad su prosle elektronske sto ne bi i hrana................doduse i ja ih trenutno jedem....................vec sam pojasnila, ranije..............nebitno

al kandidat je prejak :plavi

a da sam vodila dnevnik svojih svege i svacega...............taj jubilarni susret 2015 desioo bi se 31.12.14. taman da spojimo i novu godinu :o :ooo

ovo ja pokusavam razveselit sama sebe :plavi

Maja
Administrator
Administrator

22 Apr 2014, 11:49

Ima 39 žena i 127 djece

Image

Zion Čana (69) vođa je velike poligamne zajednice u kojoj njegova riječ predstavlja jedini zakon.
Ovaj Indus, poznatiji kao Zion, živi u zgradi sa stotinu soba u selu Baktavng blizu Ajzola. Sve njegove žene, djeca i unučići nalaze se pod istim krovom i pripadaju sekti „Čana“. Oni vjeruju da će se Isus uskoro vratiti na zemlju i slijepo prate vođina naređenja, prenosi Blic.
U bilo koje doba dana i noći Zion može od svojih supruga da zatraži seks, a one nemaju pravo da ga odbiju.
- Zion je najvažniji čovjek u našoj kući i najzgodniji muškarac u selu - objašnjava Rinkmini (35), jedna od žena iz zajednice.

Kult „Čana“ je oko 1930. godine osnovao Zionov djeda, a on danas ima oko 1.700 članova.
U sekti „Čana“ vlada stroga disciplina. Vođa ima svoju sobu, a žene spavaju zajedno u nekoliko velikih prostorija. Najmlađe su smještene bliže njemu, a starije nešto dalje. Zatiangi (69), koja je sa Zionom od samog početka, kaže da joj poligamija ne predstavlja problem.
- Ja sam najduže udata za vođu, tako da svi ostali moraju da me poštuju. Zovu me „Velika sestra“ - ističe Zatiangi, koja pravi raspored dnevnih aktivnosti za ostale žene i djecu.
Iako javnost na nesvakidašnju komunu gleda s neodobravanjem, stanari četvorospratnice tvrde da su srećni.
U vlasništvu sekte je i škola, igralište, svinjac, farma sa živinom i bašta.
- Tata je dobar i plemenit. Vjenčava se sa siromašnim ženama kako bi im pomogao - kaže jedan od vođinih sinova.
Za Ziona Čanu interesuju se i političari, znajući da on može da utiče na glasove 160 punoljetnih članova.
- Uvijek glasamo za onog koga vođa izabere - kaže Rinkmini.

nezavisne :D.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11854 times

22 May 2014, 20:24

PRILIKOM OBILASKA POPLAVLJENOG NASELJA: Bakir Izetbegović povrijeđen u Brčkom

Danas je prilikom posjete poplavljenog brčanskog naselja Rosulje Predsjedavajući predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović lakše povrijeđen.

Naime, prilikom odlaska na most gdje su ekipe iz Turske instalirale pumpe za crpljenje vode došlo je do havarije na jednom od crijeva i voda je poprskala prisutne među kojima je bio i Izetbegović.

Kako smo saznali voda mu je ušla i u oko sa kojim od ranije ima problema, te je odmah nakon izlaska iz poplavljenog područja munjevitom brzinom napustio Rosulje iako je bilo planirano i obraćanje medijima.

Iz pratnje Izetbegovića je rečeno da nije ništa ozbiljno, te da ide za Sarajevo. U pratnji Izetbegovića bio je i ministar odbrane Bih Zekerijah Osmić.
I nije ga bilo sramota, da prekine posjetu, jer ga malo poprskalo? :lupa
Šta sa onima koji gaze po vodi već danima?

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 167 times
Been thanked: 374 times

22 May 2014, 22:00

Krokodil Behko wrote:
PRILIKOM OBILASKA POPLAVLJENOG NASELJA: Bakir Izetbegović povrijeđen u Brčkom

Danas je prilikom posjete poplavljenog brčanskog naselja Rosulje Predsjedavajući predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović lakše povrijeđen.

Naime, prilikom odlaska na most gdje su ekipe iz Turske instalirale pumpe za crpljenje vode došlo je do havarije na jednom od crijeva i voda je poprskala prisutne među kojima je bio i Izetbegović.

Kako smo saznali voda mu je ušla i u oko sa kojim od ranije ima problema, te je odmah nakon izlaska iz poplavljenog područja munjevitom brzinom napustio Rosulje iako je bilo planirano i obraćanje medijima.

Iz pratnje Izetbegovića je rečeno da nije ništa ozbiljno, te da ide za Sarajevo. U pratnji Izetbegovića bio je i ministar odbrane Bih Zekerijah Osmić.
I nije ga bilo sramota, da prekine posjetu, jer ga malo poprskalo? :lupa
Šta sa onima koji gaze po vodi već danima?
cuj kap vode u oku tog dicnog coeka :123
ma kud mu nije citavo crijevo od pumpe upalo i pumpa zajedno s kamionom i djelom ograde od mosta vukuc za sobom dva kilometra asfalta :julia

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

22 May 2014, 23:24

Sta reci koju posluku porati? Nista neocekivano od gospon Bakira... cudi me da nije veliku frku stvorio :grana

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

22 May 2014, 23:51

Image
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Post Reply

Return to “Drustvo”