I pricao mimo kukuruz lige
Ok je lik.
Moderator: Krokodil Behko

Nisi ti nezrela, samo te mi tako citamo..Merlin246 wrote: 21 Nov 2020, 23:23 Ne znam sto cesto ispadam nezrela, to stvarno ne volim ni da cujem ni da procitammozda ste vi prezreli
al ja sam zrela taman koliko trebam da budem i bas mi je drago sto sam ovakva kakva jesam.
Lavlje_srce wrote: 21 Nov 2020, 19:36 Jako volim Merlin. Kaze pravo u brk sta ima, posteno i bez malicioznosti.
Takve osobe su rijetke i medju zenama i muskarcima, i samim tim vrijede kao zlato, medjutim (znam iz iskustva) da je to najlaksi i najbrzi nacin za steci neprijatelje.
Neka te dragi Bog cuva gdje god bila i sta god radila Merlin.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne pregoni
Ja vec pocela truHnut, pa zatoMerlin246 wrote: 21 Nov 2020, 23:23 Ne znam sto cesto ispadam nezrela, to stvarno ne volim ni da cujem ni da procitammozda ste vi prezreli
al ja sam zrela taman koliko trebam da budem i bas mi je drago sto sam ovakva kakva jesam.

tu si potpuno upravu.Merlin246 wrote: 21 Nov 2020, 23:23 Ne znam sto cesto ispadam nezrela, to stvarno ne volim ni da cujem ni da procitammozda ste vi prezreli