Da je "pro-Ukrajinski" Rus dao djetinjasto objašnjenje za slovo Z, da je pokazao jer su ga pitali koje slovo dođe u abecedi poslije slova V bio bi sretan da narednih 30 godina u Kijevu može čistiti smeće na trgu nakon slavlja za novu godinu
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ma ja, kada bih ja umjesto toga napisao kme na temi utakmica Rusija-BiH odmah bi me prozvali Putinovcem.

Ili nam je prece placati ninu badric i zeljka joksimovica?Naseef Mushroom wrote: 24 Sep 2022, 13:55Ma ja, kada bih ja umjesto toga napisao kme na temi utakmica Rusija-BiH odmah bi me prozvali Putinovcem.
Vidio bi ti reakcije da je Dubioza zagrebački ili prištinski bend.
Doduše nama je preče klečanje za George Floyda nego za vlastiti narod u drugom entitetu.

Ja i dalje stojim iza toga da propuštamo zlatnu priliku što nismo do sada doveli svjetsku zvijezdu Dua Lipu čija je mati Bošnjakinja i tu bi nam lakše bilo stupiti u kontakt nego npr. sa Shakirom.Duminjo wrote: 24 Sep 2022, 13:58Ili nam je prece placati ninu badric i zeljka joksimovica?Naseef Mushroom wrote: 24 Sep 2022, 13:55
Ma ja, kada bih ja umjesto toga napisao kme na temi utakmica Rusija-BiH odmah bi me prozvali Putinovcem.
Vidio bi ti reakcije da je Dubioza zagrebački ili prištinski bend.
Doduše nama je preče klečanje za George Floyda nego za vlastiti narod u drugom entitetu.
Ono bas domacinski

Naseef Mushroom wrote: 24 Sep 2022, 14:09Ja i dalje stojim iza toga da propuštamo zlatnu priliku što nismo do sada doveli svjetsku zvijezdu Dua Lipu čija je mati BošnjakinjaDuminjo wrote: 24 Sep 2022, 13:58
Ili nam je prece placati ninu badric i zeljka joksimovica?
Ono bas domacinski
Vrijedi bar pokušati, nisam nikada ni od koje poznate ličnosti ili političara, određenih funkcija itd. čuo da su ikada stupili u kontakt sa njom već sam uglavnom čitao na drugim (stranim!!!) stranicama da joj je majka iz BiH.Krokodil Behko wrote: 24 Sep 2022, 15:53Naseef Mushroom wrote: 24 Sep 2022, 14:09
Ja i dalje stojim iza toga da propuštamo zlatnu priliku što nismo do sada doveli svjetsku zvijezdu Dua Lipu čija je mati Bošnjakinja
Potpis, ali koliko bi nas to koštalo?
Jel bi htjela gratis, kao na Kosovu?
Ako bi, a ovaj šljam je ne zove, da se ne bi Srbi ljutili, e onda ne znam..

Mi govorimo o državi gdje je Severina morala u Brčkom, znači ne entitet rs već Distrikt, skinuti trenerku jer je bilo u bojama Ukrajine.Krokodil Behko wrote: 24 Sep 2022, 15:53Naseef Mushroom wrote: 24 Sep 2022, 14:09
Ja i dalje stojim iza toga da propuštamo zlatnu priliku što nismo do sada doveli svjetsku zvijezdu Dua Lipu čija je mati Bošnjakinja

Pa trebalo bi je dovesti, ona makar nije dizala tri prsta.Naseef Mushroom wrote: 24 Sep 2022, 16:23Mi govorimo ipak o državi gdje je Severina morala u Brčkom, znači ne entitet rs već Distrikt, skinuti trenerku jer je bilo u bojama Ukrajine.Krokodil Behko wrote: 24 Sep 2022, 15:53
Tako da itekako može biti istine u tome sto pišeš.
Pa i ne žele ostati bez tri prsta, kako bi onda Orla pokazivali?Krokodil Behko wrote: 24 Sep 2022, 16:25Pa trebalo bi je dovesti, ona makar nije dizala tri prsta.Naseef Mushroom wrote: 24 Sep 2022, 16:23
Mi govorimo ipak o državi gdje je Severina morala u Brčkom, znači ne entitet rs već Distrikt, skinuti trenerku jer je bilo u bojama Ukrajine.
Tako da itekako može biti istine u tome sto pišeš.
Ne postoje Albanci, koji su digli tri prsta, a da su im ostali na broju![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests