Onda trazis u cemu ces uzivati.
"Ko je volio taj voljeti neće"
Moderator: spacebound
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: "Ko je volio taj voljeti neće"
svako dobije ono sto traziSPINERKA wrote:![]()
Onda trazis u cemu ces uzivati.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Mozes ti traziti do mil volje ali ako je susna godina nista od usjeva.
Razumijem šta te je natjeralo da je ostaviš.La Face1875 wrote:Nisam mogo zbog djece, religije, mentaliteta, nacin na koji razmislja oko nekih stvari koji su meni bitne, mnostva stvari, jednostavno nisam mogo. Znao sam da stvaram ne potrebne situacije kasnije u zivotu (ne da imam sta protiv bilo koga, niti da sam ikad barato prerasudama, ali kad je bilo stani-padni nisam mogo), mada je ona pristajala na skoro sve samo da budemo skupa. Ali nisam htio da mjenjam ikog, jednostavno nisam vidio sebe u svemu tome za cijeli zivot. Jebga vrijeme leti, meni je bilo lijepo s njom, nikad dosadno, lomio sam se dugo, ih kad se sjerim ali sve ima svoje.Nice try wrote:Neki je veliki razlog postojao kad ti djevojka s kojom hodaš 6 (?) godina nije u izgledima za brakLa Face1875 wrote:Ma gotovo je to, nea povratka. Sta ces sve je to zivot, zato treba pazit s kim se u vezu upustat, ako se ne misli nista ozbiljno, zna se covjek oprzit. U ranim 20im mi nije veza vise od 6 mjeseci trajala, samo lupvanje, hodanje, dok nisam naletio na nju, i to spontano, znali se izvidjenja, vidjeli se nakon dugo vremena, vamo-tamo s kafe na kafu, veza, i eto 6 godina proletilo, i vazda ostalo "sta ako".Username wrote:Nemoj da razmisljas nego se razvedi i ozeni tu
Srce je jedno,razum drugo,možda je i dobro što je ovo drugo prevagnulo.
Ljubav je ...nešto za čim cijeli život žudimo,ali možda i previše očekujemo od nje.
Možda je do nas.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16873 times
Kako mozes zapoceti zajednicki zivot sa nekim dok ti je druga osoba u mislima i srcu? Kako mozes ostaviti osobu koju volis uz kamaru glupih izgovora i razloga? Kako mozes svako jutro otvoriti oci kraj jedne osobe ,a zeljeti drugu, i znati da si sam za sve kriv? Kako mozes zivjeti s nekim samo jer znas da je dobar materijal za suprugu i
majku? Kako?
Sa naslovom teme se ne slazem. Voljela, patila, preboljela, ponovo zavoljela.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Može,kako ne?
Meni njegov odgovor nije čudan,jednostavno,život je takav.Ne živi se samo od ljubavi.
Hrpa je drugih faktora.
Za mene je zrela ljubav kad pored zaljubljenosti u vrline postaneš svjestan i mana.Vjeruj,bolje prije braka nego poslije.
Meni njegov odgovor nije čudan,jednostavno,život je takav.Ne živi se samo od ljubavi.
Hrpa je drugih faktora.
Za mene je zrela ljubav kad pored zaljubljenosti u vrline postaneš svjestan i mana.Vjeruj,bolje prije braka nego poslije.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16873 times
Ja da zivim 10 zivota ne bih mogla tako. Srce uvijek ispred razuma.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
La Face1875
- Na probnom

Pa nije da ne volim suprugu, normalno da volim i da mi je stalo, imam pravo fin brak. Al' nisam ni jednu vise od one volio, vjerovatno iz razloga sto mi je bila prva prava/ozbiljna ljubav. Mozes fino, razum prije emocija, pomiris se sa stvarima, svatis da su neke stvari takve, s onom bi mi zivot jednostavno bio tezi, ljubav da al' bi se isto tako osjecao kao da sam napravio gresku, dok i to nebi puklo. Previse razlicite osobe, ona fraza "razlicitost provlaci" je tacna dok ne pocnes zivjet s nekim, onda svatis koliko ti smeta ta ogromna razlicitost. Od ljubavi se ne zivi.spacebound wrote:![]()
Kako mozes zapoceti zajednicki zivot sa nekim dok ti je druga osoba u mislima i srcu? Kako mozes ostaviti osobu koju volis uz kamaru glupih izgovora i razloga? Kako mozes svako jutro otvoriti oci kraj jedne osobe ,a zeljeti drugu, i znati da si sam za sve kriv? Kako mozes zivjeti s nekim samo jer znas da je dobar materijal za suprugu i
majku? Kako?
