Ona bezlična Anistonka je izjavila da je ovo karma. I nakon 12 godina nije u stanju da zaboravi prošlost

Moderator: Krokodil Behko
Jennifer je kokoš ....Maja wrote:Ne znamo mi šta se dešava u njihovim životima, osim onog što nam novinari serviraju.
Ona bezlična Anistonka je izjavila da je ovo karma. I nakon 12 godina nije u stanju da zaboravi prošlost
Pa baš i nekako tako ide naslov koji sam maloprije preletio.....Maja wrote:Sad će hrvatski mediji pisati da je ostavio Anđu zbog Hrvatice
Ili zamislite koji bi šou bio sa Srbima da se ispostavi da je ostavio zbog Srpkinje (Srbi mrze Angelinu zbog filma U zemlji krvi i meda).
Ne mora biti prava Srpkinja, može i npr njihova nevjesta Monica Bellucci
rekao bih da je to standardan izgovor u ovim slučajevima:nepomirljive razlike...Socrates wrote:Ona je navela "irreconcilable differences" kao razlog.
Koje su to "irreconcilable differences"?
On hoce da yebe druge, a ona se ne slaze sa tim?
A Angelina je prekojako inteligentna...storm wrote:Jennifer je kokoš ....Maja wrote:Ne znamo mi šta se dešava u njihovim životima, osim onog što nam novinari serviraju.
btw Brad dobio dozvolu za gradnju vila oko Šibenika, vrijednost posla dvije milijarde USD ....
a tamo je viđen s nekom drugom....tako da...
Bezveznjakusa. Angelina je Tito za nju. A i ko sisa sestoro (brojem 6) djece jel'da? Ljubav je apstraktna ideja iz literature, a zivot se sastoji od hebacine random zena kako nam vrli forumasi objasnise.greeneyes wrote:Pa snimao čo'ek film s Marion Cotillard. Je l' vam sad jasno zašto Pittić baca papire za razvod na hastal?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest