I ti Hasiba, ne moras na svaku ko pitbul
Mores nekad i iskulirat
Sta tu
Moderator: VIP
Dosta toga Hasiba i iskulira.Fuddo wrote: 29 Mar 2021, 20:51
Mores nekad i iskulirat
Sta tu
Ajbg sadMunDzi wrote: 29 Mar 2021, 20:56Dosta toga Hasiba i iskulira.Fuddo wrote: 29 Mar 2021, 20:51
Mores nekad i iskulirat
Sta tu
Ali necu bas ni sve i svasta ni da iskuliram.
Neki ljudi jednostavno nemaju granice i redovno ih prelaze.
Treba ih staviti na njihove mjesto gdje i pripadaju.
Jer nema smisla.
Imas ti i pravo.Melek wrote: 29 Mar 2021, 20:55 Pa dobro, ja kako vidim ona je meta iz dana u dan, mene da tako neko riba odavno bi napustio sve ovo. Ima malo i toga. Svako poslije podne pune stranice “hasiba ovo hasiba ono” iz svih mogućih budžaka. Ne bih da se ponavljam ali jedna je stvar umjerena šala a druga opsesija neka tamo.
MunDzi wrote: 29 Mar 2021, 20:59Imas ti i pravo.Melek wrote: 29 Mar 2021, 20:55 Pa dobro, ja kako vidim ona je meta iz dana u dan, mene da tako neko riba odavno bi napustio sve ovo. Ima malo i toga. Svako poslije podne pune stranice “hasiba ovo hasiba ono” iz svih mogućih budžaka. Ne bih da se ponavljam ali jedna je stvar umjerena šala a druga opsesija neka tamo.![]()
Sta meni ovo uopste treba.![]()
Ma gdje ćeš. Jednostavno si forumski privlačna mnogima a mi ko djeca. Regulisaće se to.MunDzi wrote: 29 Mar 2021, 20:59Imas ti i pravo.Melek wrote: 29 Mar 2021, 20:55 Pa dobro, ja kako vidim ona je meta iz dana u dan, mene da tako neko riba odavno bi napustio sve ovo. Ima malo i toga. Svako poslije podne pune stranice “hasiba ovo hasiba ono” iz svih mogućih budžaka. Ne bih da se ponavljam ali jedna je stvar umjerena šala a druga opsesija neka tamo.![]()
Sta meni ovo uopste treba.![]()
Pretjerate Fuddo brate ,sto jest, jest a ni vi niste imuni na zajebancije . Nije ovo nikakvo držanje lekcija nego realnost ,treba znati stati .Fuddo wrote: 29 Mar 2021, 20:58Ajbg sadMunDzi wrote: 29 Mar 2021, 20:56
Dosta toga Hasiba i iskulira.
Ali necu bas ni sve i svasta ni da iskuliram.
Neki ljudi jednostavno nemaju granice i redovno ih prelaze.
Treba ih staviti na njihove mjesto gdje i pripadaju.
Jer nema smisla.
Eto meci
Sta cu ti ja
Ja sam te se proso, vidim da ne znas za zezu
I ne volim te vise
Eto ti sad
TAFKAP ima normalan život, familiju, prijatelje, posao... ne visi u svom virtualnom svijetu, jednostavno nema vremena za to. TAFKAPu nisu interesantne teme tipa "LEDO SLADOLEDI NA ŠTAPIĆU NISU VIŠE HALAL", "Princ William prozvan najseksipilnijim ćelavim muškarcem na svijetu", ... Forum mi služi za ubijanje zadnjih sat vremena prije ne istekne 8h posla. Ono što me interesuje pročitam, ako imam šta pametno da dodam, onda dodam, ako ne, ne.MunDzi wrote: 29 Mar 2021, 19:40 Ali ovaj TAFKAP, jako "humoristican" lik. Cuci u svom virtuelnom svijet, nisam ga vidjela da je u stanju ostvariti bilo kakvu komunikaciju na bilo kojoj temi. Cudak, stalka ljude po forumu i zamislja ih.
I to je sve sto on radi na ovom forumu.
Hallo covjece, nisam ja s tobom ovce cuvala. Sjasi s mene sa svojim prostaklucima. Zamisljaj clanove uze i sire porodice u takvim aranzmanima.
Ma kako da ne, nemas vremena za normalne komunikacije, ali imas vremena da pratis sta ko pise i da zamisljas iste.TAFKAP wrote: 29 Mar 2021, 22:00
TAFKAP ima normalan život, familiju, prijatelje, posao... ne visi u svom virtualnom svijetu, jednostavno nema vremena za to. TAFKAPu nisu interesantne teme tipa "LEDO SLADOLEDI NA ŠTAPIĆU NISU VIŠE HALAL", "Princ William prozvan najseksipilnijim ćelavim muškarcem na svijetu", ... Forum mi služi za ubijanje zadnjih sat vremena prije ne istekne 8h posla. Ono što me interesuje pročitam, ako imam šta pametno da dodam, onda dodam, ako ne, ne.
Ne bih da ulazim u detalje, razlog zašto sam baš vas dvoje vidio u onoj slici je ovaj:
Screenshot_20210329-213410-01.jpeg
Ganjaš se s tipom, drž nedaj, te se kofol nađeš uvrijeđena kad te on proziva/za, ti dama, on krkan, kani me se, bla bla... al čim se on ohladi i zamaje nečim drugim, eto tebe, bockaš, guraš se u centar pažnje... Ne primjećujem to samo ja koji maltene nije na forumu, to vidi svako na forumu. ...
Ali otom potom, molim te da mi oprostiš ako možeš/hoćeš, ja tebe od ovog trenutka ne primjećujem, kao da ne postojiš.
Kume ti si uvijek bio jebac i po, jesi allahamiFuddo wrote: 29 Mar 2021, 22:03 Ode mi sad seksibadi ego u vasionu.
A sto me cojek nafali
Svaka mu cast
Kad sam joj ja govorio da je najbolje da se uzmemo.Maja wrote: 29 Mar 2021, 23:30 Vala Mundzi nekad kontam u pravu si pa onda vidim da na nekoj temi ti Fudu pocnes prva podbadati pa pomislim kako ste zasluzili jedno drugo.
Ne znas ni ti sta bi vise. Privlacis mu paznju pa kad on pocne srat, ti pocnes kukati.
A meni se ne da pratiti vase djetinjarije. Nije vam 15 godina jbt.