Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
- Status: Offline
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Re: Samo da kažem.......
mhhhhhh jesam ih strolo tamo na testiranjima strujnih kablova ttm 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ne mereeee 

- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Jutro
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ostalo je cutanje.
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Jutro.
Dovedi mooncu
Dovedi mooncu
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
MarlboroGold wrote: 08 Mar 2022, 15:01 12 STVARI KOJE NE ŽELIŠ DA TI ŽENA KAŽE
1. "Uživaj"
Ovde si burazeru nešto debelo zasrao, znaš ti dobro šta, nemoj da se praviš blesav. Ona sve zna, a i ako ne zna, naslućuje, tako da je njeno "uživaj" uglavnom već kasno za bilo kakvo vađenje i pravdanje.
2. "A šta smo mi"/"Šta sam ja tebi"
Ovo je jedno od najpodlijih pitanja. Da ti je devojka ili žena i da oseća tvoje ozbiljne namere, ne bi te to ni pitala. A ovako čim te pita (i to uvek u trenutku kad vam je najlepše), znači da te je provalila da si beslovesna baraba koja samo hoće da je....poetski izrimuje u čaršafima, a na konto nežnog prijateljstva na koje se vadiš, tako da gud-lak sa odgovorom.
3. "Ko ti je ona"
Koleginica, drugarica, niko, sestra od tetke, ne znam - to su sve legitimni odgovori koji doduše jednako glupo zvuče kad te ona onako nehajno pita ovo pitanje dok pere sudove, (a zapravo vrlo ciljano i tendenciozno). I realno, čak i ako nisi ništa kriv, kad ti postavi ovo pitanje, automatski se osetiš krivim što dalje implicira nervozu, tremu, zamuckivanje i onda burazeru postaješ sumnjiv kako god da okreneš.
4. "Više nije ni važno"
Kralju, zaboravio si nešto njoj mnooogo bitno, što je tebi naravno glupo i trivijalno, ali sad u njenim očima deluješ kao zadnji kreten kome nije stalo do nje. Još si se više zakopao kad si počeo da se glupim pošalicama izvlačiš na foru, i sad jbg, šta da ti kažem, snosi posledice junački. Proći će je ljutina za koji dan, al' minus ostaje zauvek. I to veći nego što misliš.
5. "To svakoj kažeš"
Možda ti misliš da si upravo izgovorio najoriginalniji kompliment na svetu, ali ipak, premda joj se svideo, zvučao si kao generički pasus iz de Meloovog praktikuma - "Umetnost zavođenja" i to sa lošim prevodom s engleskog. Budi još koji put tako "originalan" i uskoro će iz čista mira uslediti i "molim te ne dodiruj me više".
6. "A šta si mi sve obećao"
Druže, ne znam šta si joj obećao, ali ako ti je ovo rekla, mnogo si sjebo stvar. Žena jako dobro pamti sve što izgovoriš (iako se ni ti sam ne sećaš svega što si joj pričao dok si istovremeno palcem skrolovao kroz rezultate s kladionice) i sve što kažeš svrstava u obećanja (ialo nijednom nisi rekao - obećavam). E tako, ako si mnogo kenjao samo da bi dobio...zlatnu ružu Mediterana, sad snosi posledice svojih "obećanja". I crveni karton zbog simuliranja faula.
7. "Neka, sama ću"
To bre. Ne moraš ti, upravo ti je dala slobodno da ideš zdrugarima na pivo, vidiš kako je sposobna, može ona to sama sve. E jest. Tuki. Naivčino. Beskrajno je razočarana što si se samo reda radi ponudio da joj to odradiš i što nisi zalegao muški za nju. Ne zato što ona ne moze to sama, nego zato što joj tako u njenim očima pokazuješ naklonost. Sad idi fino zdrugarima, jer da, može ona i to i mnogo štošta drugog sama. Pardon, ne sama, nego bez tebe.
8. "Treba mi prostora u ovoj vezi"
Našla je drugog. I to bolji primerak mužjaka od tebe. Nije s njim još ništa konkretno imala pa joj treba i izgovor, a i zaista prostor da ga isproba i vidi da li je zaista dovoljno vredan šutiranja tebe niz slivnik. Ako ti ovo kaže, daj joj sav prostor ovog sveta i odmah traži novu devojku.
9. "Stalno pominješ bivše"
Pomenuo si jednom pre 2 meseca neku bivšu i to samo na blic u nekom sasvim desetom kontekstu kao deo priče, i pomenuo si juče na Slavi kod kuma prvu devojku s kojom si se poljubio u osmom osnovne i to bez jezika. To je njoj već dovoljno da te nakiti etiketom pominjača bivših i da ti to natrljava na nos kad god se sporečkate ("da možda sam ja imala 20+ muškaraca u životu, ali ja barem ne živim u prošlosti kao ti Milorade, stoko bezrepa švalerska").
10. "Je l' ti Maja lepa"![]()
U kom slučaju je Maja druželjubiva drugarica njene koleginice sa posla koju ste upoznali večeras na žurci i koja je realno prepička i po, a s kojom si ljubazno eto prozborio tek nekoliko rečenica, ništa više od toga. Ako kažeš istinu, dakle da je lepa, ne'š jebat ni to veče, a boga mi ni par narednih ("buuu znači ja ti nisam lepa, buuu"), a ako lažeš i budeš u fazonu "pa onako, šta znam, nije baš nešto lepa", znaće da si lažljivi skot i opet ne'š jebat ("buu ne laži stoko, videla sam kako je gledas", pri čemu je zaista nisi, ali je stvarno nisi gledao. Ok možda malo).
11. "Šta meni ovo treba"
Matori, znam da si šampion Balkana u foliranju u dalj i nezvanični prvak sveta u predaji štafete između 3 ribe u jednom danu, a da ne znaju jedna za drugu, ali ovo si skroz naskroz usro. Devojka te je ne baš skroz provalila, ali je jaaako dobro naslutila da si baraba i upalila sigurnosni anti-baraba alarm. Kad ti kaže ovu rečenicu, samo te još neko nebesko čudo može spasiti da u narednih 30 sekundi zauvek ne išeta iz tvog života. Ne znam, probaj da žongliraš liciderskim srcima, zovi joj kočiju iz Pepeljuge, pretvori se u Havijer Bardema, otpevaj joj tužni hit Saše Kovačevića s peskom u grlu. Ništa, a? Neće nazad? Jbg, bar si probao.
12. "Sve je u redu. Ok sam"
Ništa nije u redu. I nije ok. Moja iskrena sućut. Od sutra si opet singl.
1
4
12
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
Petak lijepi osvanuo nad seherom silnim.
Fuck you a friendly note to start the day
- Taare
- greatest

