Njega lica
- numka
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 103 times
- Status: Offline
Re: Njega lica
Drugo su komedoni. To su bubuljice. Meni izgleda kao rozaceja ovo iznad. Al haj da ne lupam, nisam ni ja stručnjak...
PS zbilja ljudi sa iziritiranom kožom znaju pretjerati sa kozmetikom. U suštini morate zapamtiti kad je nešto zbilja efikasno, moralo bi biti klasificirano kao lijek. Čim nije, to je mazalica. Ne kažem da je beskorisno, ali eto
PS zbilja ljudi sa iziritiranom kožom znaju pretjerati sa kozmetikom. U suštini morate zapamtiti kad je nešto zbilja efikasno, moralo bi biti klasificirano kao lijek. Čim nije, to je mazalica. Ne kažem da je beskorisno, ali eto
Error 404 - Signature not found
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 5177 times
Čim prođe ovo sve, baš ću otić dermatologu.
Zamal' ne napisah ginekologu
Zamal' ne napisah ginekologu
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 197 times
- Been thanked: 844 times
Mene bubuljice koje se ne mogu istisnut odmah asociraju na komedone
Moguce da je rosacea, ako ima i crvenilo koze
somehow I manage
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Al' nisu bijeli.gospođa Brams wrote: 21 Apr 2020, 22:09 Mene bubuljice koje se ne mogu istisnut odmah asociraju na komedone
Komedogeni obično kad ih dotakneš, osjetiš unutra kuglicu ...
Ovo bude baš divlje kad se probudim, smiri se kad stavim kreme, i do noći se povuče dosta.
I sve tako
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10196 times
- Been thanked: 17312 times
- Status: Online
A da nije alergijaNora Ibsenova wrote: 21 Apr 2020, 22:20Al' nisu bijeli.gospođa Brams wrote: 21 Apr 2020, 22:09 Mene bubuljice koje se ne mogu istisnut odmah asociraju na komedone
Komedogeni obično kad ih dotakneš, osjetiš unutra kuglicu ...
Ovo bude baš divlje kad se probudim, smiri se kad stavim kreme, i do noći se povuče dosta.
I sve tako![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2982 times
- Been thanked: 3429 times
nema sad dostavljanja, zato pitam. hvala ri punoZizi wrote: 21 Apr 2020, 21:24Ne bih znala, ja 90% kozmetike kupujem online van BiH.Skin wrote: 21 Apr 2020, 21:20 zizek, da ne znas skucajno ima li igdje u sarajevu kupiti image skincare, mozda negdje prodaju?
Znam da ima na iherb-u, a oni dostavljaju kod nas.
Ako ide dostava preko DHL - brzo stigne pošiljka.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 10236 times
- Been thanked: 8835 times
Ima na klix-ovom forumu tema o iherb-u, čini mi se da rade dostavu.
Ja sam naručila neke proizvode iz Engleske, poslali su mi.
Radi avionski teretni saobraćaj, zato ide dostava.
Liči na neku vrstu alergije, jer je cijelo područje crveno i nadraženo. Isključi neke stvari ako si nove uvela u njegu ili provjeri rok za upotrebu...Nora Ibsenova wrote: 21 Apr 2020, 21:46Bjež pročitala tri rečenice i prepala se.numiz wrote: 21 Apr 2020, 21:37 Ma ko varijanta seboreje. Eto proguglaj. Dermatolozi ti znaju razliku. Uglavnom, crvenilo i ljustenje
Ovo mene ne svrbi, ne pecka, samo izgleda čudno.
Da mi se toga rješit pa da ne moram puder nosit više
Dermatolog Tamara Jovovic, žena zakon. Svakako 1 godišnje svako od nas bi trebao da posjeti dermatologa, a naročito ako se javljaju bilo kakve promjene na koži, stalne ili periodicne.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7736 times
- Been thanked: 6957 times
Nora, tako sam ja imala i ispostavilo se da je alergija na hranu tj. kod mene na mljecne proizvode. Mozda ne bi bilo lose da malo pripaziš sta jedes u zadnje vrijeme i pratis kad je gore, kad je bolje.. ja sam se rješila toga. Al opet, kad grijesim, odma mi iskoci.
U svakom slucaju, ako ne bude bolje kod derm.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Đe je onaIskra wrote: 22 Apr 2020, 09:54 Dermatolog Tamara Jovovic, žena zakon. Svakako 1 godišnje svako od nas bi trebao da posjeti dermatologa, a naročito ako se javljaju bilo kakve promjene na koži, stalne ili periodicne.
