Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ciklama wrote:Sad sam se sjetila ...
Moj sin je dobio knjigu za Valentinovo od cure, pravo sam se obradovala kad mi je pružio poklon, ali kad sam izvukla crvenu knjigu, koja nosi naslov "Volim te", iz crvenog okvira, ostala sam šokirana jer na 200 stranica je ispisano crvenim slovima "Volim te".
I to je nesto...
Neka djece
Tvoja proslost krije se u tvom cutanju, tvoja sadasnjost u tvom govoru, a tvoja buducnost u tvojim pogresnim koracima. Sve buducnosti imaju jednu veliku vrlinu: nikad ne izgledaju onako kako ih zamisljas. (Milorad Pavic)
Calla wrote:ehh da pantagruel,,dobro dosao,,
zaista polako skibicam tvoje postove citam sa dubokoumnom pozornoscu i svida mi se nacin razmisljanja,,barem do sada !!
Sumejji,,isto dobro nas pronasla,,,:))
Bolje te nasao. Ne brini, i ja sam tebe nanjusio.
Ceracemo se
Nije zanimljivo ni kada komuniciramo na nivou "ura, jupi, jeee"... Kad zatreba, ja sam spreman i da se pokresemo.
jedva cekam,,
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Awenary wrote:Pantagruel, baš odličan nick
Dobrodošli svi, došli ste na pravo mjesto
Popunjavam kvorum u troclanom predsjednistvu Hvala, bolje vas nasao (dok me na napipaju i pocnu preglasavat' )
Tvoja proslost krije se u tvom cutanju, tvoja sadasnjost u tvom govoru, a tvoja buducnost u tvojim pogresnim koracima. Sve buducnosti imaju jednu veliku vrlinu: nikad ne izgledaju onako kako ih zamisljas. (Milorad Pavic)