Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Jes. Eno Acisal svako malo povuku iz prodaje jer je neko fasovo emboliju.
Jbt kad stane porediti stvari koje se ispituju i koriste godinama sa ovim sranjem sklepanim za mjesec.
Sve vakcine su u EU odobrene po hitnoj proceduri i privremeno. Ni jedna nema stalnu dozvolu
Jbt kad stane porediti stvari koje se ispituju i koriste godinama sa ovim sranjem sklepanim za mjesec.
Sve vakcine su u EU odobrene po hitnoj proceduri i privremeno. Ni jedna nema stalnu dozvolu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49575 times
- Been thanked: 8810 times
Zato sam ja samo jednu tabletu za smirenje popio, jebtito

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Tacno je da se treba procijeniti risk-benefit, ali ako je dosad nisi dobio, a kazes da ti je u kuci trenutno (kao sto je i meni bila, uz to sto mi je bila u timu oko NG), kojom logikom ides na bocanje? Ah da, hoces da putujes i da proradi biznis po svaku cijenu. Samo zipa, za to nemas garancije da ce se desiti. Jer sve su prilike da nece. Whatever buraz.HAVANA wrote: 13 Mar 2021, 12:08Volio bih vidjeti reakcije organizma i razmisljanja recimo hiljadu ljudi da primi vakcinu i hiljadu ljudi da primi terapiju interferon i ribavirin.Da ne idemo u druge terapije i lijecenje nekih bolesti.Ima i gorih.A izlijece te.Pisemo o virusima.Ne znam,imas izbor.Tvoje je pravo da ne primis.Ja cu primiti i to je to.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- insomnia
- Rđav kurac
Toliko je narod strah virusa da je glavni argument u Bosnjaka za vakcinu je da more putovati. Ovdje niko putivanja ni ne spominje. Narodu da je izaci sjest nedje ko insan. Jok. Daj ti meni u Makarsku pa makar moro radioaktivni koltel primiti
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2684 times
- Been thanked: 8294 times
Da sutra Bosna nabavi 5 miliona vakcina, sumnjam da ce stici 75-80% ljudi vakcinisati i da ce uspjeti stvoriti imunitet (ako uzmemo u obzir da je vakcina efikasna) do Augusta.insomnia wrote: 13 Mar 2021, 12:16 Toliko je narod strah virusa da je glavni argument u Bosnjaka za vakcinu je da more putovati. Ovdje niko putivanja ni ne spominje. Narodu da je izaci sjest nedje ko insan. Jok. Daj ti meni u Makarsku pa makar moro radioaktivni koltel primiti
Ako Hrvati uvedu covid pasose, bolje im se pomiriti da ovo ljeto nece u makarsku
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49575 times
- Been thanked: 8810 times
Bitnije je otic u makarsku veg dat zekjatinsomnia wrote: 13 Mar 2021, 12:16 Toliko je narod strah virusa da je glavni argument u Bosnjaka za vakcinu je da more putovati. Ovdje niko putivanja ni ne spominje. Narodu da je izaci sjest nedje ko insan. Jok. Daj ti meni u Makarsku pa makar moro radioaktivni koltel primiti

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- insomnia
- Rđav kurac
Jbt samo babci i medicinari primili vakcinu. Dje ce ko? One ne znaju dje su posli ovi, valjda ne znaju dje udaraju jer su bolnice pretrpane? Mada sudeci po tiktokovima i ne bih reko
Nista, Duni kad krenes povedi koju babu
Nista, Duni kad krenes povedi koju babu
- Duminjo
- Urednik foruma
- insomnia
- Rđav kurac
Reci hajdavidite bocu na sokocu
- Duminjo
- Urednik foruma
Drug nedavno primio Astru. Jutros se vidjeli. Kaze sve OK.. Sljedeci dan odmah na poso, nista.
- insomnia
- Rđav kurac
AZ najavila kasnjenje isporuka u Evropi
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Jes jes, al u qrcu.
Nema dana a da ne vidim babe i djedove kako krše mjere. Neki dan se svađaju sa radarima na glavnoj željezničkoj, neće da stave maske.
Dvije babe 80+ stoje kraj mene, nijedna ne nosi masku. Ja morao staviti da ih sačuvam.
Djed ispred mene u pekari, svađa se sa radnicima, hoće da sjedne i da u pekari popije kafu. Radnica govori da će mu zvat policiju

Svi mi se morete obratit
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9796 times
- Been thanked: 16471 times
- Status: Online
A rade tunel u JablaniciDuminjo wrote: 13 Mar 2021, 12:20Da sutra Bosna nabavi 5 miliona vakcina, sumnjam da ce stici 75-80% ljudi vakcinisati i da ce uspjeti stvoriti imunitet (ako uzmemo u obzir da je vakcina efikasna) do Augusta.insomnia wrote: 13 Mar 2021, 12:16 Toliko je narod strah virusa da je glavni argument u Bosnjaka za vakcinu je da more putovati. Ovdje niko putivanja ni ne spominje. Narodu da je izaci sjest nedje ko insan. Jok. Daj ti meni u Makarsku pa makar moro radioaktivni koltel primiti
Ako Hrvati uvedu covid pasose, bolje im se pomiriti da ovo ljeto nece u makarsku