A moguće i da je alergija, stvarno nemam pojma.uvijek_kontra wrote: 22 Apr 2020, 11:18 Nora, tako sam ja imala i ispostavilo se da je alergija na hranu tj. kod mene na mljecne proizvode. Mozda ne bi bilo lose da malo pripraviš sta jedes u zadnje vrijeme i pratis kad je gore, kad je bolje.. ja sam se rešila toga. Al opet, kad grijesim, odma mi iskoci.
Nije to nešto TOLIKO strašno, ali opet mi ide na živce.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Sve kontam da nije do jastučnice, tačno mi ona strana lica na kojoj spavam inače bude nadraženija.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7736 times
- Been thanked: 6957 times
I to je moguce. 
A i dani su topliji, koza dise i znoji se. Ma vidi sve opcije promjeni sta mozes pa da vidis razliku.
A i dani su topliji, koza dise i znoji se. Ma vidi sve opcije promjeni sta mozes pa da vidis razliku.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 11:21Đe je onaIskra wrote: 22 Apr 2020, 09:54 Dermatolog Tamara Jovovic, žena zakon. Svakako 1 godišnje svako od nas bi trebao da posjeti dermatologa, a naročito ako se javljaju bilo kakve promjene na koži, stalne ili periodicne.
A moguće i da je alergija, stvarno nemam pojma.uvijek_kontra wrote: 22 Apr 2020, 11:18 Nora, tako sam ja imala i ispostavilo se da je alergija na hranu tj. kod mene na mljecne proizvode. Mozda ne bi bilo lose da malo pripraviš sta jedes u zadnje vrijeme i pratis kad je gore, kad je bolje.. ja sam se rešila toga. Al opet, kad grijesim, odma mi iskoci.
Nije to nešto TOLIKO strašno, ali opet mi ide na živce.
Malo je "luda" , ali stručnjak odličan. Meni je pomogla, ja imala nekakav dermatitis, s jeseni mi se javljao, baš neugodno bilo,
https://www.google.com/search?q=tamara+ ... A%2520ZONE
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Nema veze, super su mi ludi ljudi. Odmah nađemo zajednički jezik 
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 10236 times
- Been thanked: 8835 times
Može ti kožu iritirati i deterdžent koji koristiš, a pogotovo omekšivači koji imaju parfem u sebi.Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 11:21 Sve kontam da nije do jastučnice, tačno mi ona strana lica na kojoj spavam inače bude nadraženija.
Ja sam ih morala izbaciti omekšivače s parfemom, jer su mi smetali.
Kažu stručnjaci, da su za lice najbolje svilene jastučnice.
Nema ih se kod nas nabaviti, a skupo mi sve ovo što sam gledala po netu. Razmišljala sam da kupim svilu, pa da odnesem nekom da mi sašije.
Što se lickamo, alaj ćemo da lepo starimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa ja zbog kose ima pola godine tražim kod nas svilenu jastučnicu, nema.Zizi wrote: 22 Apr 2020, 11:52Može ti kožu iritirati i deterdžent koji koristiš, a pogotovo omekšivači koji imaju parfem u sebi.Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 11:21 Sve kontam da nije do jastučnice, tačno mi ona strana lica na kojoj spavam inače bude nadraženija.
Ja sam ih morala izbaciti omekšivače s parfemom, jer su mi smetali.
Kažu stručnjaci, da su za lice najbolje svilene jastučnice.
Nema ih se kod nas nabaviti, a skupo mi sve ovo što sam gledala po netu. Razmišljala sam da kupim svilu, pa da odnesem nekom da mi sašije.
Što se lickamo, alaj ćemo da lepo starimo![]()
Ja ću sebi kad otvore radnje kupit svile i sašit dvije- tri jastučnice.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Moguce,ali moguce da si alergicna na neki omeksivac ili deterdzent,isto sam jedno vrijeme imala problem s tim.Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 11:21 Sve kontam da nije do jastučnice, tačno mi ona strana lica na kojoj spavam inače bude nadraženija.
Uvijek sama imala cistu kozu lica, jedno vrijeme sam promjenila prasak za pranje,odmah reakciju alergije sam primjetila na licu.Odmah mi je naumpalo da je moguce zbog toga jer sam prala posteljinu sa tim praskom.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.