Moro sam se korigovat

Danas upoznah jednu od 25 i mogu ti reć da izgleda ko da je moja parica

Moderator: spacebound
Moro sam se korigovat
To voljeti životinje ima mnogo suprotstavljenih pojavnih oblika. Nesporazum sad pa sad se dogodi.koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2020, 14:11 Navalentne tipove, dosadne a misle da su zabavni, one koji nemaju filter u glavi pa pricaju sve i svasta, neprostojne, bucne, one koji ne vole kolace i zivotinje.
Racuna, ne moze nikada toliko svirati koliko ja mogu trpiti.
Trzalicom, gudalom ili prstima da okida?koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2020, 16:23Racuna, ne moze nikada toliko svirati koliko ja mogu trpiti.
A to je najljepsa muzika![]()
Probas sve dok ne vidis sta daje najbolji zvuk.Dorian wrote: 23 Jul 2020, 16:24Trzalicom, gudalom ili prstima da okida?koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2020, 16:23
Racuna, ne moze nikada toliko svirati koliko ja mogu trpiti.
A to je najljepsa muzika![]()
Zivot je sazdan od jako puno nesporazuma, ali bitno je kako ih neko zna rijesiti.Dorian wrote: 23 Jul 2020, 15:54To voljeti životinje ima mnogo suprotstavljenih pojavnih oblika. Nesporazum sad pa sad se dogodi.koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2020, 14:11 Navalentne tipove, dosadne a misle da su zabavni, one koji nemaju filter u glavi pa pricaju sve i svasta, neprostojne, bucne, one koji ne vole kolace i zivotinje.
Ne mogu fino ti pise, sta se sad cjenkasMarlboroGold wrote: 23 Jul 2020, 15:45 Mogu li proći oni koji vole životinje ali nisu ljubitelji maca (osim lavova)
![]()
Pa hajd.
Sporazumno?koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2020, 16:44Zivot je sazdan od jako puno nesporazuma, ali bitno je kako ih neko zna rijesiti.Dorian wrote: 23 Jul 2020, 15:54
To voljeti životinje ima mnogo suprotstavljenih pojavnih oblika. Nesporazum sad pa sad se dogodi.
Sve sporazumno. Jel moguce?Dorian wrote: 23 Jul 2020, 17:01Sporazumno?koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2020, 16:44
Zivot je sazdan od jako puno nesporazuma, ali bitno je kako ih neko zna rijesiti.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests