Strasno.
Koje ti kvalifikacije imas da ovo izjavis?
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nemoj da ti natovarim Mundži na leđa.

Pa naravno, nemas bilo kakvo znanje, bitno je nesto napisati.

Jes, to je mladja. Ova prva. Ono drugo je drugarica. Moram i ja sliku hairlije vidit, eeeee 
On bi pristo sad da mu je 18g, ne da to ne zna, neg da ni pertle ne zna svezat. Samo daj 18.Lavlje_srce wrote: 02 Apr 2021, 22:18Pa naravno, nemas bilo kakvo znanje, bitno je nesto napisati.
Nadam se da imas vise od 18 godina.![]()

Lijepa.

Natopljena lepina prilogBeni wrote: 03 Apr 2021, 08:41Tita mi u utorak pravac na otoku picimHAVANA wrote: 03 Apr 2021, 08:37
On nije znao kuce.S lijeva ga nikotin bije,s desna thc,taman sidje nedje kad piva,udebljo se 2 kile dok je doso nedje,poceo i halucinirat.Ustade da krene naleti na sudzuku i lukTaman se dohavizo,protjera benija...Eno ga u miljacki pliva ne zna jel doso il poso...
![]()
Screenshot_2021-04-03-08-40-47-682_com.android.chrome.jpg

Zato sto si navikla na karton sto zovu somunspacebound wrote: 03 Apr 2021, 08:51Natopljena lepina prilogBeni wrote: 03 Apr 2021, 08:41
Tita mi u utorak pravac na otoku picim
Screenshot_2021-04-03-08-40-47-682_com.android.chrome.jpgPa to zatuc treba
![]()

Pogresna pretpostavka. Navikla na natopljenu lepinu koja se podrazumijeva. Nikakav prilog koji dodatno platis.

Eh onda excuse moi madamoisellespacebound wrote: 03 Apr 2021, 09:11Pogresna pretpostavka. Navikla na natopljenu lepinu koja se podrazumijeva. Nikakav prilog koji dodatno platis.

Stani bolan, da rijesimo ovaj, vrlo moguce, drzavni skandalBeni wrote: 03 Apr 2021, 09:27 Pa to ti je ko moj punac narucio cenera i dodatne 2 lepine, ne sikiraj se neces ostat bez hljeba nije 93-ca![]()

Ne dobijes svakako natopljenu lepinu uz cevape a ako je tvojoj guzici malo hljeba onda narucis dodatno.spacebound wrote: 03 Apr 2021, 09:36Stani bolan, da rijesimo ovaj, vrlo moguce, drzavni skandalBeni wrote: 03 Apr 2021, 09:27 Pa to ti je ko moj punac narucio cenera i dodatne 2 lepine, ne sikiraj se neces ostat bez hljeba nije 93-ca![]()
Je li to dobijes cevape u suhoj lepini, somunu, zovi kako hoces, a ukoliko zelis natopljenu, naparenu lepinu moras dodatno platit? Ili ja nisam dobro skontala?

Pa to mi reci, mal me srce nije prIkinuloBeni wrote: 03 Apr 2021, 09:38Ne dobijes svakako natopljenu lepinu uz cevape a ako je tvojoj guzici malo hljeba onda narucis dodatno.spacebound wrote: 03 Apr 2021, 09:36
Stani bolan, da rijesimo ovaj, vrlo moguce, drzavni skandal
Je li to dobijes cevape u suhoj lepini, somunu, zovi kako hoces, a ukoliko zelis natopljenu, naparenu lepinu moras dodatno platit? Ili ja nisam dobro skontala?