Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ma znan za ovu ba, nekako san navikla na torente kuis, a sad gleam drugu sezonu spanjolske priko onog sajta sto mi ti dao, i super je mogu ti rec, volin Saru i ovu cu svakako, sad zan navucena na Vis a Vis, a i iman posla pa ne stignen
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
ma znan za ovu ba, nekako san navikla na torente kuis, a sad gleam drugu sezonu spanjolske priko onog sajta sto mi ti dao, i super je mogu ti rec, volin Saru i ovu cu svakako, sad zan navucena na Vis a Vis, a i iman posla pa ne stignen
Vis a vis je odličan. Prva serija o ženskim robijašicama, a da mi se dopala.
Seriju definitivno spašava Zulema. Vidićeš, kako serija odmiče, ona napreduje. Čak, cijela jedna sezona je bez glavne glumice
Seriju definitivno spašava Zulema. Vidićeš, kako serija odmiče, ona napreduje. Čak, cijela jedna sezona je bez glavne glumice
znaci Anabel i naravno da nema dalje di ce americani to napravit
Behko ovu san stavljala na serije bice nisi gleda, zena od Fabia
imas na HBO, dvi sezone, pogledaj dobra je
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Pogledaću, imam sad ovu Ratched, pa kad završim.
U vezi Ratched, a za ljubitelje filmskih klasika
The series, a prequel to Saul Zaentz's 1975 film One Flew Over the Cuckoo's Nest (based on Ken Kesey's 1962 novel of the same name), depicts the life of Mildred Ratched prior to the events portrayed in the film, albeit in a different state (California as opposed to the film's Oregon).
Konacno sam se natjerala pogledati Haunting of Bly manor
Imam jos 2 epizode do kraja
Haunting of Hill house mi je bila odlicna, ova mi je nesto losija, nekako mi je manje zanimljiva, ali volim Flanagana i njegov stil
Jako spora radnja i suptilni horor, tko voli takve stvari, i nema problema s ne-linearnim timelineom
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Vanilla wrote: 10 Mar 2021, 19:23
Pregledala sam Ozark.
Kakav je ono kraj Brutalno.
Prejak jelde
Zagrli ih ko rodjenu djecu
E ja sam doslovno kao ovaj smajli bila.
Kad ce 4. sezona, zna li se sta?
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Zanki wrote: 09 Mar 2021, 18:12
Pogledaću, imam sad ovu Ratched, pa kad završim.
U vezi Ratched, a za ljubitelje filmskih klasika
The series, a prequel to Saul Zaentz's 1975 film One Flew Over the Cuckoo's Nest (based on Ken Kesey's 1962 novel of the same name), depicts the life of Mildred Ratched prior to the events portrayed in the film, albeit in a different state (California as opposed to the film's Oregon).
E ja sam doslovno kao ovaj smajli bila.
Kad ce 4. sezona, zna li se sta?
Our money is currently on a Q3-Q4 2021 release for season 4A and then 2022 for season 4B.
Za nekih pola godine.
Serija jeste odlična. Svi su likovi dobro razrađeni i odabrali su dobre glumce.
Pokušaj sa Queen of the south. I ona je vosoko zarazna, ili Better Call Saul.
Kraljica mi je odavno na listi a ne znam sto je zaobilazim... Saula sam bila krenula gledati ali nije mi nesto pa prestala brzo.