IMG_20231030_134837.jpg
Lokalni izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2550 times
- Been thanked: 7876 times
- Status: Offline
Re: Lokalni izbori u BiH
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20990 times
- Been thanked: 18968 times
- Duminjo
- Urednik foruma
Vidjecemo 
Cinjenica je da nam premijer Federacije ima 5 hiljada glasova.
Nacelnik najbogatije opstine 5 hiljada glasova..
Za premijera se ne moze iskljucivo narod okriviti. Ovo je vec cirkus..
Cinjenica je da nam premijer Federacije ima 5 hiljada glasova.
Nacelnik najbogatije opstine 5 hiljada glasova..
Za premijera se ne moze iskljucivo narod okriviti. Ovo je vec cirkus..
- Duminjo
- Urednik foruma
Zanimljiv izbor CIKaPrema toj odluci, pilot projekat, provešće se na 165 biračkih mjesta u 10 osnovnih izbornih jedinica, a lokalne zajednice koje su izabrane za primjenu novih tehnologija u izbornom procesu su: Stari Grad Sarajevo, Tešanj, Doboj, Bijeljina, Trebinje, Gradiška, Goražde, LJubuški, Sanski Most i Zvornik.
Ako sam dobro izracuno, 15ak birackih mjesta na jednoj lokalnoj zajednici ce biti pokriveno novom tehnologijom.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Sda opstine i gorazde da nebi bilo ofirnoDuminjo wrote: 21 May 2024, 01:13Zanimljiv izbor CIKaPrema toj odluci, pilot projekat, provešće se na 165 biračkih mjesta u 10 osnovnih izbornih jedinica, a lokalne zajednice koje su izabrane za primjenu novih tehnologija u izbornom procesu su: Stari Grad Sarajevo, Tešanj, Doboj, Bijeljina, Trebinje, Gradiška, Goražde, LJubuški, Sanski Most i Zvornik.
Ako sam dobro izracuno, 15ak birackih mjesta na jednoj lokalnoj zajednici ce biti pokriveno novom tehnologijom.
- Duminjo
- Urednik foruma
Moramo se konacno obracunati sa politickom strankom preko koje narko kartel pokusava izvrsiti drzavni udar.bosnjakinja wrote: 25 May 2024, 08:35Sda opstine i gorazde da nebi bilo ofirnoDuminjo wrote: 21 May 2024, 01:13
Zanimljiv izbor CIKa
Ako sam dobro izracuno, 15ak birackih mjesta na jednoj lokalnoj zajednici ce biti pokriveno novom tehnologijom.![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Kantonalni odbor Demokratske fronte donio je odluku o kandidaturi Dennisa Gratza za načelnika sarajevske Općine Centar, potvrđeno je za Klix.ba.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20990 times
- Been thanked: 18968 times
Nešto više Dennisa "Muhameda" Gratza ne prozivaju zbog promjene imena, kako je izdajnik, kako ga je sramota porijekla itd.
A da... nije više sa Peđom i ekipom, već u privjesku SDA zvani DF, pa su se botovi smirili
A da... nije više sa Peđom i ekipom, već u privjesku SDA zvani DF, pa su se botovi smirili

- ironman
- sirius
- Has thanked: 23714 times
- Been thanked: 24210 times
A zapravo sam bio u pravu odavno.
Jer ovo sto se zove trojka.
Isprani sda politicari ,siroti sdp i stranka za koju niko nije siguran zasto postoji ns su skupina koja je pokazala da se moze gore,puno gore nego sda.
I to ne vidimo sad.
Ali cemo tek vidjeti.
Kad Ustavni sud bude zasjedao i odlucivao o Drzavi.
A tek ce se zakomplikovati.
Jer ce hdz isporuciti sdpu naredno mjesto u US.
A vlast u federaciji se vise nikad nece moci izabrati bez hdz.
Pa ce oni odlucivati ko ce od Bosnjaka s njima.
Pool position su zacementirali nip,sdp i ns.
A ova federalna vlada ce nakon 26' ostat u tehnickom mandatu.
Zivi bili pa vidjeli.
Jer zasto da ne.
Hdz je dobro a sve ostale ko yb zar ne.
Opusteno,relaksirano i na putu ka EU uz casu vina is Stasina podruma i direktan prenos na federalnoj tv ako je forto opet ne ugasi
Jer ovo sto se zove trojka.
Isprani sda politicari ,siroti sdp i stranka za koju niko nije siguran zasto postoji ns su skupina koja je pokazala da se moze gore,puno gore nego sda.
I to ne vidimo sad.
Ali cemo tek vidjeti.
Kad Ustavni sud bude zasjedao i odlucivao o Drzavi.
A tek ce se zakomplikovati.
Jer ce hdz isporuciti sdpu naredno mjesto u US.
A vlast u federaciji se vise nikad nece moci izabrati bez hdz.
Pa ce oni odlucivati ko ce od Bosnjaka s njima.
Pool position su zacementirali nip,sdp i ns.
A ova federalna vlada ce nakon 26' ostat u tehnickom mandatu.
Zivi bili pa vidjeli.
Jer zasto da ne.
Hdz je dobro a sve ostale ko yb zar ne.
Opusteno,relaksirano i na putu ka EU uz casu vina is Stasina podruma i direktan prenos na federalnoj tv ako je forto opet ne ugasi

