HAVANA wrote: 06 Jun 2020, 20:10
Čarobni wrote: 06 Jun 2020, 15:23
Kad je konkretno BiH u pitanju, Honda i Mazda nikako ne mogu bit' bolji izbor od VW vozila, a mahom zbog loše servisne podrške.
Komšija im'o kvar na Mazdi, stručnjaci 20 dana gledali u kašike da vide šta joj je, pa 15 dana čekaj dijelove, pa čekaj još 15 dok se popravi i opet je nisu popravili.
Na kraju je popravio neki deseti lik, zamijenio crijevo od 70KM.
Imao sam 2 honde kao licno auto. Sada jednu, cerka vozi. Sve sto treba imam za kupiti, dijagnostika je kopca bez problema. Imam svog majstora al da zivi od opravki honde umro bi od gladi. Hiljade auta mi je proslo kroz ruke i iz mog iskustva sa hondom ne moze niko. Ludo auto, motor, agregat... Sve hondino kupujem i sve radi mater jebalo ne mozes pokvarit.I skuter mi je hondin, majke mi otiso neki dan majstoru, de ba zamijeni mi nesta, nema smisla 3 godine vozim. Bas budala mora bit i da nista ne odrzava da to pokvari. Agregat za struju mi hondin. 3 godine ga nisam upalio nikako. Neki dan zavrgla na prvu...

Kosta i poskupe su i stare, ali top auto i sve ostalo.
Jaran moj vozio Hondin coper, 1100 ccm, i ta prica, ako hoces motor kupi Hondu, nikad nista, pali na po' kljuca ... dodij'o nam svima.
I jednom spremamo se mi da idemo, on ista prica, sjede da upali kad - corak ... vergla, nece ... kad jedan se sage, uze nesta sa zemlje i dodaje mu - E, spala ti naljepnica "Honda" sa rezervoara, zato nece da upali.
Ziva istina, mi pomrli od smijeha!