Spahić i DŽeko su trovali atmosferu u svlačionici.Možda će Meša uvesti red,ali teško. Ipak su to igrači na zalasku karijere i svejedno im.storm wrote:Pa vidiš da ti zabija cipar....a spaho dominira u ligi prvaka.... i ne treba biti neki vizionar....igraju najbolji, a ne mladi, podobni i slično ....
najviše me nerviraju kod nas neka silovanja s promjenama .... eto ode safet, ništa ne smije biti kako je bilo....nije bio spahić kod njega problem...
B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, Andora
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, An
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
..zna se gazda u svakoj ekipi i tako će ostatak dok je boga i čovika 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Naše šanse za plasman su minimalne.Baždarević je trebao napraviti novi tim.DŽeko,Spahić,Pjanić,Ibišević...su zamjenjivi.Krokodil Behko wrote:Realno, pored odbrane, problem je i napad.
Džeko i Vedo se poprilično istrošiše. Mi tu sad za istaći, imamo Pjanića i Bešića.
Naravno, ne zaboraviti na Kolašinca, ako bude u onoj formi kao prije povrede.
Vrhunski korpulentni obrambeni igrač.
Jedino Ćiro zna pos'o?!
..nabroji mi zamjene..KOMESAR wrote:Naše šanse za plasman su minimalne.Baždarević je trebao napraviti novi tim.DŽeko,Spahić,Pjanić,Ibišević...su zamjenjivi.Krokodil Behko wrote:Realno, pored odbrane, problem je i napad.
Džeko i Vedo se poprilično istrošiše. Mi tu sad za istaći, imamo Pjanića i Bešića.
Jedino Ćiro zna pos'o?!

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Puna liga talenata.laganini wrote:..nabroji mi zamjene..KOMESAR wrote:Naše šanse za plasman su minimalne.Baždarević je trebao napraviti novi tim.DŽeko,Spahić,Pjanić,Ibišević...su zamjenjivi.Krokodil Behko wrote:Realno, pored odbrane, problem je i napad.
Jedino Ćiro zna pos'o?!![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9360 times
- Been thanked: 11104 times
Ma kakav Ćiro, eno ga pobudalio skroz.KOMESAR wrote:Naše šanse za plasman su minimalne.Baždarević je trebao napraviti novi tim.DŽeko,Spahić,Pjanić,Ibišević...su zamjenjivi.Krokodil Behko wrote:Realno, pored odbrane, problem je i napad.
Jedino Ćiro zna pos'o?!

Vidi, bolje je imati nešto lošijeg igrača, nego nekog malo boljeg, ako će on narušavati kompletnu atmosferu u timu, kao što je to bilo u Safetovo vrijeme. Obično se Džeko ističe u prvi plan, a ja bih radije ostavio Vedu, kao klasičnu devetku, gospodara šesnaesterca i uz njega bacio u vatru nekog malo mlađeg.
..ako imate nekog na 50 posto od džeke svaka čast...daj nabaci koje ime ne znam dovoljno bih kadar.. 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2909 times
...vrjeme ekxperimentisanja je proslo,u safetovo vrjeme...Krokodil Behko wrote:Ma kakav Ćiro, eno ga pobudalio skroz.KOMESAR wrote:Naše šanse za plasman su minimalne.Baždarević je trebao napraviti novi tim.DŽeko,Spahić,Pjanić,Ibišević...su zamjenjivi.Krokodil Behko wrote:Realno, pored odbrane, problem je i napad.
Jedino Ćiro zna pos'o?!
Vidi, bolje je imati nešto lošijeg igrača, nego nekog malo boljeg, ako će on narušavati kompletnu atmosferu u timu, kao što je to bilo u Safetovo vrijeme. Obično se Džeko ističe u prvi plan, a ja bih radije ostavio Vedu, kao klasičnu devetku, gospodara šesnaesterca i uz njega bacio u vatru nekog malo mlađeg.
meha je bacen da vadi vruce kestenje.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Gojko Cimirot,Haris Duljević,Andrej Modić,Samir Radovac,Haris Hajradinović,Riad Bajić,Alen Halilović,...laganini wrote:..ako imate nekog na 50 posto od džeke svaka čast...daj nabaci koje ime ne znam dovoljno bih kadar..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9360 times
- Been thanked: 11104 times
Zar on ne igra za HR?KOMESAR wrote:Gojko Cimirot,Haris Duljević,Andrej Modić,Samir Radovac,Haris Hajradinović,Riad Bajić,Alen Halilović,...laganini wrote:..ako imate nekog na 50 posto od džeke svaka čast...daj nabaci koje ime ne znam dovoljno bih kadar..
..nastojat ću zapamtit ta imena ali ovako na prvu ne ulijeva mi povjerenje..KOMESAR wrote:Gojko Cimirot,Haris Duljević,Andrej Modić,Samir Radovac,Haris Hajradinović,Riad Bajić,Alen Halilović,...laganini wrote:..ako imate nekog na 50 posto od džeke svaka čast...daj nabaci koje ime ne znam dovoljno bih kadar..