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest
Ovo je jedino pošteno.HAVANA wrote: 13 Mar 2021, 11:25I,jel proslo u svedskoj?Lavlje_srce wrote: 13 Mar 2021, 10:58
Trebalo je od prvog dana uraditi sto je uradila Svedska - zastititi ugrozene skupine, a ostali zivjeti kao i prije uz zdravorazumsku opreznost. Smece bi proslo kroz populaciju, ekonomija ne bi bila unistena i ne bismo imali ovu temu. Medjutim tada se ne bi mogla utaliti mRNA injekcija na koju sad jedva cekas.
To ti je efekat jednogodisnjeg zakljucavanja, a ne 'rone. Kad budes u Zombi-redu da te bocnu, sjeti se nas koji smo te odgovarali od toga.
Ok,ti tako smatras, ja ne smatram da je bolje pustiti.Nismo ni disciplinovani u toj mjeri.Ovde ba torabi proda 5 slepera vode za sat a ocekujes da slusaju struku i pridrzavaju se mjera.Nisam ni ja nista bolji,jel malo bolje daj ti meni gitare i derneka,da se dje nacugam,otputujem...Nit smo zdravorazumni, nit mozemo bit kad podivlja i uvuce se,to je ocito.I potvrdjeno bezbrojnim primjerima.Jedino sta znaju je da nema pravila nikakvog.Previse je meni tu rizika i posljedica.Ovo ce se jedino i rijesiti vakcinom,kao i mnoge druge bolesti.Ja ne vidim drugi put.A na red cu se nacekat,dok ja dodjem na red po svijeta ce je vec primiti.
Ja bi je najradje kupio kad bi moglo.Dobar dan,ima ova,ona i ona,koju zelite ? Ovu,hvala.Dovidjenja.![]()
Želiš vakcinu? Ok, uzmi. Niti mogu niti ću te odvraćati. Ali, isto očekujem i od tebe.
Ps.
Vakcinu možeš kupiti u srbiji. Imaš sve, od fajzera do sputnika.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2766 times
- Been thanked: 22864 times
Ko to kaze, daj kontakt? Znam par sto su tamo zavrsili ali ne tako, nit moze tako da ja znam. A inaci frisko, taze... 
2013 bmw 335i m sport 0 60

2013 bmw 335i m sport 0 60
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40542 times
- Been thanked: 26840 times
Makarska rivijera hahainsomnia wrote: 13 Mar 2021, 12:16 Toliko je narod strah virusa da je glavni argument u Bosnjaka za vakcinu je da more putovati. Ovdje niko putivanja ni ne spominje. Narodu da je izaci sjest nedje ko insan. Jok. Daj ti meni u Makarsku pa makar moro radioaktivni koltel primiti
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Taare
- greatest
Možeš preko ovog 0800 222 334 broja telefona, ili preko neta tj ovog linka: https://euprava.gov.rs/usluge/6224
Svi mi se morete obratit
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3252 times
Hocu se vakcionisati, ali samo americku bocu primam!
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2766 times
- Been thanked: 22864 times
Ma proso ja prije 15 dana. Ne ceka se dugo.spacebound wrote: 13 Mar 2021, 12:37A rade tunel u JablaniciDuminjo wrote: 13 Mar 2021, 12:20
Da sutra Bosna nabavi 5 miliona vakcina, sumnjam da ce stici 75-80% ljudi vakcinisati i da ce uspjeti stvoriti imunitet (ako uzmemo u obzir da je vakcina efikasna) do Augusta.
Ako Hrvati uvedu covid pasose, bolje im se pomiriti da ovo ljeto nece u makarskuIma li kakva zaobilaznica do Neuma
![]()

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13891 times
- Been thanked: 22834 times
Izvor za tu fda listu?Lavlje_srce wrote: 13 Mar 2021, 12:00Ovo ti je jedan od jacih postova i shvatam tvoju logiku. Uz Mahala News koja prijavljuje sve redom.HAVANA wrote: 12 Mar 2021, 12:04To i ja govorim.Ja interferon i ribivarin izguro i izlijecilo me a te nuspojave i patnja, svasta me u zivotu snaslo al taj horor je najveci. Znaci u istom momentu imas groznicu, opada ti kosa, svrbi tijelo, psihicki ubijen, fizicki jedva do hale a u hali proljev il zatvor, krvna slika isto nista... I tako 3,6 ili 12 mjeseci zavisno od genotipa. Svaki jebeni dan los. Vise od pola pacijenata prestane, ne moze podnijeti... I izlijeci, ubi govno, zakljuca ga.I fol ovo nesta da mislim. Ma u zjenicu oka me ubodi. Vjerujem doktorima. Ja kome cu?![]()
Istina je da su i Interferon i Ribavirin zeznuti, ali ja ne mogu vjerovati da covjek pri zdravoj svijesti moze pristati na ove moguce nus-pojave:
FDA Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines :
DRAFT Working list of possible adverse event outcomes
***Subject to change***
Guillain-Barré syndrome
Acute disseminated encephalomyelitis
Transverse myelitis
Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/
meningoencephalitis/meningitis/
encepholapathy
Convulsions/seizures
Stroke
Narcolepsy and cataplexy
Anaphylaxis
Acute myocardial infarction
Myocarditis/pericarditis
Autoimmune disease
Deaths
Pregnancy and birth outcomes
Other acute demyelinating diseases
Non-anaphylactic allergic reactions
Thrombocytopenia
Disseminated intravascular coagulation
Venous thromboembolism
Arthritis and arthralgia/joint pain
Kawasaki disease
Multisystem Inflammatory Syndrome
in Children
Vaccine enhanced disease
I ja bih je kupila kad bi uz nju dolazila potvrda o uzetoj 'cini. Ne da je primim, nego da putujem. Ha ja, hebli oni strinu strininu.HAVANA wrote: 13 Mar 2021, 11:25Ja bi je najradje kupio kad bi moglo.Dobar dan,ima ova,ona i ona,koju zelite ? Ovu,hvala.Dovidjenja.![]()
Dozvolite da se obratimo