Ne samo ja, nego cijeli džemat.Nela wrote:Komesar je li ti ovo planiras glasati za Cerica?
p.s.
Naša tri kandidata su:
Cerić,Bičakčić i Raguž
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne samo ja, nego cijeli džemat.Nela wrote:Komesar je li ti ovo planiras glasati za Cerica?
A Suljagic?KOMESAR wrote:Ne samo ja, nego cijeli džemat.Nela wrote:Komesar je li ti ovo planiras glasati za Cerica?
p.s.
Naša tri kandidata su:
Cerić,Bičakčić i Raguž
On je izdao nevladin sektor, izdaće i nas.Nela wrote:A Suljagic?KOMESAR wrote:Ne samo ja, nego cijeli džemat.Nela wrote:Komesar je li ti ovo planiras glasati za Cerica?
p.s.
Naša tri kandidata su:
Cerić,Bičakčić i Raguž
Razlika je ogromna.mrki62 wrote:Malo ti je ona tema, sad otvaraš još jednu ?
Nisam ti ja nigdje upao,ali valjda imam pravo navijati.Nela wrote:Onda si trebao staviti Cericevu sliku na avatar.![]()
Donekle te mogu razumjeti sa ovim Cericem, "upao" si u dzemat njegovih fanova pa kad sto ljudi pocne govoriti nesto onda ti sebe uvjeris da je stvarno tako.
Ali Bicakcic...U soku sam.![]()
O Raguzu je suvisno pricati.

Hvala!Krokodil Behko wrote:Eto, prepravljeno i spojeno.

On je davao pogrešne podatke.Salahuddin wrote:KOMESAR wrote:Ne samo ja, nego cijeli džemat.Nela wrote:Komesar je li ti ovo planiras glasati za Cerica?
p.s.
Naša tri kandidata su:
Cerić,Bičakčić i Raguž
Kad si mu poredao sve titule, trebao si i onu UDBA-inu. "Vezir". Imati tako zvucno ime kao saradnik UDBA-e, mora da znaci da je uzivao visok rang medju zlikovcima.

Dr. Mustafa Cerić laže?fruit wrote:Bio sam na nekoliko Džuma-namaza dok je bio glavni imam u Bijeloj Džamiji u Gračanici.Tada sam tvrdio da je najpametniji Bošnjak koga sam imao priliku slušati.Od njegovog ulaska u politiku očekivao sam da postavi nove standarde u komunikaciji političara i odradi mnogo na njihovom jedinstvu,Ovo sad je neizdrzivo i totalno me izluđuju njihove svađe i nedostatak sloge makar oko nekih vitalnih stvari važnih za opstanak države.Naravno to sve koriste neprijatelji ove drzave praveći od njih političke marionete.Do sada Mustafa ništa nije uradio da ih promijeni ,nego su oni promijenili njega.Mustafa je počeo da radi ono što oni najbolje rade...da LAŽE.

Neću ...loš sam u "dočaravanju",pogotovo što onda moram biti advokat Bakira izetbegovića a to mi nepada na pamet.KOMESAR wrote:Dr. Mustafa Cerić laže?fruit wrote:Bio sam na nekoliko Džuma-namaza dok je bio glavni imam u Bijeloj Džamiji u Gračanici.Tada sam tvrdio da je najpametniji Bošnjak koga sam imao priliku slušati.Od njegovog ulaska u politiku očekivao sam da postavi nove standarde u komunikaciji političara i odradi mnogo na njihovom jedinstvu,Ovo sad je neizdrzivo i totalno me izluđuju njihove svađe i nedostatak sloge makar oko nekih vitalnih stvari važnih za opstanak države.Naravno to sve koriste neprijatelji ove drzave praveći od njih političke marionete.Do sada Mustafa ništa nije uradio da ih promijeni ,nego su oni promijenili njega.Mustafa je počeo da radi ono što oni najbolje rade...da LAŽE.
Dočaraj!

pa nema ko nije bio 'suradnik' UDBE moj salahudine.Salahuddin wrote:Ne znam...Samo se sjecam da sam se cudio zasto je izostala bilo kakva reakcija tadasnjeg Reisa, da je muftija banjolucki bio saradnik UDBA-e. Naravno, za Camdzica sam bio sokiran jer ga licno poznajem i nikada ni pomislio nisam da je mogao on biti taj. Ali me vise zacudio izostanak bilo kakve reakcije na to iz Ureda IZ. I Reisa pogotovo.Spanac_113 wrote:On je bio dupli agent
Nedugo nakon toga je objavljen taj poduzi spisak... Kada sam vidio i njega tu, emotivno sam bio na rubu provalije. Nisam vise znao da li mi Bosnjaci imamo IJEDNOG covjeka kome mozemo vjerovati. I dan - danas sam "kaharan" i osusenih usta zbog toga. Hoce li se ikada pojaviti neko ko ce uistinu imati trunku savjesti i postenja i da ovaj narod obraduje bar pravdom ako ne moze parama i hljebom.