Ne
Otac ne, jer je jednostavno los covek a majka nije zato sto nije imala vremena… i bila je depresivna i jako nesrecna. Ljubav sam njenu ipak osetila, ali za vise nije imala snagu
Zato sam ja pre-mazna
Moderator: VIP
Ne
Sta ce me grlit i ljubit nisam pasce. Ja najvolim distancu dvatri metra, tako najbolje funkcionisemZana wrote: 10 Apr 2025, 13:48A tebe, pa nisu ni svi roditelji istiHAVANA wrote: 10 Apr 2025, 12:50
Zeznut je i njima bio osjecaj biti nama roditelj.Ispostujes ih ko i oni tebe.Mati okom a ja skokom.
Mene je moja nerjetko ubijala u pojam. odnos majka-kćerka je drugačiji od onog majka-sin, komplikovaniji, lošiji.
Ali eto, trudim se oko nje. Koliko mi dozvoli.
Btw, jesu li vas roditelji grlili, ljubili kad ste bili djeca?![]()
ElTriconi wrote: 10 Apr 2025, 16:36Sta ce me grlit i ljubit nisam pasce. Ja najvolim distancu dvatri metra, tako najbolje funkcionisemZana wrote: 10 Apr 2025, 13:48
A tebe, pa nisu ni svi roditelji isti
Mene je moja nerjetko ubijala u pojam. odnos majka-kćerka je drugačiji od onog majka-sin, komplikovaniji, lošiji.
![]()
Jesu brata mi a ja ne volim, cak se ne volim ni rukovat s ljudima
Jesu, samo ne onoliko koliko je meni trebalo.Zana wrote: 10 Apr 2025, 13:48A tebe, pa nisu ni svi roditelji istiHAVANA wrote: 10 Apr 2025, 12:50
Zeznut je i njima bio osjecaj biti nama roditelj.Ispostujes ih ko i oni tebe.Mati okom a ja skokom.
U pravu siZizi wrote: 10 Apr 2025, 20:39Jesu, samo ne onoliko koliko je meni trebalo.Zana wrote: 10 Apr 2025, 13:48
A tebe, pa nisu ni svi roditelji isti
Mislim da se smanjilo kada sam brata dobila i još više kada sam krenula u školu.
Znaš kako je to često u našim porodicama, kada se muško rodi onda je on centar svijeta.
Zato nam i jeste nakaradna muškadija, pa iz toga ispadnemo i mi žene nakaradne.![]()
Ne znate vi da je jedini razlog što sam se rodio taj što je mati htjela zenskoZana wrote: 10 Apr 2025, 20:54U pravu siZizi wrote: 10 Apr 2025, 20:39
Jesu, samo ne onoliko koliko je meni trebalo.
Mislim da se smanjilo kada sam brata dobila i još više kada sam krenula u školu.
Znaš kako je to često u našim porodicama, kada se muško rodi onda je on centar svijeta.
Zato nam i jeste nakaradna muškadija, pa iz toga ispadnemo i mi žene nakaradne.![]()
Ista situacija je i kod mene bila
![]()
Bio sam najmladje cetvrto dijete. Svi su me pazili.Zana wrote: 10 Apr 2025, 13:48A tebe, pa nisu ni svi roditelji istiHAVANA wrote: 10 Apr 2025, 12:50
Pa možda zato imaš problem sa ženana. Misliš da si razočarao svoju majku jer nisi žensko pa osjećaš netrpeljivost prema ženskom rodu jer su se rodile onakve kakav si i ti trebao?Mutevelija wrote: 10 Apr 2025, 21:07Ne znate vi da je jedini razlog što sam se rodio taj što je mati htjela zensko
Da nije htjela poslije brata da rodi zensko , ja se ne bi ni rodio, i zajebem je budem musko.
Jos ona kasnije sjecam se pricala po komsiluku.
Htjela sam ja da častim sestre ako mi kazu da je zensko , ali posto su rekli da je musko nisam castila.
Ja joj to nabijem na nos cesto puta sjetim se kad je rekla to.
Ali ja ne osjećam netrpeljivost prema zenama , nisi updateovala se, kad su me zadnji put njegovale , ne osjecam.Zana wrote: 10 Apr 2025, 21:32Pa možda zato imaš problem sa ženana. Misliš da si razočarao svoju majku jer nisi žensko pa osjećaš netrpeljivost prema ženskom rodu jer su se rodile onakve kakav si i ti trebao?Mutevelija wrote: 10 Apr 2025, 21:07
Ne znate vi da je jedini razlog što sam se rodio taj što je mati htjela zensko
Da nije htjela poslije brata da rodi zensko , ja se ne bi ni rodio, i zajebem je budem musko.
Htjela sam ja da častim sestre ako mi kazu da je zensko , ali posto su rekli da je musko nisam castila.
Ja joj to nabijem na nos cesto puta sjetim se kad je rekla to.![]()
mozda da pocnes citati freuda i nadjes razlog za svoj stav prema zenama?Mutevelija wrote: 10 Apr 2025, 21:07Ne znate vi da je jedini razlog što sam se rodio taj što je mati htjela zensko
Ja joj to nabijem na nos cesto puta sjetim se kad je rekla to.
Jasta sam, pa ne mogu ja uvijek biti u pravu
amidza idriz wrote: 10 Apr 2025, 21:41 Teska vam tema.
Srce je ogromno i u njega moze svako stati i svako ima svoje mjesto.
Ja bi da tobom na kafi o čemu god hoces razgovaraoZana wrote: 10 Apr 2025, 21:46amidza idriz wrote: 10 Apr 2025, 21:41 Teska vam tema.
Srce je ogromno i u njega moze svako stati i svako ima svoje mjesto.
Pa treba i o ovakvim stvarima razgovarati. Nama je sve tabu.