- Taare
- greatest

- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
Bolje da je petak nego ponedeljak.Grunf.11/03/2022g
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Kakva moonca, ode i on dok mu ban istekne. Ne znam ni sto se trudite obracati mu se
Jesmo l prezivjeli, na broju?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24907 times
- Been thanked: 27637 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Joj ima ova ptica kreja...redovno me trola. Glasa se ko macka, sve kontam Duska pa izadjem, kad ona 
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3315 times
zna li iko sta bi ono danas.. nadlijetanje pravo nisko i jedno 6 puta su prosli, 3 vojna helikoptera i neki cudni avion. jezivo. ne znam zasto drama tolika...tako nisko da nadlijecu i ljude prestravljuju. ako su samo htjeli sletiti, pa sleti zaboga, dovoljno je jednom proci. nego 6x se vracaju pa opet, ali bas nisko. da ti se krv sledi. mi na krovu gledamo, ljudi snimaju, svi izasli iz kancelarija i svi potreseni, kao ratno stanje. ma bjezi. zar se ne moze to bez drame uraditi.
sve ovo sto se desava 2 godine je vec izludilo ljude. malo obzira ne bi skodilo.
ja sam za za da svi ostanemo u pidzamama i u krevetu dok sve ovo ne prodje
sve ovo sto se desava 2 godine je vec izludilo ljude. malo obzira ne bi skodilo.
ja sam za za da svi ostanemo u pidzamama i u krevetu dok sve ovo ne prodje
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sta ste se usrali. Pa domovina se brani ljepotom
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Zana