Ja recimo ne sjedam pa makar crkla, mogu trpiti i toe to, al ako čekam dugo svako malo oden popravit šminku i uvik je kroz deset

Moderator: spacebound
Ošugo se samo onaj ko kakti šopingira i po dučanima vazda probaje robu etoBobi wrote: 07 Feb 2024, 10:56 Pa dobro ljudi, da li znate da se neko ošugo, razbolio ili ne znam ti šta što je sjeo na neku tamo wc dasku tamo neke wc šolje?
Pa stisnešMasamune wrote: 07 Feb 2024, 11:48 Mucite se bezveze al et
Ja bome nemam taj problem. Kad pritisne trazis prvi wc kojeg vidis![]()
Bome muškarci ne mogu, mi žene kad znamo da ćemo biti duže negdje malo pripazimo na hranu, na kafama etc.
Haaaa? Nista ja tebe nisam skontalaBobi wrote: 07 Feb 2024, 10:07Ja ja ja jaDori wrote: 07 Feb 2024, 07:58
Ma hajde tu bar znaš ko ide, ali na aerodromu recimo…..Hiljade ljudi sjedne na istu solju dnevno![]()
...nema neko ko se može popišat na dasku ne obrise pa se to osuši i ti dodjes ne vidis i sjednes na to...to ti pratila da se niko ne moze popiškit gdje ne treba
?
Mala ili velika?ironman wrote: 07 Feb 2024, 14:34 Ovo sve u slucaju da je level hitnosti "nako".
A svi znamo na sta mislim.
Kad je situacija kriticna ,nuzda mijenja sve zakone ali bukvalno.
Prija ljudi sjednu na motku i odrade poso. Hiljade tako ljudi.Bobi wrote: 07 Feb 2024, 10:56 Pa dobro ljudi, da li znate da se neko ošugo, razbolio ili ne znam ti šta što je sjeo na neku tamo wc dasku tamo neke wc šolje?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest