jednom sam u zivotu stvarno bila podla, sa mislju da osvetim svoju mamu. (inace to ne bih uradila)
a te vase podlosti, vi ste mali misevi za me-jedino dobro sto se tice moje podlosti je, da ih je bilo jako malo.
Moderator: Krokodil Behko

Bizi bona to su strasne stvari sto ti vices. U trenu ti dodje da ubijes nekog a kasnije kad skontas ne bi valjalo, valja ic u zatvor i toVeca wrote: 17 Apr 2024, 18:10
jednom sam u zivotu stvarno bila podla, sa mislju da osvetim svoju mamu. (inace to ne bih uradila)
a te vase podlosti, vi ste mali misevi za me-jedino dobro sto se tice moje podlosti je, da ih je bilo jako malo.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ispod Mire sto vraga vireDori wrote: 17 Apr 2024, 20:05 Aaaaaa sjetila sam se još nečega iz djetinstva…Ali nisam ja sama, bilo nas je vise![]()
Imali mi probu u džamiji za 27.noc….Proba poslije teravije. Nikad docekatiI penjali se na minaret dok smo čekali i ja udarim u zastavu i oborim je dole. Naravno svi čuli
![]()
Efendija rekao mom didi cim ga je sreo.
Meni bas krivo bilo i zamjenim mu kasetu ezana sa Dinom MerlinomSvi čuli sa džamije
Mjesecina K’o dukat zuuuuut, ti dovoljno mlada, ja dovoljno luuud
I opet nas efendija prijavio familijama![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Moguće da sam već pričala….A vidiš zaboravila bila na tu epizodu “podlosti”Morgen wrote: 17 Apr 2024, 20:15 Jesi li ovo vec pricala jednom?
Kako mi poznato
Koliko si imala godina? Meni se čini da je papuča ipak češće letela nego što si ti nama rekla![]()

Vidi se da ne volis Merlina. To su ti dvije razlicite pjesme

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests