Mene ne zanima tko što piše na temi...imam svoje mišljenjedr laganini wrote:..jebiga ja to trabunjam po teme a ti mi sad daješ podršku..
ako se slažemo ok....ako ne....isto
Moderator: Krokodil Behko
Mene ne zanima tko što piše na temi...imam svoje mišljenjedr laganini wrote:..jebiga ja to trabunjam po teme a ti mi sad daješ podršku..

Trebalo bi uvesti vojni rok za ove neradnike što žive od naninih penzija"

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tako je.posmatrac wrote:Trebao bi i on kao glumac da ima bar 10 minuta kakve filmske uloge u zivotu , a ne da karijeru gradi na gostovanjima u svakakvim odronima od emisija, u kojima uvijek "glumi" sebe, vazda je cinican, vazda je "lud" i bavi se svim mogucim temama osim onom kojom bi kao glumac trebao.
KAda kvazi Srbijanski novinari ne mogu da popune svoje nizerazedne emisije na raznim Pinkovima i ostalim tajkunsko seljackim kanalima, onda zovu uvijek spremnog Macu da im isprica neki Bosanski vic koji je usput "skinuo" sa facebooka prije dolaska u BG.
Evo sada je i moralni drustveni aktivista, iako 90% ljudi na BAlkanu za ovakve ne znaju cime se stvarno bave, tj sta su po zanimanju.

Neću više ništa pitatiMutevelija wrote:Na onaj Farukov momak iz Lzn

Ehej, nemoj tako. Razlika je ogromnaChloe wrote:Otvorila sam samo da vidim je li Maca (Diskrecija) ili Maca ( Marinković) ...Oboje su mi tu negdje ...

Konkurencija je po "odvratnosti" nikada jaca, ali i kod mene ulazi u uzi izbor.Maja wrote:Tako je.posmatrac wrote:Trebao bi i on kao glumac da ima bar 10 minuta kakve filmske uloge u zivotu , a ne da karijeru gradi na gostovanjima u svakakvim odronima od emisija, u kojima uvijek "glumi" sebe, vazda je cinican, vazda je "lud" i bavi se svim mogucim temama osim onom kojom bi kao glumac trebao.
KAda kvazi Srbijanski novinari ne mogu da popune svoje nizerazedne emisije na raznim Pinkovima i ostalim tajkunsko seljackim kanalima, onda zovu uvijek spremnog Macu da im isprica neki Bosanski vic koji je usput "skinuo" sa facebooka prije dolaska u BG.
Evo sada je i moralni drustveni aktivista, iako 90% ljudi na BAlkanu za ovakve ne znaju cime se stvarno bave, tj sta su po zanimanju.
Inače, on mi je najodvratnija osoba kod nas.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Neznam ko je taj tip...nikad vidio ....Julia-Klara wrote:Totalno antipatican lik
A,ne može,Pasaga wrote:Neznam ko je taj tip...nikad vidio ....Julia-Klara wrote:Totalno antipatican lik
Po tekstu,po njegovom izgledu .....
...stroga izolacija od svakog socijalnog i drustvenog zivota...
...dugorocna .....

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest