Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
Re: Korona virus
Kako ide, ljudi?
Kakva je situacija kod svih?
Kakva je situacija kod svih?
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
- Status: Offline
ne razumijem rijeci, a csto puta, ukucam jedni dio pjeme na Google , i izbaci tekst pjesme
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
A šta će 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
Poslala sam poruku Ambasadorici (Martina Mlinarevic Sopta) da me stavi na listu ljudi koji zive u Ceskoj. Odgovorila i pita za zdravlje svih mojih.

Imamo Ambasadoricu samo takvu
Imamo Ambasadoricu samo takvu
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Barba
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 8 times
1 DAN IZOLACIJE
Dijete nije otišlo u školu .Ja otvorio bolovanje .Svi smo kući , žena šporet ne isključuje cijli dan. Jebe i koronu i Kinu. Nismo jeli ovoliko od nove godine .Par nekih trzavica, ništa strašno s obzirom da smo svi kod kuće .Djeca će mi dobit po 10 kila
2. DAN IZOLACIJE
Jedem maslenjak i pitu od jučer. Oslobodio sam svoj ormar kako bi smo tu smjestili 4 vreće po 25 kila brašna , karton ulja, 5 jumbo pakovanja toalet papira, konzverve, tjesteninu.Mislim da žena krije od mene informaciju da će rat , kako mi ne bi aktivirala PTSP.
Punica zvala , ne može doći , boji se korone. Osamdeset joj godina .Kad u nekoj emisiji na tv gost kahne, ona odmah ustaje i sebi mjeri temperaturu .Ovo je prvi dan u zadnjih 20 godina da nije došla .Al zato zove 20 puta dnevno. Ne javlja se na fiksni nikome da joj neko ne bi došo Na hajr i na dobro .
3 DAN IZOLACIJE
Žena i ja smo se posvađali peti put od jutros. Ne mogu više lepina i maslenjaka. Znam da se to mora potrošiti al ću dobit zapetljaj crijeva. Izvago sam se. Osam i po kila u tri dana. Ćunu jedva i primijetim .
10 DAN IZOLACIJE
Da znate kako je krompiruša iz frižidera dobra, nikad više ne bi ste jeli vruću. Prste da poližeš.
Djecu smo poslali kod majke još peti dan, da majka ne dolazi
Sami smo .Nismo bili sami 9 godina. Ne znam se ni ponašat kako treba.
Ležimo, hoće da je češkim. Znam na šta to na kraju dođe. Češkim je evo 7 put danas i u prosjeku 5 puta dnevno u zadnja tri dana.
11 DAN IZOLACIJE
od češkenja mi noge klecaju, jedva hodam. Izašo do prodavnice nešto jaranu da dam. Pita me jel se drogiram, kaže da sam propo skroz .
Kupio usput tečni sapun , ono 5 litara zalihe ode u tri dana, Koža na dlanovima mi je bijela
Žena me pita hoćel da me češki .Reko nemoj matere ti do večeras, stvarno će svijet mislit da se drogiram .
Kolko se češkimo, mislim da ćemo trojke dobit .
13 DAN IZOLACIJE -Došao na posao. Doručkovo ćevape , supu , begovu čorbu .
Nedostaje mi češkenje. U 12 sati ponovo otvorio bolovanje .Ko preživi izolaciju, pricace.
Dijete nije otišlo u školu .Ja otvorio bolovanje .Svi smo kući , žena šporet ne isključuje cijli dan. Jebe i koronu i Kinu. Nismo jeli ovoliko od nove godine .Par nekih trzavica, ništa strašno s obzirom da smo svi kod kuće .Djeca će mi dobit po 10 kila
2. DAN IZOLACIJE
Jedem maslenjak i pitu od jučer. Oslobodio sam svoj ormar kako bi smo tu smjestili 4 vreće po 25 kila brašna , karton ulja, 5 jumbo pakovanja toalet papira, konzverve, tjesteninu.Mislim da žena krije od mene informaciju da će rat , kako mi ne bi aktivirala PTSP.
Punica zvala , ne može doći , boji se korone. Osamdeset joj godina .Kad u nekoj emisiji na tv gost kahne, ona odmah ustaje i sebi mjeri temperaturu .Ovo je prvi dan u zadnjih 20 godina da nije došla .Al zato zove 20 puta dnevno. Ne javlja se na fiksni nikome da joj neko ne bi došo Na hajr i na dobro .
3 DAN IZOLACIJE
Žena i ja smo se posvađali peti put od jutros. Ne mogu više lepina i maslenjaka. Znam da se to mora potrošiti al ću dobit zapetljaj crijeva. Izvago sam se. Osam i po kila u tri dana. Ćunu jedva i primijetim .
10 DAN IZOLACIJE
Da znate kako je krompiruša iz frižidera dobra, nikad više ne bi ste jeli vruću. Prste da poližeš.
Djecu smo poslali kod majke još peti dan, da majka ne dolazi
Sami smo .Nismo bili sami 9 godina. Ne znam se ni ponašat kako treba.
Ležimo, hoće da je češkim. Znam na šta to na kraju dođe. Češkim je evo 7 put danas i u prosjeku 5 puta dnevno u zadnja tri dana.
11 DAN IZOLACIJE
od češkenja mi noge klecaju, jedva hodam. Izašo do prodavnice nešto jaranu da dam. Pita me jel se drogiram, kaže da sam propo skroz .
Kupio usput tečni sapun , ono 5 litara zalihe ode u tri dana, Koža na dlanovima mi je bijela
Žena me pita hoćel da me češki .Reko nemoj matere ti do večeras, stvarno će svijet mislit da se drogiram .
Kolko se češkimo, mislim da ćemo trojke dobit .
13 DAN IZOLACIJE -Došao na posao. Doručkovo ćevape , supu , begovu čorbu .
Nedostaje mi češkenje. U 12 sati ponovo otvorio bolovanje .Ko preživi izolaciju, pricace.
Nama je drugi dan, sve je isto, samo što nemam plašljivu punicu 
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- jednonogi_jack
- Sitna buranija

- Been thanked: 3 times
Sletila mati jutros u Zagreb iz Njemačke i odredili joj karantenu(samoizolaciju) i da se javlja epidemiologu u Dubrovnik.
Dobila kartu za Ploče tek u 21 h , na kolodvoru joj rekli da je pola autobusnih linija otkazano.
Dobila kartu za Ploče tek u 21 h , na kolodvoru joj rekli da je pola autobusnih linija otkazano.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
e dobro je dokti trebaju ulošci ti jošVenera wrote: 14 Mar 2020, 12:44 Doran, danas odme u dm, zaboravila kupiti jos sampona za kosu, a ulozaka nema, ok, ostalo j 10tak pakovanja![]()
kad netrebadnu ...e onda se zabrinit
treba jel
mislim... kažu da ova pošast ubija te
...zašle duboko u menopauzu.
pozivjeces ti nama dugo jos Venera !
sve su prilike
-
Venera
- Seksologinja

- Barba
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 8 times
-
Venera
- Seksologinja

pa zene imaju seksulani zivot i poslije menopauze, a ista je vazna radi reprodukcijebagra wrote: 14 Mar 2020, 13:19e dobro je dokti trebaju ulošci ti jošVenera wrote: 14 Mar 2020, 12:44 Doran, danas odme u dm, zaboravila kupiti jos sampona za kosu, a ulozaka nema, ok, ostalo j 10tak pakovanja![]()
kad netrebadnu ...e onda se zabrinit
treba jel![]()
mislim... kažu da ova pošast ubija te
...zašle duboko u menopauzu.
pozivjeces ti nama dugo jos Venera !
sve su prilike![]()
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
nisam jos uvijek Cehinja
drcna Bosanka u meni nikad umrijet nece 

Biće uredujednonogi_jack wrote: 14 Mar 2020, 13:18 Sletila mati jutros u Zagreb iz Njemačke i odredili joj karantenu(samoizolaciju) i da se javlja epidemiologu u Dubrovnik.
Dobila kartu za Ploče tek u 21 h , na kolodvoru joj rekli da je pola autobusnih linija otkazano.![]()
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5049 times
- Been thanked: 7007 times
Mjere su se postepeno poduzimale. Na osnovu broja zarazenih.. Neke drzave su tek zapocele ono sto je i it, na samom pocetku.Mirelam wrote: 14 Mar 2020, 12:10 Dobri su moje Zabonje, volem ih dzaba.![]()
https://video.repubblica.it/dossier/cor ... 815/356382
Da lì su se mjere mogle poduzimati odma drasticno..
Lombardia, Veneto i inace it.. i nisu bas male.. Stoga je i sirenje brze..
Uglavnom dobila se pomoc respiratora i doktora..
Sto je vec dobro.
Svijest ima sidrište.
- KREMENAC
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 3 times
O mia bela MaduninaMirelam wrote: 14 Mar 2020, 12:10 Dobri su moje Zabonje, volem ih dzaba.![]()
https://video.repubblica.it/dossier/cor ... 815/356382
je li ovo od Amire Medunjanin
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Proslo vrijeme
@Barba - nista Ceh, ne dolazi u obzir