Screenshot_20211006-154655_Gallery.jpg

Moderator: VIP
Ti, neka vazna licnost..srculence7 wrote: 09 Oct 2021, 00:42 Glava me boli... gostovala danas u jednoj emisiji koja je trajala oko sat vremena i to u večernjem terminu![]()
U jednom trenutku mi je zbog neprofesionalnosti i neinformisanosti voditeljke i zastranjivanja teme, došlo da je miniramali bila sam fina, smirena i uz smešak je ispravila sve diskretno... da ne govorim kako mi je iritantno kad mi neko upada u reč i prekida i pokušava da nametne neke svoje zaključke. Dođe mi da pitam šta će joj gosti ako će razgovarati sa sobom
![]()
A gost je bio i predsednik jednog udruženja koji me oslovljavao sa "koleginice gospođice"![]()
Crtani film![]()
Jesi li ikad gostovala u Tasi?srculence7 wrote: 09 Oct 2021, 00:42 Glava me boli... gostovala danas u jednoj emisiji koja je trajala oko sat vremena i to u večernjem terminu![]()
U jednom trenutku mi je zbog neprofesionalnosti i neinformisanosti voditeljke i zastranjivanja teme, došlo da je miniramali bila sam fina, smirena i uz smešak je ispravila sve diskretno... da ne govorim kako mi je iritantno kad mi neko upada u reč i prekida i pokušava da nametne neke svoje zaključke. Dođe mi da pitam šta će joj gosti ako će razgovarati sa sobom
![]()
A gost je bio i predsednik jednog udruženja koji me oslovljavao sa "koleginice gospođice"![]()
Crtani film![]()
Slažem se...srculence7 wrote: 09 Oct 2021, 00:53 Pa ti znaš da sarađujemo sa njima, više naših programa smo realizovali tamo i u super sam odnosima sa direktorkom i saradnicima, sve pohvale i za nastavni kadar![]()
Svaka čast.dacha bosanac wrote: 09 Oct 2021, 23:09 Naravno, biću tu. Ona je bila toliko vjerna da ne mogu i nikada je ne bih ostavio samu. I prethodna dva psa su mi umrli (uspavani) na rukama.Prijatelji se ne ostavljaju koliko god teško bilo.
Jeste...baš tako. 1999-te nam je otišao Lesi, 2016-te Roza, sa sada će Hepi. Oplakah je živ ovih dana.MarlboroGold wrote: 09 Oct 2021, 23:10 Znam kako je. Prošao sam kroz to. Veže se čovjek kao da je član familije.