Pa reko mogli ste dje kaku napomenu uturiti, nesta.
Kaze ne brinite napravicemo vam komercijalnu gestu nikom nece biti naplacivano sve dok ne radi na tv-u. Eno mala gleda na tabletu
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ti meni pričaš, a ja to sve prošao u Sarajevu.XoKli wrote: 19 Mar 2022, 02:25Nije to baš tako pa čak ni kod nas. Za lažno svjedočenje možeš dobro najebati.Tierra Caliente wrote: 19 Mar 2022, 00:14
Pa će doći kolega i dati izjavu da jesi pisala i eto ti belaja još i sudske troškove da platiš. Njena riječ protiv njegove. On je tu jači od nje kao službeno lice. Plus oni su i naviknuli da muljaju i svašta rade. Tako bolje bjež od belaja.
A sudovi imaju praksu da te nakon godinu dana zovu, tako da imaš i to na umu.
Od njih mi je i belaj krenuo jučeinsomnia wrote: 19 Mar 2022, 16:06 Joj ja tako sa kolegom. Kaze auto mi na servisu mozes me odvesti kad krenemo kuci da ga pokupim, usput ti je. Mogu. Kaze hajde da svratimo ovdje sekundu ocu mi rodjendan hocu neku flasu viskija da mu uzmem. Usli smo mi, podrum pica. Nekakav stari lik drzi. Sjedi s jaranima, piju. Znaci ne mozes otici. Lik se rasprico, otvara viskije od 200€ da probamo, prica o istoriji, geografiji
Dodje mu zena donese meze, prebili se ko macke. Probali jedno deset viskija, ovaj na kraju kupio flasu od 60€ ja jedva kucu potrefio![]()

Probaj castat s telefona na tvinsomnia wrote: 19 Mar 2022, 15:50 Pretplatim se preko operatera na disney+. Ok, napravim profil, aktiviram. Radi na telefonu i tabletu na tv-u nista. Zovem podrsku, vamo te, tamo te… kaze lik ih imamo mi problem sa disney u odredjenim departmanima tako da za sad ne radi na tv-u
Kaze ne brinite napravicemo vam komercijalnu gestu nikom nece biti naplacivano sve dok ne radi na tv-u. Eno mala gleda na tabletu![]()

Ma moze to. Nego operater normalno na boxu ima aplikaciju za disney ko za netflix, amazon i to ali ona ne radi odnosno ne postoji. Al dobro. Eto “rijesio” sam. Priznali su da imaju problem, rade na tome i nece naplatiti taj period dok app ne protadi bez obzira sto gledamo na telefonu, tabletu il cemu vecBeni wrote: 19 Mar 2022, 18:33Probaj castat s telefona na tvinsomnia wrote: 19 Mar 2022, 15:50 Pretplatim se preko operatera na disney+. Ok, napravim profil, aktiviram. Radi na telefonu i tabletu na tv-u nista. Zovem podrsku, vamo te, tamo te… kaze lik ih imamo mi problem sa disney u odredjenim departmanima tako da za sad ne radi na tv-u
Kaze ne brinite napravicemo vam komercijalnu gestu nikom nece biti naplacivano sve dok ne radi na tv-u. Eno mala gleda na tabletu![]()