Žuta štampa!
Moderator: Krokodil Behko
Re: Maloljetna kćerka spavala s maminim momkom i rodila dije
..možda sam ja kreten ali pajdo nek si ti oplea..samo triba si vadit na vrime...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
- Status: Offline
nisi ti kreten...ti si kretencina...
Kakva god da je ona losa, ona je ipak maloljetna a on odrastao covjek i to je cisto iskoristavanje...
Kakva god da je ona losa, ona je ipak maloljetna a on odrastao covjek i to je cisto iskoristavanje...
..je optužila ga je za silovanje...podcijenjuješ ti 17 godina..je oduzeo joj nevinnost...Blackhawk wrote:nisi ti kreten...ti si kretencina...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9483 times
- Been thanked: 11228 times
- Status: Online
Ma vraga nevinost. To je deficitarno i kod stidljivih curica od 15 godina.
....ostavila tipa s napaljenom klinkom i čudi me da je riješio..a oni black moralizira...
-
- Inventar foruma
...misliš onaj mafiozo bi te skratio za glavu..Spanac_113 wrote:ja to ne bi pritkom diro

-
- Inventar foruma
ma isto bi probo, samo malo...laganini wrote:...misliš onaj mafiozo bi te skratio za glavu..Spanac_113 wrote:ja to ne bi pritkom diro
-
Zao mi djeteta , u kakvoj sredini ce da bude , i da raste... 

A mora da se na ovaj nacin zeljela zahvaliti mami sto joj je platila silikone.
Problem je sto je maloljetnica je hebala se i porodila, pa ja tu vidim vise problema, silikoni, tetovaza, pojavljivanje u gacama u javnosti, ona i mama se potkolcale sisama i jos to javno pokazuju itd. Veci joj je kreten majka koja je ovako lijepo odgojila nego ovaj sto joj je dijete napravio, on je samo kreten u toliko sto je jos jedno dijete osudio na pasji zivot.
Problem je sto je maloljetnica je hebala se i porodila, pa ja tu vidim vise problema, silikoni, tetovaza, pojavljivanje u gacama u javnosti, ona i mama se potkolcale sisama i jos to javno pokazuju itd. Veci joj je kreten majka koja je ovako lijepo odgojila nego ovaj sto joj je dijete napravio, on je samo kreten u toliko sto je jos jedno dijete osudio na pasji zivot.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
...ovdje je jedini problem dite koje će se rodit..ko će to odgajat...
-
laganini wrote:...ovdje je jedini problem dite koje će se rodit..ko će to odgajat...
Uvjek djeca plate za gluposti odraslih najskuplju cijenu..a nizasto kriva nisu....
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 356 times
za djecu su odgovorni roditelji,ova je kcerku odgojila da bude kravetina i cudno bi bilo da ispadne sto drugo
onaj je kreten sto joj je mamom bio posto ima zenu i djecu a kamoli maloj sto sklepa bebu,
i jos uz to mala izgleda tako da bi ja bolju od plastelina napravio,nit je zgodna,facu ima nekakvu cisto debilastu
tu je ziva muka skontat tko je veci kreten
onaj je kreten sto joj je mamom bio posto ima zenu i djecu a kamoli maloj sto sklepa bebu,
i jos uz to mala izgleda tako da bi ja bolju od plastelina napravio,nit je zgodna,facu ima nekakvu cisto debilastu
tu je ziva muka skontat tko je veci kreten

- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
samo nek lola jos cmakne tetku i tama. uso u citavu familiju. 

uša doslovno...
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40431 times
- Been thanked: 26602 times
SEKA: Napuderisani, zalepiću ti šamarčinu!

Ukrstili sekire Nakon što ju je prozvao na račun kilograma, Aleksićeva Stankovića nazvala ženom i poručila da će se fizički obračunati s njim
Milan Stanković se „našalio“ s kilažom Seke Aleksić, a ona mu je na to uzvratila zadirući u njegovu seksualnost.
Otvoreni rat je buknuo tako što je u jednim dnevnim novinama osvanula Milanova izjava:
- Gladan sam, nervozan sam koliko sam gladan. Ne mogu da jedem pre nastupa, moram kad završim. Neću da se najedem i izađem na scenu, pa da izgledam kao Seka Aleksić - našalio se Milan Stanković.
Kada je saznala od prijatelja šta je Stanković rekao za nju, Seka je prvo objavila prepisku s njim u kojoj mlađeg kolegu sažaljivo naziva mukicom, a zatim je na društvenoj mreži ljutito prokomentarisala:
- Napuderisanom sa ženskim prstenjem preporučila bih da me zaobiđe, inače ću mu lično lupiti šamarčinu kada ga vidim! Već treći put ovo radi!

Nije dugo čekala na odgovor mladog pevača, koji joj je odbrusio:
- Dirnete ih u centar sujete i posmatrate koliko zla i nesreće iz njih može poteći. Kakva septička jama od ljudi! Veliki vernik, humanista.
Moguće da Stanković nije imao zlu nameru, ali su njegove reči Seki očigledno zazvučale zlonamerno. Dokle će sve ovo otići, ostaje da se vidi!

Odgovornost
NIJE SRAMOTA BITI DEBEO!
Nije sramota biti debeo, sramota je koliko pakosti, zla i nesreće može izaći iz čoveka. Gde je tu vera, humanost, čovekoljublje, zadovoljstvo životom i karijerom, kao i ostali ukrasi kojima se po medijima kite ti „divni“ ljudi? Molim vas da me više ne mešate u estradni mulj jer mi te medijske gluposti ne trebaju. Ako sam isključivo snagom svojih fanova i muzike preživeo najveće zabrane i medijski linč, ne svrstavajte me u puko estradno kolo. Takođe, napominjem da ja ne prozivam, niti sam ikada medijima davao takve izjave, jer imam veliku odgovornost makar prema 155.000 fanova, koliko nas je trenutno na Fejsbuku - rekao je Milan.
Sve za dunjaluk koji je prolazan, a mrvice za Ahiret koji je vječan.
Re: SEKA: Napuderisani, zalepiću ti šamarčinu!
Ova Seka je neviđena seljančura oduvijek bila, uostalom kao i polovina ovih turbofolkera, a Pejović debelo prednjači sa svojim balijskim izjavama.
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

Dvije "dive" se intelektualno nadmecu... Vrh 

Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40431 times
- Been thanked: 26602 times
Bahra wrote:Dvije "dive" se intelektualno nadmecu... Vrh

Sve za dunjaluk koji je prolazan, a mrvice za Ahiret koji je vječan.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Seka bi ga smotala ko novinu 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.