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Duminjo
- Urednik foruma
Pao dogovor za "Trojku 2": SDA, SBiH i DF izlaze zajedno na izbore u Kantonu Sarajevo

Stranka demokratske akcije (SDA), Stranka za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) i Demokratska fronta (DF) postigli su dogovor da jedni drugima ne smetaju na lokalnim izborima, tj. u općinama gdje neka stranka ove trojke bude imala svog, ostale dvije neće imati svog kandidata, saznaje Klix.ba.
Ovaj dogovor je rezultat višesedmičnih razgovora između kantonalnih delegacija ovih stranaka.
Kako saznajemo, u petak će biti održana zajednička press konferencija na kojoj će javnosti biti predstavljeni detalji dogovora.
Ranije je traženo da pozicija gradonačelnika, ukoliko stranke ostvare većinu u Gradskom vijeću, pripade SDA, a prijedlog za gradonačelnika bi trebao biti Faruk Kapidžić.
Osim toga, SDA je zasigurno odustala od nekih načelničkih pozicija i svojih kandidata te će podržati kandidate DF-a i SBiH-a.
Istovremeno su, kada je riječ o Kantonu Sarajevo, odnosi unutar stranaka Trojke koju čine SDP, NS i NiP poljuljani te će u narednom periodu biti poznato da li će doći do njenog pucanja.
klix.ba

Stranka demokratske akcije (SDA), Stranka za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) i Demokratska fronta (DF) postigli su dogovor da jedni drugima ne smetaju na lokalnim izborima, tj. u općinama gdje neka stranka ove trojke bude imala svog, ostale dvije neće imati svog kandidata, saznaje Klix.ba.
Ovaj dogovor je rezultat višesedmičnih razgovora između kantonalnih delegacija ovih stranaka.
Kako saznajemo, u petak će biti održana zajednička press konferencija na kojoj će javnosti biti predstavljeni detalji dogovora.
Ranije je traženo da pozicija gradonačelnika, ukoliko stranke ostvare većinu u Gradskom vijeću, pripade SDA, a prijedlog za gradonačelnika bi trebao biti Faruk Kapidžić.
Osim toga, SDA je zasigurno odustala od nekih načelničkih pozicija i svojih kandidata te će podržati kandidate DF-a i SBiH-a.
Istovremeno su, kada je riječ o Kantonu Sarajevo, odnosi unutar stranaka Trojke koju čine SDP, NS i NiP poljuljani te će u narednom periodu biti poznato da li će doći do njenog pucanja.
klix.ba
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2630 times
- Been thanked: 21942 times
Nek rade sta hoce vise me boli qrac samo ne dirajte srleta i stetu ako boga znate.Napokon lici na grad.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 22462 times
- Been thanked: 9615 times
- Status: Online
- HAVANA
- Pituljica
Ako zahiragic i kapidzic budu procvjetacemo.Tolko mi je vise pun qrac igranki ,tacno bi volio da budu.Eh eto,haj da vidimo.A mjerilo je postavljeno,oko vidi sta su ova dvojica uradila.Pa i benjamina u nekim stvarima.Haj sad vi a oko mjeri.Nema suplje i naprdjivanja,haj radi i zaradi platu.Ovoj dvojici nema ko noge nije podmetno i igranke osmisljavo a rade i dalje.
- HAVANA
- Pituljica
A dvojke,trojke,ovi,oni,nabijem ih na qrac.Samo rezultat.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2943 times
Ne znam šta bi rekao, eto nema SDA nisam ni glasao za nju a opet nacionalizam.
I šta je sad riješenje ?
I znaaam da igraju na foru tu nacionalizma i da kradu glasove
Kaže ona na Face TV Hrvatica Ivana Marić i koje bejese neke pederske stranke, kao to je normalno tako , tako je već 30 godina a Evropa kuha, i šta sad Bošnjaci trebaju vjerovati nekome ?
Citirati ću Cerića :Kome ba da se mi prilagođavamo".
Kakvu sad alternativu Bošnjaci imaju osim SDA da ima kičmu?
I šta je sad riješenje ?
I znaaam da igraju na foru tu nacionalizma i da kradu glasove
Kaže ona na Face TV Hrvatica Ivana Marić i koje bejese neke pederske stranke, kao to je normalno tako , tako je već 30 godina a Evropa kuha, i šta sad Bošnjaci trebaju vjerovati nekome ?
Citirati ću Cerića :Kome ba da se mi prilagođavamo".
Kakvu sad alternativu Bošnjaci imaju osim SDA da ima kičmu?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Duminjo
- Urednik foruma
Ja sam na proslim izborima navijo protiv SDA, sada navijam protiv NiPa i Nikšica.HAVANA wrote: 12 Jun 2024, 19:00Ako zahiragic i kapidzic budu procvjetacemo.Tolko mi je vise pun qrac igranki ,tacno bi volio da budu.Eh eto,haj da vidimo.A mjerilo je postavljeno,oko vidi sta su ova dvojica uradila.Pa i benjamina u nekim stvarima.Haj sad vi a oko mjeri.Nema suplje i naprdjivanja,haj radi i zaradi platu.Ovoj dvojici nema ko noge nije podmetno i igranke osmisljavo a rade i dalje.
A vec neko vrijeme mi je najpozeljnija SBiH tj Efendic.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 9673 times
ja sam se prijavila, ali pojma nemam za koga da glasam 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Duminjo
- Urednik foruma
Miloš Vučić bit će kandidat prosrpskih stranaka za načelnika Srebrenice

Predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik zahvalio je svim prosrpskim političkim strankama u Srebrenici koje su postigle dogovor o zajedničkom kandidatu za načelnika na predstojećim lokalnim izborima.
Kandidat će biti Miloš Vučić koji je za Klix.ba i potvrdio tu informaciju.
"Sloga kuću gradi. Zahvaljujem svim srpskim političkim strankama u Srebrenici koje su postigle dogovor o zajedničkom kandidatu za načelnika na predstojećim lokalnim izborima", poručio je Dodik.
Miloš Vučić je 36-godišnjak iz Bugojna koji od 2005. godine živi u Srebrenici. U tom gradu je odlučio živjeti i otvoriti hostel. U izjavama od prije osam godina govorio je da vidi bolju budućnost u Srebrenici za mlade ljude, te da mnogi imaju pogrešnu predstavu o Srebrenici. Inače je i bliži rođak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
Na ovogodišnjim lokalnim izborima koji su zakazani za oktobar, Vučiću će se suprotstaviti Hamdija Fejzić koji će biti kandidat probosanskih stranaka za načelnika ovog grada.
Osim SDA, u razgovorima o zajedničkom kandidatu sudjelovali su predstavnici Stranke za BiH, SDP-a, DF-a i NiP-a.
klix.ba

Predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik zahvalio je svim prosrpskim političkim strankama u Srebrenici koje su postigle dogovor o zajedničkom kandidatu za načelnika na predstojećim lokalnim izborima.
Kandidat će biti Miloš Vučić koji je za Klix.ba i potvrdio tu informaciju.
"Sloga kuću gradi. Zahvaljujem svim srpskim političkim strankama u Srebrenici koje su postigle dogovor o zajedničkom kandidatu za načelnika na predstojećim lokalnim izborima", poručio je Dodik.
Miloš Vučić je 36-godišnjak iz Bugojna koji od 2005. godine živi u Srebrenici. U tom gradu je odlučio živjeti i otvoriti hostel. U izjavama od prije osam godina govorio je da vidi bolju budućnost u Srebrenici za mlade ljude, te da mnogi imaju pogrešnu predstavu o Srebrenici. Inače je i bliži rođak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
Na ovogodišnjim lokalnim izborima koji su zakazani za oktobar, Vučiću će se suprotstaviti Hamdija Fejzić koji će biti kandidat probosanskih stranaka za načelnika ovog grada.
Osim SDA, u razgovorima o zajedničkom kandidatu sudjelovali su predstavnici Stranke za BiH, SDP-a, DF-a i NiP-a.
klix.ba
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Ko nosi pobjedu sta mislite?
Po mom je sve poljuljamo jer je sdp poceo da kopira sda oko patriotizma itd,mozda svjesno ajd znaj
Po mom je sve poljuljamo jer je sdp poceo da kopira sda oko patriotizma itd,mozda svjesno ajd znaj