nista nije zdravo , ni vazektomja, ni pilule, ni spirale

Moderator: Krokodil Behko
nista nije zdravo , ni vazektomja, ni pilule, ni spirale
to je tvoja poanta izvucena iz imaginarinh zakljucaka
Sacekaj malo, dok skaniram njegov medicinski karton.
Pa? Šta je tu problem osim što su i ovi nelegalni trebali biti legalni?insomnia wrote: 19 Jun 2020, 21:37Ne razmislja zena ali razmislja drzava. Prva stvar nakon prijavljenog silovanja je bolnica i ginekoloski pregled. Ko sto rekoh ufatili ste se silovanja a u Hr je 2018-e je prijavljeno 69 silovanja. S druge strane otkriveno je preko 800 nelegalnih abortusa a broj legalnih je u hiljadamaalmir90 wrote: 19 Jun 2020, 21:32
Pa ti si spominjao te pilule za dan poslije. Da li žena može racionalno razmišljati nakon silovanja? Ono odmah poslije ili sutradan da ustane i kaže da mora popiti tu tabletu, da nije slučajno trudna? Mislim da to stanje šoka traje duže nego što postoji prostora da se uzme ta tableta, što je mislim do tri dana, ili neke skuplje do pet dana mogu.
Možemo pričati o racionalnoj upotrebi te tablete kada je dobrovoljan seks u pitanju, zajebali se oboje, daj nam tu bobicu i riješen problem.
ako ces se licno brinuti o djetetu, mozes pokusatiMarlboroGold wrote: 19 Jun 2020, 21:44Je li to znači da ja mogu navijati za zdravlje žene u slučaju da želi abortus zbog neželjene trudnoće? Abortus također ima svoje nuspojave.
Ma ti si ljubomoran jer se zena razumije bolje u avione nego ti u automobile.insomnia wrote: 19 Jun 2020, 21:41 Ona avione svakako jos samo na flight radar pratiti.
Dzaba mala ekonomska skola prevari te nepismena lola
Što ne bih. Obožavam djecu.Venera wrote: 19 Jun 2020, 21:47ako ces se licno brinuti o djetetu, mozes pokusatiMarlboroGold wrote: 19 Jun 2020, 21:44
Je li to znači da ja mogu navijati za zdravlje žene u slučaju da želi abortus zbog neželjene trudnoće? Abortus također ima svoje nuspojave.![]()
Čovjek ima kćerku, ja mislim da mu je problem što odrasta u tom sistemu gdje je sve normalno, i sve dozvoljeno. Mnogi probaju svašta i naprave sebi trajne posljedice pogrešnim izborima u životu. Ja mislim da on nastupa sa staništa što sigurno ne bi želio da mu kćerka završi tako kada odraste i bude se kretala sa društvom, i svašta danas možemo da vidimo uživo i online. Koliko god se neko trudio kroz odgoj da prenese neke vrijednosti na dijete, ništa nije garancija kada ode u svijet.Socrates wrote: 19 Jun 2020, 21:46
Pa? Šta je tu problem osim što su i ovi nelegalni trebali biti legalni?
Oko čega se sekiras?
vazektomija se prkaticira ako msukracca ima djecuMarlboroGold wrote: 19 Jun 2020, 21:48Što ne bih. Obožavam djecu.
Upecala si se na zamku. Što bi rekli taste your own medicine.
Salko_dvominutaš wrote: 19 Jun 2020, 21:53 ma dajte ljudi o čemu pričate
moja se hanuma morala čistiti jer je imala blightet ovum...
isto mesari ba, pogotovo u bolnici u ze, ukoliko ne želite djecu zaštite se...
ja sam prvi za capcarap
al jbg ne trebaju meni više....
Jašta si se nego upecala. Mani se dvostrukih aršina. Neg da završimoVenera wrote: 19 Jun 2020, 21:54vazektomija se prkaticira ako msukracca ima djecuMarlboroGold wrote: 19 Jun 2020, 21:48
Što ne bih. Obožavam djecu.
Upecala si se na zamku. Što bi rekli taste your own medicine.
abortus se prakticira i kad zena nema djece
ne, tvoj briga o djetetu bi bila poptuna iskljucivo ako si sa majkom i djetetom , sto nije uvijek tako, stoga, ne nije svaka briga o djetetu jednako primjenjena
ne, nisam se upecala, obrati paznju na detalje![]()
ček čekVenera wrote: 19 Jun 2020, 21:55Salko_dvominutaš wrote: 19 Jun 2020, 21:53 ma dajte ljudi o čemu pričate
moja se hanuma morala čistiti jer je imala blightet ovum...
isto mesari ba, pogotovo u bolnici u ze, ukoliko ne želite djecu zaštite se...
ja sam prvi za capcarap
al jbg ne trebaju meni više....
dzaba im pises Salkane, hvala![]()
nisam, slabo kontasMarlboroGold wrote: 19 Jun 2020, 21:56Jašta si se nego upecala. Mani se dvostrukih aršina. Neg da završimoVenera wrote: 19 Jun 2020, 21:54
vazektomija se prkaticira ako msukracca ima djecu
abortus se prakticira i kad zena nema djece
ne, tvoj briga o djetetu bi bila poptuna iskljucivo ako si sa majkom i djetetom , sto nije uvijek tako, stoga, ne nije svaka briga o djetetu jednako primjenjena
ne, nisam se upecala, obrati paznju na detalje![]()
![]()
ma nek radi ko god šta hoćeSocrates wrote: 19 Jun 2020, 21:57 E pa jbg, naviknite se na novi svijet.
Žena će rađati ako hoće. Ako neće, ko uopste ima pravo to komentarisati?
vanmatericne trudnoce obicno zavrse sa sponatnim pobacajemSalko_dvominutaš wrote: 19 Jun 2020, 22:00ma nek radi ko god šta hoćeSocrates wrote: 19 Jun 2020, 21:57 E pa jbg, naviknite se na novi svijet.
ovi drugi me ne interesuju, ne pravim ja sa njima djecu (uprošćeno govoreći)
samo kažem na svom primjeru da nije sve tako crno bijelo....
šta sa vanmateričnim trudnoćama, šta sa ostalim problemima kada se mora čistiti....
Al je zato abortus zdrav ko ista. Podmladjuje
Evo i ovaj nesto iz seks i gradSocrates wrote: 19 Jun 2020, 21:57 E pa jbg, naviknite se na novi svijet.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests