Francuska

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41779 times
Been thanked: 28603 times
Status: Offline

Re: Višestruke pucnjave i eksplozije u centru Pariza, ima mr

Post by Rum » 16 Nov 2015, 11:46

Za mene je svaki sa bradom Isil
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.

Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 21 times

Post by Mohr » 16 Nov 2015, 11:52

Ljudi se kolju za naftu, kakvi crni vjerski razlozi :o Ne mislite valjda da smo se i mi ovdje klali zbog tih fantoma...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Nov 2015, 11:54

jok, mi smo krelci...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal » 16 Nov 2015, 14:52

jedino logicno objasnjenje

Image

Image

Image
🐽

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 16 Nov 2015, 16:18

:rol

isis-bitcoin

ista ideja , isti razlog
Image

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 3 times

Post by rethna » 16 Nov 2015, 17:42

Rum wrote:A pratim bas na facebooku svi sto imaju brade u Bosni podrzavaju ovo u Parizu,brisite te Francuske zastave krvnika slogani zar se tako izdaje muslimanska braca ,zar nevidite palestinu :osama

Pa zar ne vidis?
Question everything.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 16 Nov 2015, 17:49

..jučer sam se družio s hrpom ljudi i nigdje ama nigdje nisam primjetio antimuslimansku histeriju.. :jok a ovi debili što misle da će impresionirat svijet kidanjem glave i ubijanjem slučajni prolaznika treba istamaniti bez suvišnih ali...amen..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 16 Nov 2015, 20:28

Evo na temu fb profila i francuskih boja.....ženo :klanja to je to

Image

Na svom je Facebook profilu objavila da bi bilo pogrešno mijenjati profilnu fotografiju samo nakon tragedije koja se dogodila u Parizu
Piše: G.Ba

Foto: Facebook

MILIJUNI ljudi diljem svijeta na društvenim mrežama izražavaju solidarnost s građanima Pariza i sućut zbog ubojstva više od 130 ljudi, no urednica jednog francuskog online magazina Charlotte Farhan to ne namjerava učiniti. Na svom je Facebook profilu objavila da bi bilo pogrešno mijenjati profilnu fotografiju samo nakon tragedije koja se dogodila u Parizu.

"Neću mijenjati svoju profilnu fotografiju u francusku zastavu, iako sam Francuskinja i iz Pariza sam. Razlog je to što bi to bilo pogrešno, kad bih to učinila samo za Pariz. Da sam to napravila za svaki napad na svijetu, morala bih mijenjati svoju fotografiju nekoliko puta na dan. Moje srce je uz svijet, bez granica, bez hijerarhije, smatram da svaki ljudski život ima vrijednost bez obzira na to je li napadnut od strane vjerskih ekstremista, predrasuda ili profita. Nemojte biti dio "mi i oni" mentaliteta, što ratni huškači žele da budete", napisala je.

Njen status ubrzo se počeo širiti društvenim mrežama, a o njoj su već pisali brojni svjetski mediji. Status je dosad podijeljen više od 88 tisuća puta, a lajkalo ga je više od 134 tisuće ljudi. Osim statusa mnogi objavljuju i fotografiju njenog posta, pa ga je i tako vidjelo mnogo ljudi.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1392 times

Post by Mala_Mu » 16 Nov 2015, 20:37

Ah grijesnici jedni. :oo

Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 21 times

Post by Mohr » 16 Nov 2015, 20:46

Salahuddin wrote:
Mohr wrote:Ljudi se kolju za naftu, kakvi crni vjerski razlozi :o Ne mislite valjda da smo se i mi ovdje klali zbog tih fantoma...
Kome ISIS prodaje naftu?
Pravo pitanje :ok Inače, svima koji hoće kupit, a takvih ne manjka ;)

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 Nov 2015, 20:46

Dnas mene mama pita kak sam ja radila kad je dan zalosti..ja to nisam cula...sjetila se tu jednog komentara, ma nekog brcaka i boze mi prosti i nasmijala se...

Danas je govorila i Kesovija i neki ljudi kojimsu radili u Francuskoj...Mislim da je njima jednako zao svih stradalih u svijetu..ali to isticanje ...uvijek je bilo toga i bit ce...

Ima ono kad su pitali poa umire li svijet,ma on vazda govorio -Mrljucka, mrljicka..
Kad je umrla popadija, pop dreco - Pomrije ceo svet..tak je to....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 197 times
Been thanked: 844 times

Post by gospođa Brams » 16 Nov 2015, 20:58

storm wrote:Evo na temu fb profila i francuskih boja.....ženo :klanja to je to

Image

Na svom je Facebook profilu objavila da bi bilo pogrešno mijenjati profilnu fotografiju samo nakon tragedije koja se dogodila u Parizu

MILIJUNI ljudi diljem svijeta na društvenim mrežama izražavaju solidarnost s građanima Pariza i sućut zbog ubojstva više od 130 ljudi, no urednica jednog francuskog online magazina Charlotte Farhan to ne namjerava učiniti. Na svom je Facebook profilu objavila da bi bilo pogrešno mijenjati profilnu fotografiju samo nakon tragedije koja se dogodila u Parizu.

