De ukratko o ćemu se govori na temi
sam san upala neman poima šta se laprda
evo mi ko biva nezgodno palo
Moderator: Krokodil Behko

De ukratko o ćemu se govori na temi
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nece ti niko nista pomoc, ovo ti je ko udruzenje anonimnih lovaca, naroka se i svak se svakom jadi. Samo se vice tako je a ti si sam kovac svoje sudbine i srece, more ti samo panut kamen sa srca, mores se more bit osjecat malo bolje i toAnestzijaaa wrote: 05 Jun 2024, 15:27 Ma pratim zadnje 4 stranice pa kontam i ja iznijet predizborni materijal.

Anestzijaaa wrote: 05 Jun 2024, 15:27 Ma pratim zadnje 4 stranice pa kontam i ja iznijet predizborni materijal.

Julia-Klara wrote: 05 Jun 2024, 16:11 Nije to nista, pocela ona "pametovat" i na to![]()
"pa dovedi ga ovamo", uz slijeganje ramenima.
A ti njoj: "Molim? U dvoristu Max, otac u prizemlju, ti i sestra na prvom spratu...Ja dok se popnem do potkrovlja da me niko ne cuje - nemoguca misija! Plus prodjema volja za svime"...
![]()

spacebound wrote: 05 Jun 2024, 12:25 Napraviste od mene sad nekog ugnjetavitelja![]()
Nisam ba ja toliko crna.
Udovoljavam im, mazim, volim, razgovaram, jako puno razgovaramo, dozvoljavam im vec sad da donose svoje odluke, ne zelim im stojati na putu, podrzavam njihove zelje.
Ali taj strah da im se nesto lose moze desiti je prejak i plasim se za njih. Eto, bacite jos koji kamen![]()

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests