Masamune wrote: 11 Apr 2025, 08:35
Nije tabu, nego neće ljudi na ovakvim forumima o tome da govore. Da je ovo forum koji je specijaliziran za te stvari onda bi to imalo smisla. Forumi otvorenog tipa su u konačnici mahalski forumi.
Ja kad sam jednom iskreno napisao da sam malu pucnuo i to samo jednom za ove godine reakcije nekih su bile kao da zlostavljam dijete. Još treba neko socijalne radnike da mi nakači sa foruma.
Biži goni. Svaka čast na savjetima i svemu tome, ali neću da se izlažem ovakvim situacijama.
Secam se toga. Ja sam te tad podrzala.
I samo da se solidarisem s tobom napisacu sad, a to je istina, da sam svoju cerku osamarila (bila je 15)
Jer me 3 x (u jednom danu) slagala nesto za ocene.
Taj samar nije bio iz afekta, ja sam njega dobro planirala.
Prvi put slagala, ok. Pitam nakon dva sata, opet laze, ulazi u kucu, pitam je, opet slagala. Onda sam je osamarila, naravno nije to bio neki udarac, to je vise bio „u srce sam je udarila“.
Uhvatila se za obraz i rekla, zasluzila sam.
Onda sam je kaznila sa 6 meseci bez mobilnog, interneta etc.
Mislim, nisam ja budala, znam da su joj brat i sestra davali krisom, ali ne na moje oci!
Efekat je bio, pocela je da cita knige, sto joj je bilo jako mrsko (ma jeli, nece ti majka celo zivota citati dok lezis u krevetu) i popravila se jaaako u skoli.
I nije me bilo strah bilokoga. Ma samo da me je neko prijavio, oterala bih ga tamo odakle je dosao.
Cak i njen profesor kad je nazvao: ali gospodjo Morgenović, zar ne mislite da je prestroga kazna (nikad necu saznati dal se ona to pozalila njemu ili je on to nekako saznao)
Dobio je od mene odgovor
Vi Profesore radite vas posao, ja cu moj