"Neću mijenjati svoju profilnu fotografiju u francusku zastavu, iako sam Francuskinja i iz Pariza sam. Razlog je to što bi to bilo pogrešno, kad bih to učinila samo za Pariz. Da sam to napravila za svaki napad na svijetu, morala bih mijenjati svoju fotografiju nekoliko puta na dan. Moje srce je uz svijet, bez granica, bez hijerarhije, smatram da svaki ljudski život ima vrijednost bez obzira na to je li napadnut od strane vjerskih ekstremista, predrasuda ili profita. Nemojte biti dio "mi i oni" mentaliteta, što ratni huškači žele da budete", napisala je.

Njen status ubrzo se počeo širiti društvenim mrežama, a o njoj su već pisali brojni svjetski mediji. Status je dosad podijeljen više od 88 tisuća puta, a lajkalo ga je više od 134 tisuće ljudi. Osim statusa mnogi objavljuju i fotografiju njenog posta, pa ga je i tako vidjelo mnogo ljudi.
Nije da se ne slažem sa time što je rekla, al ovo je valjda već deseta vijest o nečijem statusu na facebooku o ovoj tragediji koju sam pročitala, u doba društvenih mreža odjednom svačije mišljenje postaje fascinantno i relevantno, od tih vijesti gdje se broje lajkovi i komentari na nečiji status i mišljenje mi se lagano povraća... Ok, nećeš promijenit sliku profila, nisam ni ja, al zašto to zaslužuje status na facebooku
somehow I manage

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 Nov 2015, 21:08

Ljudi su zalosni ili nisu, objavljuju ili ne..sve to brzo prodje..sto nas tek ceka :biba ...

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41779 times
Been thanked: 28603 times

Post by Rum » 16 Nov 2015, 22:30

Salahuddin wrote:Ja samo ne mogu da shvatim je li se vi sprdate ili ozbiljno pricate? Kakav crni "sektaski pokolj" i kur.ac pasiji? De, neka bilo koja od tih "sektaskih" zemalja proba napraviti svoju vojnu bazu na prostoru zapadnih zemalja. Bas kao da gledam, vojna baza Sirije, Irana, SA, Libana... ovdje negdje u pustinji Arizone. Pa covjece, tu ne da bi bilo samobica, nego ni njihovi politicari ne bi zivjeli duze od mjesec dana, onako u prosjeku, od kada udju u Kongres.

Rum, I sta velis, ne slazes se sa Sabahudinom i zakolju te? Gdje to? Ako mislis na ovo gore neslaganje, nema sumnje da bi ovi klali i mnogo vise da im neko busi naftu sa Aljaske ili da im dolaze smjenjivati rezim. Znas li ti sta se sve radilo Englezima kada se Amerika borila protiv njih? I, to se slavi. A kada dole neko zatuce nekog vojnika, podvlacim, vojnika, odmah se radi o teroristima. Yebes mi sve, ako glavni uslov da nesto bude teroristicko djelo, nije da ga je pocinio musliman.

Nego, u vezi teme. Ako ISIS danas zaradi 2 miliona dolara od nafte, ja nekako neginjem da mislim da je krivac onaj ko kupuje tu naftu. Smije li iko zaviriti iza zastora gdje se krije kupac? Hoces, njonju. Sve se zna, sve. Ali to nije za svacije usi. Za svacije usi je samo nesto kao, da sada Francuska vrsi zracne udare, i skoro svi svrsavaju jer je to pravda.

Neumorni ste, i kao hidra. Da vas kolju kao sto pricate, ne bih vas mnogo tipkalo ovakve kretenizme.
[ytube][/ytube] KO OVO URADI

Musliman MUSLIMANU :djed neznaju ni oni vise za sta se bore Ps ovo je sada Rusija bacila koju bombicu a sve to su unistili muslimani
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by rethna » 16 Nov 2015, 22:50

storm wrote:Evo na temu fb profila i francuskih boja.....ženo :klanja to je to

Image

Ma :bravo Napokon jedna normalna osoba medju masom.Makar neko da shvata.
Jos i lijepa :obrve
Question everything.

Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni » 16 Nov 2015, 22:59

Dotična dobro zbori. Staviti francusku zastavu na profil je licemjerno. Tim postupkom izraziti sućut jednoj od 5 žrtava terorizma je djelo licemjera.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 Nov 2015, 23:03

Sumnjam da je srce ote ljepotice uz cijeli svijet. Njezin svijet se vidi na njoj...i sta joj je prioritet
Mislim da vecina ljudi razmislja bas tako samo ne prdeka na svojim profilima i nisu im bitni lajkovi...

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by rethna » 16 Nov 2015, 23:09

Biba wrote:Sumnjam da je srce ote ljepotice uz cijeli svijet. Njezin svijet se vidi na njoj...i sta joj je prioritet
Mislim da vecina ljudi razmislja bas tako samo ne prdeka na svojim profilima i nisu im bitni lajkovi...
A sta je to?
Question everything.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 16 Nov 2015, 23:11

rethna wrote:
Biba wrote:Sumnjam da je srce ote ljepotice uz cijeli svijet. Njezin svijet se vidi na njoj...i sta joj je prioritet
A sta je to?
De pusti ajde... ne valja ova, ne valja ona, ne valja nitko a to im sugerira netko iz donje pripizdine :rol
Habibti, ya nour el - ain... :srce

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 197 times
Been thanked: 844 times

Post by gospođa Brams » 16 Nov 2015, 23:11

Naravno da većina razmišlja tako, ili barem na tragu toga, ali bitno je skupljati lajkove po društvenim mrežama
A novinari lešinare nad ovom tragedijom samo tako, degutantno je za čitati
somehow I manage

Post Reply

Return to “Svijet”