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Oni ga neće,a nama je dobrodošo.Krokodil Behko wrote:Zar on ne igra za HR?KOMESAR wrote:Gojko Cimirot,Haris Duljević,Andrej Modić,Samir Radovac,Haris Hajradinović,Riad Bajić,Alen Halilović,...laganini wrote:..ako imate nekog na 50 posto od džeke svaka čast...daj nabaci koje ime ne znam dovoljno bih kadar..
..pa pozva ga je kovač...ne pratiš mesar 

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Svi su bolji od DŽeke u tim godinama.Kloc bio, kloc ostao!laganini wrote:..nastojat ću zapamtit ta imena ali ovako na prvu ne ulijeva mi povjerenje..KOMESAR wrote:Gojko Cimirot,Haris Duljević,Andrej Modić,Samir Radovac,Haris Hajradinović,Riad Bajić,Alen Halilović,...laganini wrote:..ako imate nekog na 50 posto od džeke svaka čast...daj nabaci koje ime ne znam dovoljno bih kadar..
..nagleda sam se a tek nasluša o talentima..KOMESAR wrote:Svi su bolji od DŽeke u tim godinama.Kloc bio, kloc ostao!laganini wrote:..nastojat ću zapamtit ta imena ali ovako na prvu ne ulijeva mi povjerenje..KOMESAR wrote:Gojko Cimirot,Haris Duljević,Andrej Modić,Samir Radovac,Haris Hajradinović,Riad Bajić,Alen Halilović,...laganini wrote:..ako imate nekog na 50 posto od džeke svaka čast...daj nabaci koje ime ne znam dovoljno bih kadar..

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Koju je utakmicu odigrao, kad ga poziva?laganini wrote:..pa pozva ga je kovač...ne pratiš mesar
..prijateljske
poprilično..

- drugrankovic
- Inventar foruma
što se bosne tiče, ako se slegne prašina i naduvanost oko plasmana u brazil (kad su imali najslabiju moguću grupu, gdje jedini da kažemo takmac bješe prosečna grčka koja je bunker ekipa) i prihvate se toga da nije svaki dan božić... e onda će biti lakše i reprezentaciji...
evo nesto ozbiljnija grupa i odmah problemi... kriv im pape
napravi ti od babe djevojku
ok, ima tu igrača, dzeku naklon, još koji da je dobar...
još ovaj ubica fudbala i davitelj (bazdarević) ...
kakav je samo smor bio u reprezentaciji...
no, igraj bosno, jebo javnost, jedan kiks nije izgubljen rat...
evo nesto ozbiljnija grupa i odmah problemi... kriv im pape

napravi ti od babe djevojku

ok, ima tu igrača, dzeku naklon, još koji da je dobar...
još ovaj ubica fudbala i davitelj (bazdarević) ...
kakav je samo smor bio u reprezentaciji...
no, igraj bosno, jebo javnost, jedan kiks nije izgubljen rat...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Kakva je-da je grupa oni su fer i pošteno izborili plasman na SP u Brazilu, nije da je Srbija imala nešto težu grupu u kvalifikacijama za SP 2010-e, jedino imaše nikad goru Francusku kao nekog ozbiljnog protivnika. Al' ajmo mi omalovažavati tudji uspjeh.
Onda, ovo uopće nije jedna od jačih grupa kad su u pitanje kvale za EP, naprotiv. Još prolaze dvije ekipe direktno i treća igra playoff, gdje ćeš šta bolje. Al' ovo ti je dokaz da ako imaš nešto lakšu grupu da ne znači da ćeš i izboriti neko veliko takmičenje, moj Rankec, treba oznojiti ono izmedju nogu. Još da dodam, najveći krivac kako za sam nastup na SP-u, tako i za ove kvalifikacije je niko drugi do naš (na svu sreću)bivši selektor.
A ako se sad ozbiljno pripreme za nastojeće tekme i ne sa mislima-biće dovoljan i bod, ostalo je još toliko i toliko bodova u igri i sl. mogu se ipak spasiti ove kvalifikacije. Koliko vidim Meša je ozbiljno ušao u ovaj projekt i već sada je više pažnje posvetio svojim igračima, pratio ih te i angažirao skaute da prate igrače BiH širom svijeta no što je Pape za svo ovo vrijeme koje je proveo na klupi reprezentacije BiH. Najveći vrhunac kad je u pitanju Pape jeste onaj kad je Pjanić sa Romom igrao tekmu LP-a, a on pratio Barcu, mo'š misliti.

Onda, ovo uopće nije jedna od jačih grupa kad su u pitanje kvale za EP, naprotiv. Još prolaze dvije ekipe direktno i treća igra playoff, gdje ćeš šta bolje. Al' ovo ti je dokaz da ako imaš nešto lakšu grupu da ne znači da ćeš i izboriti neko veliko takmičenje, moj Rankec, treba oznojiti ono izmedju nogu. Još da dodam, najveći krivac kako za sam nastup na SP-u, tako i za ove kvalifikacije je niko drugi do naš (na svu sreću)bivši selektor.
A ako se sad ozbiljno pripreme za nastojeće tekme i ne sa mislima-biće dovoljan i bod, ostalo je još toliko i toliko bodova u igri i sl. mogu se ipak spasiti ove kvalifikacije. Koliko vidim Meša je ozbiljno ušao u ovaj projekt i već sada je više pažnje posvetio svojim igračima, pratio ih te i angažirao skaute da prate igrače BiH širom svijeta no što je Pape za svo ovo vrijeme koje je proveo na klupi reprezentacije BiH. Najveći vrhunac kad je u pitanju Pape jeste onaj kad je Pjanić sa Romom igrao tekmu LP-a, a on pratio Barcu, mo'š misliti.

Samo sabura
...i ako ne prodju ka treci oce pape bit kriv....