Sa naslovom teme se ne slazem. Voljela, patila, preboljela, ponovo zavoljela.
Šta da ti kažem,još si mlada,želim ti da ne mijenjaš mišljenje,da nemaš nikad potrebe da se preispitaš.spacebound wrote:Ja da zivim 10 zivota ne bih mogla tako. Srce uvijek ispred razuma.
Voli čovjek,ludi,samo srcu vjeruje,ali dese se neke stvari koje srce ne planira.
Nemamo nikakve garancije u životu,u ljubavi najmanje.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Hrabro, ali ne baš naročito pametnospacebound wrote:Ja da zivim 10 zivota ne bih mogla tako. Srce uvijek ispred razuma.
Svatko svakome treba da oprosti i svatko je svakome kriv za sve!!
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4262 times
E space, da znaš samo koliko takvih ima, meni ništa čudno, jednom prilikom mi je čak i neko od njih rekao da nikad ne završiš u braku sa onim koga najviše voliš u životuspacebound wrote:![]()
Kako mozes zapoceti zajednicki zivot sa nekim dok ti je druga osoba u mislima i srcu? Kako mozes ostaviti osobu koju volis uz kamaru glupih izgovora i razloga? Kako mozes svako jutro otvoriti oci kraj jedne osobe ,a zeljeti drugu, i znati da si sam za sve kriv? Kako mozes zivjeti s nekim samo jer znas da je dobar materijal za suprugu i majku? Kako?
Ja se sa tim ne bih složila, ali kad dođem do kraja na ovom putovanju, rezimiraću da li je to tako, ako budem pri zdravom razumu, naravno
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ja dijelim misljenje spaceboundsrculence7 wrote:E space, da znaš samo koliko takvih ima, meni ništa čudno, jednom prilikom mi je čak i neko od njih rekao da nikad ne završiš u braku sa onim koga najviše voliš u životuspacebound wrote:![]()
Kako mozes zapoceti zajednicki zivot sa nekim dok ti je druga osoba u mislima i srcu? Kako mozes ostaviti osobu koju volis uz kamaru glupih izgovora i razloga? Kako mozes svako jutro otvoriti oci kraj jedne osobe ,a zeljeti drugu, i znati da si sam za sve kriv? Kako mozes zivjeti s nekim samo jer znas da je dobar materijal za suprugu i majku? Kako?![]()
Ja se sa tim ne bih složila, ali kad dođem do kraja na ovom putovanju, rezimiraću da li je to tako, ako budem pri zdravom razumu, naravno
ljudi rade svjesno protiv sebe ulaskom u brak sa osobom koju ne vole kao osobu sa kojom bi bile u braku
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Ja sam svaku svoju volio. I ovu sad volim više nego svaku prethodnu.
- srculence7
- Forum [Bot]
blago tebi, ti si emotivno zadovoljan tipOblak wrote:Ja sam svaku svoju volio. I ovu sad volim više nego svaku prethodnu.
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Mene vise vole no sto ja uzvracam
Ne znam razlog, na njihovom mjestu bih pobjegao na kraj svijeta
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Ti nisi?srculence7 wrote:blago tebi, ti si emotivno zadovoljan tipOblak wrote:Ja sam svaku svoju volio. I ovu sad volim više nego svaku prethodnu.
- srculence7
- Forum [Bot]
Kompleksno to kod mene za opisatiOblak wrote:Ti nisi?srculence7 wrote:blago tebi, ti si emotivno zadovoljan tipOblak wrote:Ja sam svaku svoju volio. I ovu sad volim više nego svaku prethodnu.![]()
-
La Face1875
- Na probnom

Vjerovatno jer ti se bas ne svidjaju tolikoUsername wrote:Mene vise vole no sto ja uzvracam
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time