Moderator: Krokodil Behko
Jedva cekam da te na emzejCu spustim niz Paklarevo.Hurija wrote: 30 Jun 2020, 10:58 Treba obratiti pažnju na sigurnost i opremu ,ljubav cjenim ali kad se stara kobila ili konj sa oprostenjem pođu loziti na motore a imaju preko pedeset i isto im je IN,te objavljuju kojekakve objave na drustvenum mrezama,dodje mi da povratim mislim da selo i krkanluk neće nikad izaći iz pojedinih ljudi i da je izmet sa oproštenjem u pitanju nebi se okljevalo da se bude IN nebih dalje ,iskren respekt sa prave ljubitelje motora i cvrste momke i cure s ove novopečene i da budu i trendu
![]()
Odraz wrote: 02 Jul 2020, 17:06 U Sarajvu je bio i moto klub "Ikindzije", kod njih se slusale ilahije i kaside, brade i kratke nogavice, pet vakata namaza ... Ne znam da li jos postoje.
Suti ja ga umalo ne kupih ...Julia-Klara wrote: 10 Aug 2020, 10:08
Jako zanimljivo Odraz... Covjek misli da su najbolji, ali su samo "navikani". Posebno sam iznenadjena sa BMWom![]()
Hmm ...Julia-Klara wrote: 10 Aug 2020, 10:38 Pregledah oba videJa
Ista stvar kao i sa odjecom i obucim (ne samo) - dobar marketing prodaje prozivod![]()
Recimo, nikad nisam sanjala Harley, priznajem da Triumph i Indian jesam... I Ducati (Scrambler only).
Ali, ako ikad budem kupovala nesto bice svakako japanac ... Osim ako mi Keanu ne pokloni neki Arch
Dosao iz Bolta, ovog gore ... i ja bih ga rado vozio, jako ugodjen mali kruzer.Julia-Klara wrote: 10 Aug 2020, 11:01nisam znala da i Yamaha ima Scrablera, znala sam za Ducati i Triumph
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests