Auh!

Prije sam imala dugu kosu, pa sam je skratila.lilith1 wrote: 25 Nov 2020, 00:19Jesam naravnonida wrote: 24 Nov 2020, 23:41
I još neke “šarice” sa strane. Jesi li ih radila?
Ja imam undercut, pa obično nešto našaram svaki put kod frizerke kad odem.
Joj undercut mi je želja kad naraste kosa pa onda ono ispod samo,da je zanimljivo i lijepo i drugačije a opet da se može pokriti zbog posla i svega drugog.
Zajedno puštamo kosu, mooozeeee :bubicalilith1 wrote: 25 Nov 2020, 00:38 Sad je i kod mene bob/paž kratki nešto između i razumijem te što govoriš. Kako ti ide undercut jel ono u obliku trougla ili kako![]()
Prelijeponida wrote: 25 Nov 2020, 00:44
Zajedno puštamo kosu, mooozeeee :bubica
Ovako sam slicno radila. Sad zabusavami plAFka sam.
Hvala ti.lilith1 wrote: 25 Nov 2020, 00:49Prelijeponida wrote: 25 Nov 2020, 00:44
Zajedno puštamo kosu, mooozeeee :bubica
važi pošalji mi neku sliku neke frizure koje je slična tvojoj sad pa da imam poređenje adekvatno.
Joj valja to održavati..plava kosa je teška za to.
Kosa ti je prelijepa..
Hvala
Oporavila se ona odmah poslije sisanja, isjekla sve sto nije valjalo. Evo koliko je odsjekla, a bila do ispod struka. Tad mi je odjednom propala, ne znam ni kako ni zasto.Nora Ibsenova wrote: 26 Nov 2020, 16:07Oporavila ti se kosa pravo.
Kad se sjetim one jedne slike
Ovo je odlično, šta god da radiš, nastavi.
I boju kao da si mjenjala? I ovo mi se puno više sviđa.
Zavisi koliko drzim:)Vanilla wrote: 26 Nov 2020, 12:23odlicno. Ovo i ja volim, na pletenice uvijeno, vise nego klasicne loknice. E jedino je problem sto mi se brzo opuste, a prenocim s njima i ispletem ih 8. Koliko je ovo pletenica i koliko tebi drze?
Rekoh li da je prelijepo?![]()
Meni je ovo super foranida wrote: 25 Nov 2020, 00:44 Zajedno puštamo kosu, mooozeeee :bubica
Ne sisaj se, super zdravo ti kosa izgleda
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests