Ja volim tu vašu energiju. Humor. Borbenost. Najbolja drugarica mi ovan. Ja jedino kad sam s njom, opustim se. Znam da sam u sigurnim rukama. Sve joj pustim. Ja samo hodam ko dijete za njom. Ljepota

Belay Queen wrote: 24 Nov 2020, 20:27ma jesu bona,to kad se zaleti glavom kroz zid u sekundi,bog otac ih zaustavit ne moze![]()
ja,ja..nida wrote: 24 Nov 2020, 23:09Belay Queen wrote: 24 Nov 2020, 20:27
ma jesu bona,to kad se zaleti glavom kroz zid u sekundi,bog otac ih zaustavit ne moze![]()
![]()
doduse![]()
Belay Queen wrote: 24 Nov 2020, 20:27ma jesu bona,to kad se zaleti glavom kroz zid u sekundi,bog otac ih zaustavit ne moze![]()
mos mislit...nedavno listam sa kolegicom katalog neki..i ima ga...trazim da joj pokazem nesto..
to je nesto drugoSibila wrote: 05 Dec 2020, 06:06mos mislit...nedavno listam sa kolegicom katalog neki..i ima ga...trazim da joj pokazem nesto..
i listaj listaj...ja izgubim strpljenje gledajuci kako okrece stranice....vatra mi proradi unutra...zivci ..sve...![]()
lijepu ?Zanki wrote: 05 Dec 2020, 09:56to je nesto drugoSibila wrote: 05 Dec 2020, 06:06
mos mislit...nedavno listam sa kolegicom katalog neki..i ima ga...trazim da joj pokazem nesto..
i listaj listaj...ja izgubim strpljenje gledajuci kako okrece stranice....vatra mi proradi unutra...zivci ..sve...![]()
![]()
bona dosta nas hebes, daj neku lijepu![]()
daboMeSibila wrote: 06 Apr 2021, 05:12lijepu ?
ovna jebu ..handri te u mozak..vrijedja te sta znam...
..riba recimo....ne zovu ribe djaba resajkl bin...ovan ....sa svojom plemenitoscu ...dobrotom koju imamo....to tako famozno iskulira...ne uzvrati .....izdigne se iznad tog nekog smetljarskog znaka:oo
...svojim NE sklonoscu ka zlobi pakosti itd...da ja nekad se pitam odakle nam ta snaga...odakle ta prefinjenost dolazi...
.i sine mi ...samo ovo:
1. broj jedan...prvi smo djaba ...zvjezde tako htjele...
vrh leedenog brihega.....vrh faking mont everesta
...ma vrh andi vrh svih vrhova vrh ledenog doba i to..
jesi sad zadivoljna ovom istinom i samo istinom ?![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests